Най-добрите хостинг компании за 2019 година

Най-добрите хостинг компании за 2019 година


  • Общо гласове
    96
  • This poll will close: .

ns1bg

Active Member
Ще си позволя да споделя интервюто ми от днес за ситуацията на хостинг пазара, увеличението на цените на cPanel и случващото се в NS1 -> https://www.vbox7.com/play:fd0fe02e78
 

cpollard

New Member
NS1 не са зле, даже са супер и съм си писал със съпорта им доста пъти и всичко е минавало гладко, но не съм ок с това, че можеш да закупиш споделен хостинг само за период от 1 година. Искам да си заплатя за 5-10 години и да знам, че планът ми няма да мръдне. Някой има ли мнение върху хостингите предлагани от Vivacom и Misshosting? Като гледам Misshosting предлагат най - евтиния .bg домейн (44лв.) докато СП и icn не падат под 55лв. Също дали според Вас на черния петък ще пускат готини промоции българските ни хостинг провайдъри?
ICDSoft.com (в класацията са включени като ICD.bg) предлагат .bg домейни за 42лв, ако се купят с нов хостинг акаунт - и също така предлагат поръчка на хостинг за до 10 г. напред, така че звучат като твоите хора. Не използват cPanel, а собствен контролен панел.
 

marto98

New Member
Аз нямам опит с българските хостинг компании. Използвам Bluehost от доста време, чак се учудвам, че има толкова малко votes за тях. Мисля, че в момента са най-популярни в световен мащаб.
 
Последно редактирано от модератор:

Горе