Най-добрите хостинг компании за 2026 година

Коя е най-добрите хостинг компании за 2026 година

• A2Hosting.com

Votes: 0 0.0%
  • ABSCloud.eu

• Arvixe.com

• BlueHost.com

• CBOX.biz

• CooliceHost.com

Votes: 5 35.7%
  • Delta.bg

• DigitalOcean.com

• Gesbg.com

• Drserver.net

• Еtnhost.bg

• Jump.bg

Votes: 4 28.6%
  • HawkHost.com

• Hetzner

Votes: 2 14.3%
  • Hostasset.net

• Hostgator

• Hostline.bg

• Hostq.com

• ICDsoft.com

Votes: 2 14.3%
  • Namecheap.com

• NS1.bg

• GoDaddy.com

• Powerhost.bg

• RAX.bg

• Други

Votes: 1 7.1%
  • Siteground.com

• StableHost.com

• SuperHosting.bg

• VPS.bg

• Zettahost.bg

• Общо гласове
    14
ох мамин златен недоноско.... когато ти стигнеш моите знания ще е в някой от следващите ти животи. За сега си един хейтър без грам покритие. Покажи тикетите които си разменял със съпорта защото досега нищо реално не си показал !
Те са насъбрани доста за година и половина, но мога да ти събера тикетите на още 40 човека и да ги изплескам тук, няма да ми е трудно, техните акаунти не са изтрити и може да се случи. Но това, че не си разбрал целта на коментара е твой проблем също, а явно малцина са разбрали целта. Щом смяташ това за хейт, поздрави, аз приключвам писането. Разговорите със стени са безполезни и безсмислени.
Ако целта ми беше да вадя мръсно бельо, щях да започна с тях. Имам надежда за промяна, желание те да подобрят защитата и да и обърнат внимание. П.П. има случай с пробив на клиентски профил през администраторски панел, не помня кой от двата през който беше съсипан цял сървър, за който времето в което да се възстанови нормалната работа беше 3 дни, от което моите сайтове и на приятели не работеха коректно през това време. Повтарям за последен път и след това излизам и повече няма да се върна в този форум ( йеее празнувайте и ликувайте слепци и омразници !), преди време когато започнах да ги ползвам имаха много по-добра защита на сървърите ( поне говоря за тези които ползвахме и препоръчвах като си поръчват хората да взимат) и нещата вървяха блестящо. За толкова години не си спомням да съм писал за нещо различно от пращане на фактура за плащане, прехвърляне от профил на профил или дреболийки които не бяха свързани с проблеми. Но това, вече не е така. Нямам причина да хейта, причина имам да споделя истината и да искам да обърнат внимание на тези неща за да си запазят бизнеса и клиентите.

Последно редактирано:
Не ги ползвам от години суперхостинг. Не ми се иска да отвръщам с епитети, щом на теб възпитанието, логиката и манталитета ти позволяват, жив и здрав да си. Не се учудвам за положението на страната ни.
знаеш ли... заслужил си си отношението ( ако изобщо е имало такова от страна на който и да е съпорт в който и да е хостинг провайдер. Казах ти покажи и докажи това което твърдиш или поне покажи на @Blinky номера на акаунта ти защото обвинения без да покажеш и докажеш каквото и да било са просто едни обвинения на задклавиатурна мишка

Не рядък случай беше хакване ПРЕЗ cpanel и directadmin панелите, не през сайтовете, както при мен, така при други от тези, които съм препращал ( и познати и клиенти и приятели на приятели ). Не ми се влиза в подробности повече, каквото е имало казах, каквито подробности е имало съм ги дал когато е трябвало и където е трябвало. Не са взети под внимание, все е тая.

Това вече е откровена лъжа, освен ако нямаш някой троянец на компютъра си и ти копират клавиатурата

Свободен си да ни съдиш че те наричаме лъжец публично и ти уронваме престижа :)

Това вече е откровена лъжа, освен ако нямаш някой троянец на компютъра си и ти копират клавиатурата

що изобщо му обръщаш внимание на пумияра , тук е по поръчка на някой. Най смешно ми стана за 40 доведени клиента от които да вземел тикетите.... Той своя не може да плати ама препоръчва на 40 други да си вземат акаунти при вас.....

Не говорим за мен, говоря за двама приятели на които им се случи това. Интересното е че единия не ползва и компютър за управление на сайта си, по спомен ми казваше че само от телефона си влизал.

Не говорим за мен, говоря за двама приятели на които им се случи това. Интересното е че единия не ползва и компютър за управление на сайта си, по спомен ми казваше че само от телефона си влизал.
ти стана говорител на двама супер неизвестни и несъществуващи приятели ли? Нали ставаше дума за теб , нещо почна да си противоречиш много яко... да не се окаже като приказката за компютрите и компотите за Япония

що изобщо му обръщаш внимание на пумияра , тук е по поръчка на някой. Най смешно ми стана за 40 доведени клиента от които да вземел тикетите.... Той своя не може да плати ама препоръчва на 40 други да си вземат акаунти при вас.....
Все ми е тая кой вярва и кой не, май никой не иска да си провери нещата и просто да си подобри услугата, да провери за пропуски и проблеми, вместо да коментира тук. Коментарите от Coolicehost ..... няма смисъл, просто няма. Пожелавам не друго а мъдрост за всички коментиращи и незрящи, да ви облее истина.

П.П. Тези 40 също са си докарвали техни хора и са препоръчвали, чувал съм и знам и техни истории, но за тях нямам доказателства. Не че има и нужда или смисъл от тях за мен.

Казах ти че лъжеш - съди ни ако смяташ че ти уронваме престижа като те наричаме лъжец - кажи и на приятелите си да се включат към делото :)

Казах ти че лъжеш - съди ни ако смяташ че ти уронваме престижа като те наричаме лъжец - кажи и на приятелите си да се включат към делото :)
На тях аз съм им общия глас, на никой не му се занимава с безсмислени неща, те си решиха проблемите всеки по различно време ми каза, че се е преместил и за момента никой не се е оплакал, когато се оплакваха никой не им обърна внимание, всеки си взема решението и си гледат бизнеса и работите си. На мен просто ми омръзна да съм човека който събира всичките тия отзиви, дори като ми се обадят или ми пишат за проблеми по сайтовете им ( аз нямам нищо общо с техните сайтове, отговарям си за моите ,но знаят че разбирам от сайтове и ми пишат на мен първо, както и като човек който е дал препоръката ). И така нататък все тая, явно няма нищо да си оправите.

Успех

На тях аз съм им общия глас, на никой не му се занимава с безсмислени неща, те си решиха проблемите всеки по различно време ми каза, че се е преместил и за момента никой не се е оплакал, когато се оплакваха никой не им обърна внимание, всеки си взема решението и си гледат бизнеса и работите си. На мен просто ми омръзна да съм човека който събира всичките тия отзиви, дори като ми се обадят или ми пишат за проблеми по сайтовете им ( аз нямам нищо общо с техните сайтове, отговарям си за моите ,но знаят че разбирам от сайтове и ми пишат на мен първо, както и като човек който е дал препоръката ). И така нататък все тая, явно няма нищо да си оправите.

Успех
иди се лекувай в някоя психиатрия , ако няма свободни места в момента пиши тук ще ти уредим специално за теб в Курило :-)

Хлъзгаво измъкване от ситуацията... oт ~85% вчера вероятност за astrotruf отиде на сигурно 95%+

Агента работещ локално на компютъра ми 100% GDPR съвместимо - нищо не напуска инфраструктурата и не се споделя с външни лица и услуги това смята
Screenshot 2026-10-08 at 15.24.10.webp

Преди да се притеснявате, че AI има достъп до сървъра ви, се замислете, че екипа от хостинга също има и му се доверявате. Който има много важна и поверителна информация винаги може да използва собствен сървър с криптирана информация само с локален AI или без никакъв. Въпрос на приоритети. Много е важно, обаче, да се намери баланса между сигурност и удобство, защото много хора в стремежа си да се подсигурят максимално правят нещата излишно неудобни.

Резила голям и от двете страни...

Да го баннем да изглежда че имаме какво да крием или да го оставим откровено да лъже

Вчера имаше някакви съмнения че може да е някой с много не ъпдейтнати сайтове в един акаунт с дупки с високо публично CVSS, но днес бяха лъжи за хакването през панел и всичко си има граница...

Да го баннем да изглежда че имаме какво да крием или да го оставим откровено да лъже

Вчера имаше някакви съмнения че може да е някой с много не ъпдейтнати сайтове в един акаунт с дупки с високо публично CVSS, но днес бяха лъжи за хакването през панел и всичко си има граница...
E az ли да ти казвам - даваш му срок да докаже твърдението си: Здравей, като собственик на форума и спомената фирма моля до ХХ часа да предоставиш доказателства за твърдението си, в противен случай всичко написано от теб няма стойност и ще си понесеш последствията. В този форум се толерира свободата на словото но не и.....

Ти му влезе селската - все пак бизнес представляваш тук.

E az ли да ти казвам - даваш му срок да докаже твърдението си: Здравей, като собственик на форума и спомената фирма моля до ХХ часа да предоставиш доказателства за твърдението си, в противен случай всичко написано от теб няма стойност и ще си понесеш последствията. В този форум се толерира свободата на словото но не и.....

Ти му влезе селската - все пак бизнес представляваш тук.
с идиотите трябва да се държиш идиотски... няма как да се допусне да ти се качат на главата!

Преди да се притеснявате, че AI има достъп до сървъра ви, се замислете, че екипа от хостинга също има и му се доверявате. Който има много важна и поверителна информация винаги може да използва собствен сървър с криптирана информация само с локален AI или без никакъв. Въпрос на приоритети. Много е важно, обаче, да се намери баланса между сигурност и удобство, защото много хора в стремежа си да се подсигурят максимално правят нещата излишно неудобни.

По принцип да но има няколко обаче

1. human in the loop - как работи NVL Stack е изложено тук https://northvibelabs.com/
2. Как налагаме guard rails e видно от публичния runbook който пуснахме за клиентите да си работят с акунтите https://agent.coolicehost.com/
3. Локални агенти и локално работещи модели - 100% GDPR съвместимо
4. Най-големия проблем когато АИ беше направило нещо глупаво публично на сравнително известни хора (изтрили диск канселирали всички събсркипшъни в stripe се случиха) при модел с висок hallucination rate

Ако работите с модел с нискък дори и без human in the loop шансовете нещо да стане са ниски - тоест въртите модела според задачите и сте NP

Screenshot 2026-10-08 at 16.05.37.webp

5. Да не ме разбирате погрешно моделите с висок hallucination rate имат своето място... когато се иска креативити и модела на лимита си не знае отговора и халюцинира нещо, винаги имаш шанс това да е нещо гениално (базирано на това как работят векторните бази данни )

hallu.webp

Само не искате да го прави това като администрира сървър или има пълен достъп до диска ви aka YOLO mode

Имах познат, който искаше да вкара 30лв в револют и се притесняваше, че ако си въведе номера на картата при тях ще му откраднат парите. Казах му да използва захранване с google pay - така не им дава картата си, а той и там не ги добавя, защото Google ще му ги откраднат. Накрая, за да не дава картата си никъде, отиде в банката и направи банков превод към сметката на Револют, за който плати около 15 лева - т.е. плати 50% от сумата, която внася допълнителто като такса. Това нещо ще го помня цял живот 🤣

Имах познат, който искаше да вкара 30лв в револют и се притесняваше, че ако си въведе номера на картата при тях ще му откраднат парите. Казах му да използва захранване с google pay - така не им дава картата си, а той и там не ги добавя, защото Google ще му ги откраднат. Накрая, за да не дава картата си никъде, отиде в банката и направи банков превод към сметката на Револют, за който плати около 15 лева - т.е. плати 50% от сумата, която внася допълнителто като такса. Това нещо ще го помня цял живот 🤣
револют може вече да се зарежда и на кештерминал от близо 1 година , но малко хора знаят, от каса на Изипей също става но преводите идват до 3 дни

Горе