Наръчник за нови потребители

От: Наръчник за нови потребители

Ясно е това за петте съобщения. Въпросът ми е откъде се изтегля въпросното запазено съдържание? В други форуми излиза отдолу на лентата като "Последно запазено", но тук не го намирам. Или и тази опция се "отключва" след петте постнати мнения?
 
Re: От: Наръчник за нови потребители

Някой може ли да каже как да си редактирам профила . При опит да го направя ми дава "нямате достъп до тази функция! Проверете правилата или важните теми в секцията в която се намирате" .
Ще съм много благодарна ако някой помогне ::))

Сега би могла са можеш. Ограничението пада след 10-те поста. ;) Пробвай пак и ако има някакви раминавки, кажи ни тук. ;)
 
От: Наръчник за нови потребители

Здравейте,
искам да пусна нова тема, но явно, като нов потребител имам някъкви рестрикции.Искам да попитам, как отпадат, дали трябва време или коментари?
Благодаря предварително
 
Re: От: Наръчник за нови потребители

Здравейте,
искам да пусна нова тема, но явно, като нов потребител имам някъкви рестрикции.Искам да попитам, как отпадат, дали трябва време или коментари?
Благодаря предварително

Да, трябват ти 10 пост + 10 дни изкарани във форума, за да паднат тези рестрикции. Пише го в правилата на форума тук: http://www.predpriemach.com/faq.php

Моля, и добре дошъл при нас. ;) Надявам се да прекараш приятно тук с нас.
 
От: Наръчник за нови потребители

Не успях да открия бутон за откриване на нова тема. Може би сте го коментирали някъде, но би ми отнело няколко дена да намеря само това. Моля модератор да премести поста ми в нова тема! Съжалявам за галимацията и благодаря предварително.

Търся оферта за изработка на скрипт за тази страница... Опсс, нямал съм право на линк. Ще се опитам да обясня. Поръчка за маса. PHP. Работи си коректно. Това, което трябва да се направи е за избора на цвят. В момента съм оставил падащо меню с всички възможни цветове - байцове, ламинирано ПДЧ и ламиниран MDF. По-горе има друг избор за "фурнир" или "ламинат" и още един избор за "ПДЧ" или "MDF". Имаме 3 възможности. Ако избрано "фурнир" да се показват само байцове. При този избор ПДЧ/MDF не ни касае. Ако е избрано "Ламинат" - при избрано "ПДЧ" да се показват само ПДЧ плочите и съответното за "MDF". Надявам се, че няма да Ви затрудни!

За по-нататък имам сериозна задача за друг сайт, но засега все още пишем данните за базата.

ПП. Все още трудно се ориентирам тук и не се чудете, ако се забавя да отговоря!
ПП2. Като пуснах поста и видях вече защо не съм можел да пусна нова тема...
 
Здравей,

Да, все още нямаш право да пускаш теми в Пазара, правила на форума - просто превенция. Дано не е прекалено досадно, но ни пази от много време насам от спам и измамници. Ще имаш право да стартираш подобна тема в Пазара след 10 дни и над 10 поста, но силно се надявам до тогава да разгледаш секцията Пазар и да видиш някой изпълнител, който може още сега да ти помогне. И когато става дума за свързване, след 5 поста може да пращаш лични съобщения. Но и в доста случаи може да намериш контактите директно в първия пост на автора на дадената тема.

Успехи.
 
От: Наръчник за нови потребители

Лошото е, че с нищо не мога да помогна във форума за да пиша постове. Мога само да питам. Иначе съм доста активен в няколко други форума и съм наясно с правилата и спазването им. Ще ме извините за в началото, но се налага да напускам няколко поста тук-таме, без да съм особенно полезен.
 
Това не е проблем. Дори ако имаш въпроси и желаеш да ги зададеш, не се притеснявай да го направиш. ;) С радост бих се включил да помогна. ;) Още малко и си готов с постовете. Колкото за полезност, може да минеш през някои общи теми. Имаме доста и пак ще е полезно инфото дадено от теб. ;)
 
От: Наръчник за нови потребители

Много ясно администраторите могат да ти изтрият акаунта.
 
От: Re: Наръчник за нови потребители

Как да се определя? Дава се от други хора тук, както и си личи на профила. ;)

Колко мнения/поста трябва да имам, за да мога да дам rep power на потребител ?
 
Re: От: Re: Наръчник за нови потребители

Колко мнения/поста трябва да имам, за да мога да дам rep power на потребител ?

http://www.predpriemach.com/faq.php

Нужни са ти над 10 поста и 10 дни изкарани във форума. Но ще е по-силна репутацията, която даваш, ако и ти си с голяма репутация. Такава е логиката на рейтинг системата на форума, което е правилно - старите и авторитетни потребители дават повече сила, отколкото малките - и не са малки, за друго, а за това, че нямат рейтинг, не са активни толкова. а това е важно - когато си активен има много големи плюсове. Естествено хубаво е да си полезено-активен, а не просто да си коментираш безцелно. :)
 

Горе