Нещо като cashfiesta?

scorpiass каза:
Програма ми трябва , само че да плащат :)
Афилейт не ми предлагайте ,занимавам се вече ,но сега да питам това ,че ми е интересно дали някоя такава програма плаща?
такъв тип постове май са забранени от правилата

Tsanko се шегува да не се обърка някои... Плащат на американци иначе забрави да получиш нещо не си струва времето което ще изгубиш с тях

Blinky каза:
Tsanko каза:
Глупости! Как CashFiesta да не плащат. Аз всеки месец получавам по $300-400 от тях :lol:
? :) Така ли? Аз да почна да я промолтвам тогава, а?:) Усещям първият милион, но в джоба на собствениците. :wink:

Почвай! Един приятел на братовчеда на Пеньо от горната махала вече е направил милион, а на каката на Нешо където живее в Люлин 11 и остава още има няма 200 хиляди, а е още на 15 години:) Даже чух че и един от най-големите интернет милионери и бизнесмени в България- А.А. им е реф и само от тях печели по 20-30 хиляди на месец. Много е сериозна тая програма. Апък и нищо е правиш. Аз примерно докъто чатя в IRC и лъжа каките, че съм на 25 печеля пари. Мноуу яко бацее....

:)

abe az i bez tva s1m si v1zran za pc-to posledno vrmee i s igo ostaqm bara da si stoi p1k ako ne platqt kat MU doide vrmeto togava 6te go triq;0 i zakvo samo v US pla6taT ne razbiraM :) kkade go pi6e tva na saita im

само в ус плащат защото ще им спукат задниците от съдене

ходи питаи и в gpfbg.com досега няма видял пари от тях в бг

:!: ПИШИ НА КИРИЛИЦА

Супер...:) А аз си мисля че новите S-Class-и се карат от такива хора, по цял ден седи пред борд компютъра и цъка на рекламките.... :wink: :lol: Също така за повече агресия може да си обръсна генеталите и да ги залея със спирт, няма начин да не почна да цъкам като луд по тях. :D Леле какъв кинтаж ще падне само като се замисля....значи бате силно ми я препоръчваш програмата. :lol: :lol: :lol:

Blinky каза:
Супер...:) А аз си мисля че новите S-Class-и се карат от такива хора, по цял ден седи пред борд компютъра и цъка на рекламките.... :wink: :lol: Също така за повече агресия може да си обръсна генеталите и да ги залея със спирт, няма начин да не почна да цъкам като луд по тях. :D Леле какъв кинтаж ще падне само като се замисля....значи бате силно ми я препоръчваш програмата. :lol: :lol: :lol:

Силно и надълбоко ти я препоръчвам. Просто почнеш ли да работиш с тях от пари няма да се оттървеш :lol:

Като видя cashfiesta и ми е ясно че няма да има нито кеш нито фиеста а само изгубено време

е как бе аз ако нея държах по цял ден на компа пусната сега нямаше да карам Lexus и си лежя в хамака на бахамите :D

С две думи всички обичаме cashfiesta? :lol: :lol: :lol: Мамка му всички ли карате готини коли благодарение на тази програма, само аз ли си цъкам със старото Порше Карера? Искам да пожелая на всички яки цъкачи - давайте батета, тази програме е яко рап отпред и отзад. :) Незнам на кой съм реферал, но този над мен искам да му стиста ръката и да му кажа - уважавам истинските бизнесмени като теб батка. :)

Мисля че тази cashfiesta ще завладее разработените мозъщи на 100 поколения напред, просто уникалността й е нещо рядко срещано, аз лично много се дървя като разбера че има милионери от нея. И скоро и аз се готвя за този списък. Момчета и момичета - давайте идей как да си прешия още пръсти за да я изкъртим от кликане тази бизнес възможност в нета. :) :lol: :lol: :lol:

Blinky каза:
С две думи всички обичаме cashfiesta? :lol: :lol: :lol: Мамка му всички ли карате готини коли благодарение на тази програма, само аз ли си цъкам със старото Порше Карера? Искам да пожелая на всички яки цъкачи - давайте батета, тази програме е яко рап отпред и отзад. :) Незнам на кой съм реферал, но този над мен искам да му стиста ръката и да му кажа - уважавам истинските бизнесмени като теб батка. :)

Мисля че тази cashfiesta ще завладее разработените мозъщи на 100 поколения напред, просто уникалността й е нещо рядко срещано, аз лично много се дървя като разбера че има милионери от нея. И скоро и аз се готвя за този списък. Момчета и момичета - давайте идей как да си прешия още пръсти за да я изкъртим от кликане тази бизнес възможност в нета. :) :lol: :lol: :lol:

как можа да отделиш толкова творческа енергия за cashfiesta
сигурно те вдъхновява това че все още има и ще има хора които упорито отказват да повярват в очевадното и продължават да търсят под вола теле.

Blinky каза:

бате купи си още 4-5 компютъра и им пусни по една кеш фиеста да се окешиш още повече, аз поршето го хвърлих след второто ми плащане от тях

Горе