Те са насъбрани доста за година и половина, но мога да ти събера тикетите на още 40 човека и да ги изплескам тук, няма да ми е трудно, техните акаунти не са изтрити и може да се случи. Но това, че не си разбрал целта на коментара е твой проблем също, а явно малцина са разбрали целта. Щом смяташ това за хейт, поздрави, аз приключвам писането. Разговорите със стени са безполезни и безсмислени.ох мамин златен недоноско.... когато ти стигнеш моите знания ще е в някой от следващите ти животи. За сега си един хейтър без грам покритие. Покажи тикетите които си разменял със съпорта защото досега нищо реално не си показал !
Ако целта ми беше да вадя мръсно бельо, щях да започна с тях. Имам надежда за промяна, желание те да подобрят защитата и да и обърнат внимание. П.П. има случай с пробив на клиентски профил през администраторски панел, не помня кой от двата през който беше съсипан цял сървър, за който времето в което да се възстанови нормалната работа беше 3 дни, от което моите сайтове и на приятели не работеха коректно през това време. Повтарям за последен път и след това излизам и повече няма да се върна в този форум ( йеее празнувайте и ликувайте слепци и омразници !), преди време когато започнах да ги ползвам имаха много по-добра защита на сървърите ( поне говоря за тези които ползвахме и препоръчвах като си поръчват хората да взимат) и нещата вървяха блестящо. За толкова години не си спомням да съм писал за нещо различно от пращане на фактура за плащане, прехвърляне от профил на профил или дреболийки които не бяха свързани с проблеми. Но това, вече не е така. Нямам причина да хейта, причина имам да споделя истината и да искам да обърнат внимание на тези неща за да си запазят бизнеса и клиентите.
Последно редактирано: