Най-добрите хостинг компании за 2026 година

Коя е най-добрите хостинг компании за 2026 година

• A2Hosting.com

Votes: 0 0.0%
  • ABSCloud.eu

• Arvixe.com

• BlueHost.com

• CBOX.biz

• CooliceHost.com

Votes: 5 35.7%
  • Delta.bg

• DigitalOcean.com

• Gesbg.com

• Drserver.net

• Еtnhost.bg

• Jump.bg

Votes: 4 28.6%
  • HawkHost.com

• Hetzner

Votes: 2 14.3%
  • Hostasset.net

• Hostgator

• Hostline.bg

• Hostq.com

• ICDsoft.com

Votes: 1 7.1%
  • Namecheap.com

• NS1.bg

• GoDaddy.com

• Powerhost.bg

• RAX.bg

• Други

• Siteground.com

• StableHost.com

• SuperHosting.bg

Votes: 2 14.3%
  • VPS.bg

• Zettahost.bg

• Общо гласове
    14
сигурен съм , че mtohiyan дори не ви е клиент , а просто един хейтър който иска публично оплюване на всичко постигнато от Coolicehost. Аз съм му го написал и в поста ми под неговия.
И да не е клиент, ние сме винаги отворени за критики и взимаме всяко едно мнение, за да направим услугите си още по-добри. Това са така наречените полезни вреди. :)

Винаги съм твърдял, че такива казуси, професионалистите и зряло мислещите решават на лични, извън публичното пространство, което може да доведе до негативи и за двете страни. Но явно съм с прекалено наивни очаквания. И все пак вярвам, че това е правилния начин. Не за друго, а защото не сме отказали помощ на никой. По всякакъв начин впрягаме всички усилия и ресурси, за да се реши даден случай, тежък или лек. Всеки, който работи с нас го знае, което малко ме озадачава в този пост на този потребител. Не се крием, посрещаме всяко едно предизвикателство и задача. Гледаме да сме максимално прозрачни.

Другото, което ми стана странно е, че не сме имали такъв случай от години, да не кажа, че въобще. Връщахме лентата назад (ровене в хисторито ни), дебатиране кой, за какво и къде...и честно казано не успяхме дори да се сетим за нещо толкова огромно, което да сме проспали.

На всеки, който управлява голям набор от сайтове и няма достатъчно време да ги минава постоянно, регулярно, нормално е всеки да препоръча И секюрити плъгин. А можем и да не, но така не правят професионалистите. :)

Всеки тук мисля, че ме познава косвено или пряко, но със сигурност ми знае името и се надявам наистина (колкото и оптимистично да звуча) при такива постове всяка страна да застане зад истинското си име, точна информация и най-вече реален случай, който да обсъдим като зрели хора. А най-добре е да се свърже с мен или @coolice и да го решим бързо и без много отзвук казуса.

Много благодаря, че си направихте труда ме изчетете. Сигурно съм бил досаден.

И да не е клиент, ние сме винаги отворени за критики и взимаме всяко едно мнение, за да направим услугите си още по-добри. Това са така наречените полезни вреди. :)

Винаги съм твърдял, че такива казуси, професионалистите и зряло мислещите решават на лични, извън публичното пространство, което може да доведе до негативи и за двете страни. Но явно съм с прекалено наивни очаквания. И все пак вярвам, че това е правилния начин. Не за друго, а защото не сме отказали помощ на никой. По всякакъв начин впрягаме всички усилия и ресурси, за да се реши даден случай, тежък или лек. Всеки, който работи с нас го знае, което малко ме озадачава в този пост на този потребител. Не се крием, посрещаме всяко едно предизвикателство и задача. Гледаме да сме максимално прозрачни.

Другото, което ми стана странно е, че не сме имали такъв случай от години, да не кажа, че въобще. Връщахме лентата назад (ровене в хисторито ни), дебатиране кой, за какво и къде...и честно казано не успяхме дори да се сетим за нещо толкова огромно, което да сме проспали.

На всеки, който управлява голям набор от сайтове и няма достатъчно време да ги минава постоянно, регулярно, нормално е всеки да препоръча И секюрити плъгин. А можем и да не, но така не правят професионалистите. :)

Всеки тук мисля, че ме познава косвено или пряко, но със сигурност ми знае името и се надявам наистина (колкото и оптимистично да звуча) при такива постове всяка страна да застане зад истинското си име, точна информация и най-вече реален случай, който да обсъдим като зрели хора. А най-добре е да се свърже с мен или @coolice и да го решим бързо и без много отзвук казуса.

Много благодаря, че си направихте труда ме изчетете. Сигурно съм бил досаден.
ама то си личи от самолет , че въпросния написал поста няма връзка с действителността. Няма случай в който да съм писал на съпорта или на теб и да не сте ми решили проблема. Помниш , че съм искал да изключите защитите специално за моя акаунт тъй като филтрираха eyeball агентите и го направихте. Въобще няма и грам съмнение в адекватната ви реакция по всяко време на денонощието.

Те затова измислиха и специализираните wordpress хостинги като WPEngine, Kinsta и т.н.

Уордпреса не е толкоз проста работа и вариантите за обикновения юзър са или специализиран (и доста по-скъп) хостинг, или обикновен хостинг + външна Уордпрес подръжка.

Тия дни гледам и Булинфо пуснали оферта за ВП подръжка като услуга. Ниша си е, ама на местна почва е мъка, понеже в мозъка на тукашния предприемач Уордпрес = безплатно и дори 10 кинта за хостинг на месец са ебати фирмения разход.

Този хемафродите изглежда платен, може би на някоя от изброените от него компании. Кво? Едните вече искат по още 3.60 евро на месец за отделна PHP версия към плана. Там е в момента дъното на дъното. Другите се чудят как да си продадат скъпотията на скъсаняците в Бг, другите идват да ни покажат как са били първите в началото. :) Смех без гащи. Важното е, че е взел надника. А утре на магистралата с черния жартиер да подмамва тираджии. Сигурно ще викне и жената, да има тесни и широки Ф-ита, като избор.

Прочетох го няколко пъти и ми се щеше пак да се върна към разговорите с AI. Общи глупости, акаунт на няколко часа, никаква конкретика, смърди от далеч, че някой го е клатил добре и май не му е платил достатъчно. Нищо, важното е да сипва. И ако имаш клиенти, ако въобще имаш като те гледам какъв си нещастник, не да те псуват, а те плюят и ритат докато пълзиш.

Всичките се нахвърлихте върху юзъра, ама неговата ситуация всъщност е масово явление.
Само аз имам годишно поне по няколко клиента с подобни проблеми в български хостинги, като сметнем че сравнително рядко се занимавам с уордпреси вече.

И проблемът не е само в юзърите.
Както и преди съм писал - проблемът го създават самите хостинг компании, защото шляпат едни сПанели и едни "защити", заради които искат да приберат едни кинти, и съответно потребителят очаква да нема проблеми от рода "спре ми сайтят!"... Обаче проблеми има. Защото хостинг компаниите предлагат половинчата услуга - хем ужким се грижат да няма проблеми, ама не съвсем... И като се появи проблем, тия техните софтуери и защити, па даже и подръжката им - всички тия неща активно ПРЕЧАТ на решаването на проблема.

Вариантите са или пълен достъп в гол ВПС, или ПЪЛНА подръжка, вкл. и на ниво приложение - демек Уордпрес. Не сме 2006 година да предлагаш cPanel с PHP и MySQL и всичко да си тече по старому десетилетия наред.

• Like
Реакции: Sky
Всичките се нахвърлихте върху юзъра, ама неговата ситуация всъщност е масово явление.
Само аз имам годишно поне по няколко клиента с подобни проблеми в български хостинги, като сметнем че сравнително рядко се занимавам с уордпреси вече.

Както и преди съм писал - проблемът го създават самите хостинг компании, защото шляпат едни сПанели и едни "защити", заради които искат да приберат едни кинти, и съответно потребителят очаква да нема проблеми от рода "спре ми сайтят!"... Обаче проблеми има. Защото хостинг компаниите предлагат половинчата услуга - хем ужким се грижат да няма проблеми, ама не съвсем... И като се появи проблем, тия техните софтуери и защити, па даже и подръжката им - всички тия неща активно ПРЕЧАТ на решаването на проблема.

Вариантите са или пълен достъп в гол ВПС, или ПЪЛНА подръжка, вкл. и на ниво приложение - демек Уордпрес. Не сме 2006 година да предлагаш cPanel с PHP и MySQL и всичко да си тече по старому десетилетия наред.
Как си представяш support да ти оправя грешките на плъгините в wp които инсталираш или да се занимава да ти настройва сайта?
Смисъл хостинга е услуга с определени features които получаваш. И поддръжката включва проблеми свързани с услугата, сиреч падат сайтове, проблеми с бази, PHP и тн.. Но неща които са проблемни при тях и независят от клиента.
Ако за 50-100 евро годишно ще има кои да се занимава с това защо сайта ми зарежда бавно, защо тоя плъгин не работи или ми дава грешка и всичко е на ниво wp или каквото и да е там не е работа на support.

Ти продаваш ябълки и това че някои не знае как да я изяде не е твои проблем. Ако за всякакви глупости които не са свързани с услугата а със софтуера които клиента използва се пита и трябва да се поддържа от хостинга в случая то направо да закриват компанията. Трябва да наемат 100 човека на заплата да гледат на потребителите проблемите които сами са си предизвикали и да се чудят как да им ги оправят че направо и да им ги програмират и работят за тях?

ние говорим за конкретния случай , че и @Blinky си е прегледал логовете и не намира подобен клиент. Да беше пуснал тикета с който се е разправял със съпорта, тук такъв не видях. Казва , че е стар юзер , а пък с нова регистрация... това трябва да ти говори много, че е просто хейтър

Тва е Блинки, просто иска да го Фалим.
A не, падам си по садо мазо хранилката повече. :)
Как си представяш support да ти оправя грешките на плъгините в wp които инсталираш или да се занимава да ти настройва сайта?
Ще се изненадаш колко много клиенти не знаят къде почва и къде свършва услугата хостинг.

ние говорим за конкретния случай , че и @Blinky си е прегледал логовете и не намира подобен клиент. Да беше пуснал тикета с който се е разправял със съпорта, тук такъв не видях. Казва , че е стар юзер , а пък с нова регистрация... това трябва да ти говори много, че е просто хейтър
Не смея нищо да твърдя, но не си позволяваме такива свинщини. Нали при два такива случаи и приключваме. :)

Горе