Неизплатени заплати - уволнение?

От: Неизплатени заплати - уволнение?

Отново съм тук :D

Заплатите си ги получих, ама остана само обезщетението и неизплатените отпуски. Търся си добър адвокат по трудово право в София. НЯкой може ли да препоръча?

Ходих на консултация при всеизвестния Арнаудов, платих 40 лева, уточнихме някои неща ала-бала и накрая ми поиска 600 лева хонорар за дело, в което ще спечеля не повече от 1200 лева. Вярно, че на 99 % ще спечеля делото и хонорара ще бъде заплатен от губещата страна, но в момента няма как да извадя такава сума, а и си мисля, че нарочно ми предложиха такава оферта, че "сам да се откажа".
Знам, че адвокатските услуги не са евтини, но 600 лева ми идват малко множко, особено за такова дело.
Аз не съм впечатлен от този г-н. Два пъти ходих с един мой въпрос при него, при първия път "да, да, ще свършим работа, ше ги ударим", втория - "ама то тука това сме пропуснали, тука това... това няма да стане" и аз съответно седа и чакам 6 месеца... Той човека е бил зает помежду другото... да се мести от една кантора на друга и т.н....

При материален интерес на делото адвокатите имат доста високи минимални възнаграждения, започващи от някъде 450 лева... така че 600 лева е една добра начална цифра. Мен ми присъдиха такива разноски да ми изплащат в дело за клевета за 3000 лева интерес, така че и за 1200 ще минат и ще бъдат изплатени напълно от другата страна, ако спечелиш.
 

Горе