Най-добрите хостинг компании за 2026 година

Коя е най-добрите хостинг компании за 2026 година

• A2Hosting.com

Votes: 0 0.0%
  • ABSCloud.eu

• Arvixe.com

• BlueHost.com

• CBOX.biz

• CooliceHost.com

Votes: 5 35.7%
  • Delta.bg

• DigitalOcean.com

• Gesbg.com

• Drserver.net

• Еtnhost.bg

• Jump.bg

Votes: 4 28.6%
  • HawkHost.com

• Hetzner

Votes: 2 14.3%
  • Hostasset.net

• Hostgator

• Hostline.bg

• Hostq.com

• ICDsoft.com

Votes: 2 14.3%
  • Namecheap.com

• NS1.bg

• GoDaddy.com

• Powerhost.bg

• RAX.bg

• Други

Votes: 1 7.1%
  • Siteground.com

• StableHost.com

• SuperHosting.bg

• VPS.bg

• Zettahost.bg

• Общо гласове
    14
Имах познат, който искаше да вкара 30лв в револют и се притесняваше, че ако си въведе номера на картата при тях ще му откраднат парите. Казах му да използва захранване с google pay - така не им дава картата си, а той и там не ги добавя, защото Google ще му ги откраднат. Накрая, за да не дава картата си никъде, отиде в банката и направи банков превод към сметката на Револют, за който плати около 15 лева - т.е. плати 50% от сумата, която внася допълнителто като такса. Това нещо ще го помня цял живот 🤣

револют може вече да се зарежда и на кештерминал от близо 1 година , но малко хора знаят, от каса на Изипей също става но преводите идват до 3 дни

Можеше да си извади нова карта в EasyPay Мастъркард - безплатна и за 5-10 минути - да и зареди пари и с нея да зарежда револют :) идват веднага - аз моите познати там ги пращам

Те са насъбрани доста за година и половина, но мога да ти събера тикетите на още 40 човека и да ги изплескам тук, няма да ми е трудно, техните акаунти не са изтрити и може да се случи. Но това, че не си разбрал целта на коментара е твой проблем също, а явно малцина са разбрали целта. Щом смяташ това за хейт, поздрави, аз приключвам писането. Разговорите със стени са безполезни и безсмислени.
Ако целта ми беше да вадя мръсно бельо, щях да започна с тях. Имам надежда за промяна, желание те да подобрят защитата и да и обърнат внимание. П.П. има случай с пробив на клиентски профил през администраторски панел, не помня кой от двата през който беше съсипан цял сървър, за който времето в което да се възстанови нормалната работа беше 3 дни, от което моите сайтове и на приятели не работеха коректно през това време. Повтарям за последен път и след това излизам и повече няма да се върна в този форум ( йеее празнувайте и ликувайте слепци и омразници !), преди време когато започнах да ги ползвам имаха много по-добра защита на сървърите ( поне говоря за тези които ползвахме и препоръчвах като си поръчват хората да взимат) и нещата вървяха блестящо. За толкова години не си спомням да съм писал за нещо различно от пращане на фактура за плащане, прехвърляне от профил на профил или дреболийки които не бяха свързани с проблеми. Но това, вече не е така. Нямам причина да хейта, причина имам да споделя истината и да искам да обърнат внимание на тези неща за да си запазят бизнеса и клиентите.
Да, не се връщай, ако обичаш, траверс. Имало, ама не помнил. Ти олигофрен ли си? Влиза, тегли хранилка, нищо конкретно и нямал да влизаш. Изчезвай пумияр. И носи много поздрави на тия дето са те пратили. Да ти има и клиентите смотани, ако са с теб и разчитат на теб. Някакви пълни нещастници като теб. Що губиш времето си и на хората?

E az ли да ти казвам - даваш му срок да докаже твърдението си: Здравей, като собственик на форума и спомената фирма моля до ХХ часа да предоставиш доказателства за твърдението си, в противен случай всичко написано от теб няма стойност и ще си понесеш последствията. В този форум се толерира свободата на словото но не и.....

Ти му влезе селската - все пак бизнес представляваш тук.
Този няма какво да доказва. Абе то от много толеранс ги събира ей такива безделници, дето са се продали на някой за малко.

Не говорим за мен, говоря за двама приятели на които им се случи това. Интересното е че единия не ползва и компютър за управление на сайта си, по спомен ми казваше че само от телефона си влизал.
На баба ти третата братовчедка. Тия инвалиди не могат ли да се оправят в живота, че на теб са предали щафетата? :D

Те са насъбрани доста за година и половина, но мога да ти събера тикетите на още 40 човека и да ги изплескам тук, няма да ми е трудно, техните акаунти не са изтрити и може да се случи. Но това, че не си разбрал целта на коментара е твой проблем също, а явно малцина са разбрали целта. Щом смяташ това за хейт, поздрави, аз приключвам писането. Разговорите със стени са безполезни и безсмислени.
Ако целта ми беше да вадя мръсно бельо, щях да започна с тях. Имам надежда за промяна, желание те да подобрят защитата и да и обърнат внимание. П.П. има случай с пробив на клиентски профил през администраторски панел, не помня кой от двата през който беше съсипан цял сървър, за който времето в което да се възстанови нормалната работа беше 3 дни, от което моите сайтове и на приятели не работеха коректно през това време. Повтарям за последен път и след това излизам и повече няма да се върна в този форум ( йеее празнувайте и ликувайте слепци и омразници !), преди време когато започнах да ги ползвам имаха много по-добра защита на сървърите ( поне говоря за тези които ползвахме и препоръчвах като си поръчват хората да взимат) и нещата вървяха блестящо. За толкова години не си спомням да съм писал за нещо различно от пращане на фактура за плащане, прехвърляне от профил на профил или дреболийки които не бяха свързани с проблеми. Но това, вече не е така. Нямам причина да хейта, причина имам да споделя истината и да искам да обърнат внимание на тези неща за да си запазят бизнеса и клиентите.
Пич, няма такъв случай. Три 3 даун? Или ни бъркаш с някакъв друг бизнес, или наистина много си ги "защитил" и си качвал само "платени" плъгини, за да са се издънили така нещата. Но повярвай ми, това звучи като голяма работа, която няма как да е минала туко така през нас без отзвук.

Няма как да сме имали по-силна защита от сега, защото сега сме с повече, с AI станаха и по-стриктни правилата, пускат по агресивни ъпдейти, директиви, и каквото се сетиш. Отделно AI работи както за хората, които смятам да ни навредят, така и за нас. Дори на момента и на мен ми идва прекалено защитено. :) Ще ме разберат истинските ни клиенти. ;) Ако я подобрим още малко, никой на може да си влезе в акаунта. :D

Мен ме знаят, че за такива неща не бих се правил, ти ми идващ малко анонимен, и честно казано не са ми ясни намеренията ти или какво седи зад тях. Пожелавам на клиентите ти не само да си запазят бизнеса и да го развиват все повече, но и да имат повече успех с това кой им го управлява.

Горе