Никога няма да се оправим всичко е подкупно:(

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Ще се оправи ли БГ? Едва ли в блзиките 20 години..
ето потвърждение на темата..

може ли 25 години да няма никаква промяна и да продължаваш да гласуваш за същото.. поне с Бербатов със спорта можеха да опитат нещо ново.. поне да имаме малко футбол.. ама няма да е

ReminD

Well-Known Member
Е нормално, като има такива като теб, които мислят, че Радев им е виновен за държавата и проблемите в нея, и бутат Бойко Борисов напред, изобщо не се учудвам.

biaaro

Well-Known Member
Пияндето е проекция на тиквата във футбола, методите са им същите, мисленето им е същото. Във футбола положението е същото, като в държавата. Единия го постигна за 12 години, другия за 16... Разруха и повсеместен апокалипсис и на двете места...

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Пияндето е проекция на тиквата във футбола, методите са им същите, мисленето им е същото. Във футбола положението е същото, като в държавата. Единия го постигна за 12 години, другия за 16... Разруха и повсеместен апокалипсис и на двете места...
Да че и по зле е там.. Щото до преди 2 месеца нямаше и кой да го следи докато поне към тиквата имаше някакъв контрол

ReminD

Well-Known Member
Да че и по зле е там.. Щото до преди 2 месеца нямаше и кой да го следи докато поне към тиквата имаше някакъв контрол

Той Бойко го следе, така го следе, както следе и Пеевски, та го направи от милионер, милиардер, страшна логика имаш. Явно му е от послушните хора, щом толкова време стои там и бойчо му се радва.

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Той Бойко го следе, така го следе, както следе и Пеевски, та го направи от милионер, милиардер, страшна логика имаш.
Логиката е че поне БСП нали следяха Бойко толкова време и хайде поне явно не можеше открито да прави някои работи а тук няма кой да го следи и кой зная какво са правили..

Green Bars

Well-Known Member
До колкото разбрах за Михайлов са гласували основно селски кметове от ДПС и ГЕРБ, които се явяват представители на местни селски клубове. Отделно от Благоевградска област около 20 представители не са били допуснати, точно колкото Перукан да спечели, защото печели с 11 гласа, а тези 20-те са щели да гласуват за Бербатов

ReminD

Well-Known Member
https://bird.bg/uefaleaks-2/ А, ето я връзката Пеевски - Борисов, и същевременно Бобката.

Ама той БОЙЧО НЯМА НИЩО ОБЩО С ПЕЕВСКИ БЕ, СЛУЧАЕНОСТ

ето и едно видео, което сега виждам и пускам

biaaro

Well-Known Member
До колкото разбрах за Михайлов са гласували основно селски кметове от ДПС и ГЕРБ, които се явяват представители на местни селски клубове. Отделно от Благоевградска област около 20 представители не са били допуснати, точно колкото Перукан да спечели, защото печели с 11 гласа, а тези 20-те са щели да гласуват за Бербатов

Точно така е. Сега Лудогорец още 4 години няма кой да го мръдне. Домус-михайлов-тиквата, това е оста на злото, с любезната подкрепа на коалицията гроб-дпс.

Test

Well-Known Member
Явно има нещо престъпно или срамно за разкриване и Михайлов панически се опитва да остане на поста, за да не дойде някой друг и да извади наяве истината. Не се сещам за друго обяснение по подобен начин да опитва да запази контрола над БФС. Бори се за поста все едно от това зависи животът му.

tedkata_m

Well-Known Member
И мен не ме кефи Михайлов, ама и Бербо доста зле ми се струва... Няма ли някой кадърен да се появи най-после?

Blinky

Owner
Голям резил, бях сигурен че ще го махнат тоя...
Пука ти, то футбол горе долу от 20 години нямаме. :) За това им се чудя на тези, които ходят по стадионите и се кефят на някакви пиняци от БИАТ. :) Нивото е под това на Еквадор и Албания, че може би и по-ниско, може би с някой селски италиански отбор имаме пак не много големи шансове. Обикновено за да държиш някой некадърник на такава позиция, причината е, че е послушен и удобен. По друг начин трудно бих могъл да си го обясня. За жалост ще е доста време така. И няма да има оправия, за което и няма да има бизнес в този спорт, освен някакво черно тото, друго не знам какво. Да се живи и здрави да гледаме другите първенства и световни без наше участие. :)

$INeed$

Well-Known Member
https://bird.bg/uefaleaks-2/ А, ето я връзката Пеевски - Борисов, и същевременно Бобката.

Ама той БОЙЧО НЯМА НИЩО ОБЩО С ПЕЕВСКИ БЕ, СЛУЧАЕНОСТ

ето и едно видео, което сега виждам и пускам

Абе, кое е това момче, доста известен става в мрежата си с някакви такива разкрития, компромати, истини като цяло.

Това е цялата картинка в една снимка:

245142854_4412961468781500_7175836460089455960_n.jpg

biaaro

Well-Known Member
Яко се изливат всякакви неща в мрежата:

Абе и аз съм се напивал, ама тоя направо няма спирачка. Това с Бойко е ебати излагацията нечовешка. :) Ебати позорището...

Blinky

Owner
Абе и аз съм се напивал, ама тоя направо няма спирачка. Това с Бойко е ебати излагацията нечовешка. :) Ебати позорището...
Не, не, Бъркаш ти си пийваш, от време на време повече. А той ходи на работа така, кара така, прави и други неща така. Във видето (при пресконференцията на Бойко) се вижда как организма вече на тази възраст трудно успява да смогне на такова пиене. :)

ReminD

Well-Known Member
Абе, кое е това момче, доста известен става в мрежата си с някакви такива разкрития, компромати, истини като цяло.

Беше, или още е журналист в БИВОЛЪ , много сериозен човек. Илчовски като беше в комисията Манолова, и Беновска почна да вряка по някое време, той се обади и каза " Госпожо Беновска, моля правете истинска журналистика, а не внушения", и тя : " кой се обади, кой го каза това??" , и той като каза кой е и тя замълча. Димитър Стоянов се казва

Горе