Новата версия как ви се струва?

Нямам време да чета всички нови мнения.

Неразбиращите и мрънкащите да проумеят, че всичка трябва да се развива и върви напред. Това се отнася и за собствените Ви проекти.

Гледам, че сериозните потребители оценят положително промяната. И на тях им е ясно, че в началото ще има време за донапасване.

Още един път браво на Банко и Кулайса. За да съм по полезен - аз не харесвах старата версия на форума. По-добре да са малко приликите с него.
 
Ще има ли нови скинове, все пак?
Кое му е адванс на този форум?
Лесно ли мина миграцията?
 
Да си коригирам по-предния пост! Изчистих кеша и сега заредих на ново. Българската версия се зарежда. Сега виждам че и темата е сменена като старата!

Успех! По-важното е съдържанието! Дано в новата версия да има по-малко хейтъри и повече положителни хора за да се върши работа! Поздрави!
 
Дизайнът вече е идеален :)
 
Ще има ли нови скинове, все пак?
Кое му е адванс на този форум?
Лесно ли мина миграцията?

Вградения конвертор работи ОК, но нас ни водят не голям форум... под 1 милион поста не се водиш big board и нямаш нужда от платения конвертор според авторите му...

! вградения не вкарва статиите но нашите са има-няма 150... и ше си ги вкараме само да решим какво правим с медията

За дизайните последната версия от преди малко изглежда почти като преди ;)

Форумът с Xenforo първо работи (всичко си работи от раз) второ работи по-леко и по-бързо... поддържа се PHP 7 :) като фунцкионалност, за да се постигне горе долу същото при вбюлетин 4 са нужни 5 плъгина някой от които платени като top мембър лист и нотификациите .... В админа има интересни адвансд благинки като Automated Bounced Email Handler още неща който във вбюлетин се правят с плъгини ... в момента единствения не фабричен плъгин е Trade модула всичко друго което виждаш е сток опция на Xenforo
opciiki.png
 
Ще има ли нови скинове, все пак?
Кое му е адванс на този форум?
Лесно ли мина миграцията?

Ето, нови
Знам, че Банко е фен на флет дизайните, ама ако знаеш как изглежда на 1920 пиксела на 27" телевизор :)

Едно media няма да навреди със сигурност.
Ее, не ли як. :)

Я дай скрин. Да видя....
 
Готино става, браво :) Вярно, че ще мине време докато се посвикне, но нали е за добро. Пък и гледам всеки ден все по-добре започва да изглежда.

Аз се включвам да питам за една промяна - много често ползвам бутона "Mark forums read". Ако може да се махне този изскачащият прозорец и да си остане директен линк, че много излишни кликове се струпват.

Иначе браво, момчета :)
 
Тази сутрин се събудих и е супер, има си лого и цветовете вече са ок, за функционалности не съм разцъквал, но дизайна определено не е дразнещ и натрапчив. Браво Банко, добре е станало
 
Здравейте,

Само за 2 дни форума започва да добива много завършен вид.

Пак да предложа да се "разгърнат" подфорумите, защото сега малко трудно се забелязват или може би да се добави друг цвят, за да се набива на очи.

Другото, което според мен стои по-добре е да се увеличи размера и шрифта на последните теми:
ae2cf3c035.png


Промените, които са направени са следните:

Код:
.node .nodeLastPost {
    font-size: 13px; /* from 11px  */
    width: 33%;         /* from 210px */
}

.node .nodeControls {
    right: 37%;         /* from 240px  */
}

Така е по-четимо, дори и при големи екрани, и не се отразява на останалите устройства.

Успех!
 
Еееее така е в пъти по-добре! Ще цитирам ПРЕМИЕРА - Българина се видя в пари и си сменя форумните системи :D. Шегата на страна, БРАВО!
 
Не знам дали заради навик или нещо друго, но старата версия ми харесваше повече. Но пък трябва да има прогрес, така че - ще свикнем :)
 

Горе