Няма опцията "друг" и/или "не подкрепям никой"Здравейте. С малко забавяне, но не случайно, пускам темата на ново за тази година.![]()
Тогава пропускаш темата.Няма опцията "друг" и/или "не подкрепям никой"
Не е много редно да пропусна темата ако имам интерес! Все пак трябва да отбележа че никой от избраните НЕ ме кефиТогава пропускаш темата.Няма да ти се разпредели гласа.
Истината е, че дори не мога да сместя още, поради лимитацията на полета от форумната система.
Кой е твоя, ще го сложим, да видя какво обаче ще трябва да се извади. Може би нещо, за което не е гласувано въобще миналите години.Не е много редно да пропусна темата ако имам интерес! Все пак трябва да отбележа че никой от избраните НЕ ме кефии да сложа гласа на друго! На изборите така ли ми казват - ако не те кефят предложенията бегай
![]()
аз не ползвам никакъв панел , направо през ssh конструирам VPS сървъра , така системата не товари сървъра с излишни неща които отнемат ресурс. Дори PhpMyAdmin ми е на отделен VPS. Малко хора работят по този начин, а е изключително удобно и лесно.БГ хостинг които не ползват Cpanel?
Глупости на търкалета.аз не ползвам никакъв панел , направо през ssh конструирам VPS сървъра , така системата не товари сървъра с излишни неща които отнемат ресурс. Дори PhpMyAdmin ми е на отделен VPS. Малко хора работят по този начин, а е изключително удобно и лесно.
напротив супер лесно е и ще направя клип как го правя и ще го пусна другата седмица в https://devnews.bg с живо доказателство как се прави в рамките на 30 минути. Това , че има хора които не са го правили и смятат за много трудно... ще ти го докажа колко не си прав!Глупости на търкалета.
Вдигане на уеб сървър не е ей така хоп и всичко тръгва.
Мейли? Не ми казвай че искаш мейл сървър да си сетваш...30 минути и ще има един уеб сървър и база данни, а редис, имейли, файерлоу...
винаги ползвам мейл сървър на Гугъл. След малко в моята тема за WebCount.BG ще пусна подробно обяснение стъпка по стъпка от пускането на VPS от Нетерра до завършването му с пълна инсталация как се случват нещата.30 минути и ще има един уеб сървър и база данни, а редис, имейли, файерлоу...
30 минути и ще има един уеб сървър и база данни, а редис, имейли, файерлоу...