Никога няма да се оправим всичко е подкупно:(

Да, ясно е, че го смени, за да си сложи друг удобен, обаче ние и сега не знаем къв му е зора на Берба и кой стои зад него, да не се окаже той удобния?

Иначе искаше да го махне, защото щяха да идват големи кинти за футбол и му трябваше силно негов човек на кранчето. Въпросът е, че Перукан, когато и да го махнат все ще е късно, а единственият дето можеше да го изгони тоя нагляр е Бойко.

Иначе Тедка, че са били големи футболисти били са, но че са боклуци като хора - такива са. Никой не им е виновен. Не се знае дали Бербатов ще последва съдбата им, от него си зависи. Тези от 94 почти няма свестни между тях, може би такова е било времето и такива са станали, знам ли.
То понеже сега останаха свестни хора...огледай се около теб...
 
Берба е наше момче - македонче, цесекарче. Едва ли гони користни цели. По-скоро е идеалист, какъвто беше и перуката, когато се изправи срещу батето. Тоя пост (шеф на БФС) явно е обречен да съсипва личности, превръщайки ги в пропаднали, корумпирани пияници. Ето защо уставът трябва да се промени и постът да е с максимум 2 мандата. Недопустимо е да си на такъв пост 16 години.
 
Въпроса е, че докато пиша из форума си почивам :) Тъй че, продължаваме с истината за тиквун и гроб. По душа съм борец за справедливост. Като видя зло, боря се с него, не го подминавам :) Тъй че като пишеш простотии и лъжи из форума не мога и теб да подмина :)уж
Супер радвам се дано е така :)

Само да не изменяме фактите, че отново съм написал истина! И с квалификациите за простотия и лъжа, на истинате не се доказва теза :)

То там е и проблема ама всичко, ако минаваше през съда, щеше да е лесно! Всеки излъгал като е наказан лесно! Сега всеки обвинява, няма доказателства няма нищо, но приказва...
 
Берба е наше момче - македонче, цесекарче. Едва ли гони користни цели. По-скоро е идеалист, ...
И май няма коса (в оригиналната версия).

Бонбон!
 
Той пък Бербатов щото така щеше да го оправи футбола - тази фланелка неговата само кръжеше около три квадратни метра терен като е в клуба си и половин квадратен метър като е с националния, от който се отказа 10 години предварително.

Аман като тръгнат да ги избират все такива пределно мързеливи - тогава дал ие подкупен или не, пак няма да свърши за 2 стотинки работа.

А българският футбол и той е като много други работи - предава се по наследство. Имам предвид местата в нацонала, федерациите, и т.н.
 
Така е, прав си. Но някак изглежда по-деен от всички пияници, изредили се през това БФС. И ако правим сравнение между тях, не смятам че перуката по-добрата опция. Имам чувството, че го избират постоянно определен кръг хора, които искат да управляват както те си знаят черното тото. Показател за това си е страхотното ни представяне на вън и дори да имаме звезди навън, на никой не му се игра е в националния, защото все пак управата е пълна щета, и най-много да си смъкнат цената на пазара, нищо друго няма да се случи. Ти можеш ли да блеснеш сред банда пияници, които цел № 1 им е да мятат салфетки всяка петък вечер, и да ходят с най-силиконената кифла с мозък на пиле.

Отделно, клубовете ни вече не произвеждат такива футболисти като преди. И пак отчасти вина има БФС. Дори не съм много наясно, и ако може някой да ми го обясни като на тъпанар, феновете на нашите футболни клубове защо още ходят да гледат този драма-комизъм по терените? Какъв вътрешен организъм им носи да гледат как банда нереализирани спортисти тичат след една топка? Как се чувстват като се приберат в тях и си пуснат Ман. Юнайтед и видят разликата. А тя е голяма. И това вечно дерби, единственото, което е важно около него е спирането или ограничаването на трафика около стадиона, на който се провежда.
 
В случай, че сте изпуснали новината днес покрай ковида и големите гангстери от Русе, днес дадоха 10 месеца затвор на Андре Токев. Шеф готвача е бил в пробен период, който е издънил.

Докато тази дрогирана карикатура, която затри Милен Цветков още е домашен арест. Изродска държава. И двамата заслужават затвор, а това малко недоразумение - доживотен.
 
Не сме изпуснали..даже е Широко коментирано :) Обаче Андре не си плаща, тей че ще лежи заедно с принципите си :D Иначе " за кокошка..." и прочие :p
 
За мен нищо няма да се оправи ако виновни са или само властимащите, или само кукливодите, или само чиновниците, или само изпълнителите на терен. Айде да не казвам виновни чак така, но как да се изисква човек да е изяден като то има ли нещо изрядно в тази държава. Пак до хората опира. До всички хора от долу до горе по веригата.
 
Не мога да повярвам, че някой умишлено би се качи да шофира пиян. Напълно поддържам строгите закони да му се изсипят отгоре. В този ред на мисли днес ми пуснаха нещо интересно:

След скорошните изменения в ЗАНН, ако ви се издаде наказателното постановление за някакво провинение, в него вече трябва да се посочени смекчаващите и отегчаващите вината обстоятелства, като липсата им е предпоставка за отмяна на акта. Да си знаете. :)
 
Не сме изпуснали..даже е Широко коментирано :) Обаче Андре не си плаща, тей че ще лежи заедно с принципите си :D Иначе " за кокошка..." и прочие :p
Да, някак си така се получава, че Токев ще лежи защото си признава вината. Но пък сме сигурни, че и заради положението си и заради уменията си най-вероятно ще му се отреди не просто лек режим ами сигурно ще започне някакви готварски курсове в затвора. Според мен ще му мине леко това. Отстрани погледнато даже може да е по-добре за него.
 
Кво курсове бре бате.. :) Те нали за това го придърпаха - ДА ГОТВИ :) Са ще му се развинти фантазията..чууушкии, мусаки, бииоФ сртуганов и братята му, оле-мале, 5 месеца ще му сцепят тигана :D
 
Не мога да повярвам, че някой умишлено би се качи да шофира пиян. Напълно поддържам строгите закони да му се изсипят отгоре. В този ред на мисли днес ми пуснаха нещо интересно:

След скорошните изменения в ЗАНН, ако ви се издаде наказателното постановление за някакво провинение, в него вече трябва да се посочени смекчаващите и отегчаващите вината обстоятелства, като липсата им е предпоставка за отмяна на акта. Да си знаете. :)
От известно време се интересувам от областта на юристите. Знаеш ли, че според ЗДВП компетентния орган може да напише фиш на собственик на МПС, без присъствието на водача, без издаване на електронен фиш. Де факто единственото изискване е да се постави уведомлителна бележка някъде върху автомобила. Нали се сещаш че при недобро желание това съобщение може да не бъде поставено. Няма никакви уточнения, може да е бележцица. Може да е поставена, може да не е може да я дух е вятъра или минувач да я вземе ей така. По-важното обаче е, ченашисалият фиша няма задължение да те уведоми в някакъв срок. Обаче глобения има седем дневен срок да си плати фиша. И не е само това. Ако глобеното лице не си плати в седемдневен срок от издаването на фиша по закон трябва да бъде предаден за налагане на административно процесуално изпълнение.
Звучи доста абсурдно, но мога да ви дам и кой чл и ал е написано.
 
Да. Като са такива хората. И като средата е такава за да са такива. Може би наследихме само лошото на комунизма в взехме лошото на другия модел.
Видях фиш, сега мисля, че всички полицаи вече могат да пишат. Как да възприемеш защо е писан такъв текст в закона. Могат да напишат фиш без човека да присъства. Нямат никакво задължение да уведомят в какъвто и да е срок. Без свидетели или снимков материал примерно. Нищо. В закона пише само, че длъжностните лице трябва да остави бележка. Ей така просто, да я закачи. Може и да не остави. Без никаква дори точна информация. Този примерно беше написано че е съставен до еди коя си сграда.
Разбирате ли каква е хватката. Всеки с правомощия може да ви напише фиш. И да го получите след като му е изтекъл срока за плащане, обжалване и каквото и да е било. А това е само една частица какво може да се направи само защото са написани два реда в закон.
 

Горе