Новата версия как ви се струва?

Хора, не се излагайте - това не ви харесва, онова не ви харесва! Системата е много по-добра, предишния форум беше пълен с бъгове, не можеха да се прикачват файлове, работеше по-бавно и често даваше грешки, както казаха - поддръжката също е била доста зле. Като всяко ново нещо, ще трябва да се свикне с този вариант, може да има някои дребни външни неща, които ще се изгладят, но е много по-добре от преди.

Аз ли съм сляп или няма бутон за цитати в ббкод едитора? Това се ползва често, когато трябва да се цитира нещо от вестник примерно и по други поводи.

Последно редактирано:
Ето тестов цитат
Работи си, просто трябва да натиснеш върху иконката Insert, която е след картинката и медията, там има цитат, код и други неща.

Май е време да си сменя аватара, нова система нов аватар от 8 години не е променян .. Така се прави трябва да има развитие, само като препоръка можете да добавите син цвят вместо черен за да не е толкова стресираща миграцията за потребителите и в течение на времето да го промените по ваш вкус. :)
Да, ще се сложи скоро син цвят. Ще се стигне скоро до това. Ако нещо друго прави впечатление, да се оправя. ;)

Да, ще се сложи скоро син цвят. Ще се стигне скоро до това. Ако нещо друго прави впечатление, да се оправя. ;)

Когато се цъкне на нечий профил нека текста да е бял, а не черен на черен фон (невидим).

той е тъмно черен на малко по светло черен и се вижда с мно взиране :(

По принцип подготвяме се по голяма смяна в цсс не на парче ... но ще гледам да се адресира бързо

Няма да е лошо се смени това:
4moki, преди 13 минути Докладвай

Да отиде отгоре, както беше преди, сега отдолу е малко объркващо и не мога да видя от кога е пусната темата примерно(за раздела пазаруване)

Остава проблем и малкият шрифт и сивия цвят на част от текста към профилите на потребителите. Според мен няма нужда от шарения. Преди бяха в един цвят и беше ясно кое е показател и кое данни по съответния показател. Иначе, сега полето за писане на коментари е горе-долу добре.:)

п.с. това за сивото важи и за подписите и справките - час на пускане на коментара и т.н. Това сиво е жива мъка, наистина. Иначе, почвам да свиквам с новата визия на форума... :)

Последно редактирано:
Линковете в поста не се различават от текста. Налага се с курсора на мишката да се търси кой текст е линкнат.

И сега си е добре, само да смените погребално черното, че е изключително депресиращо, особено ако си имал тежка вече направо не ти се гледа :D

Това допада ли ви? Как мислите? :)

Според мен е по-добре да си е фул, но би било добре да има примерно 50px margin на .pageWidth, вместо 5, както е сега.

Още нещо - профилите в ляво, кутията да стане по-широка с 20-30 px, или да се редактира преводът на БГ с по-кратки стрингове, например 'Получени харесвания' да стане само 'харесвания'. Сега цифричката е под името на реда и изглежда неподредено, като и увеличава излишно височината на поста.

Последно редактирано:
но би било добре да има примерно 50px margin на .pageWidth, вместо 5, както е сега
Тогава може да има проблем с мобилните устройства и малките монитори. По-добре да е в процент или както си е сега. Ако пък се фиксира с точен размер, тогава хората с големи монитори няма да могат да виждат повече мнения едновременно на екрана си, така че не е добра идея.

Знам, че Банко е фен на флет дизайните, ама ако знаеш как изглежда на 1920 пиксела на 27" телевизор :)
Тогава може да има проблем с мобилните устройства и малките монитори. По-добре да е в процент или както си е сега. Ако пък се фиксира с точен размер, тогава хората с големи монитори няма да могат да виждат повече мнения едновременно на екрана си, така че не е добра идея.
Едно media няма да навреди със сигурност.

Знам, че Банко е фен на флет дизайните, ама ако знаеш как изглежда на 1920 пиксела на 27" телевизор :)

Едно media няма да навреди със сигурност.

Мисля, че вече си има медия, като се свие до ниво таблет/телефон, тези рамки отстрани изчезват. А и 50-100px по-малка ширина няма да попречат нито на лаптоп, нито на таблет, говорим за 1-2 сантиметра реален размер. Иначе аз го гледам на 1920 ширина и е ок.

Горе