Blinky
Owner
И да не е клиент, ние сме винаги отворени за критики и взимаме всяко едно мнение, за да направим услугите си още по-добри. Това са така наречените полезни вреди.сигурен съм , че mtohiyan дори не ви е клиент , а просто един хейтър който иска публично оплюване на всичко постигнато от Coolicehost. Аз съм му го написал и в поста ми под неговия.
Винаги съм твърдял, че такива казуси, професионалистите и зряло мислещите решават на лични, извън публичното пространство, което може да доведе до негативи и за двете страни. Но явно съм с прекалено наивни очаквания. И все пак вярвам, че това е правилния начин. Не за друго, а защото не сме отказали помощ на никой. По всякакъв начин впрягаме всички усилия и ресурси, за да се реши даден случай, тежък или лек. Всеки, който работи с нас го знае, което малко ме озадачава в този пост на този потребител. Не се крием, посрещаме всяко едно предизвикателство и задача. Гледаме да сме максимално прозрачни.
Другото, което ми стана странно е, че не сме имали такъв случай от години, да не кажа, че въобще. Връщахме лентата назад (ровене в хисторито ни), дебатиране кой, за какво и къде...и честно казано не успяхме дори да се сетим за нещо толкова огромно, което да сме проспали.
На всеки, който управлява голям набор от сайтове и няма достатъчно време да ги минава постоянно, регулярно, нормално е всеки да препоръча И секюрити плъгин. А можем и да не, но така не правят професионалистите.
Всеки тук мисля, че ме познава косвено или пряко, но със сигурност ми знае името и се надявам наистина (колкото и оптимистично да звуча) при такива постове всяка страна да застане зад истинското си име, точна информация и най-вече реален случай, който да обсъдим като зрели хора. А най-добре е да се свърже с мен или @coolice и да го решим бързо и без много отзвук казуса.
Много благодаря, че си направихте труда ме изчетете. Сигурно съм бил досаден.