Новата версия как ви се струва?

Има някакви неща, които ще го направят не лошо място вършещо доста полезна работа. За момента не ми идва нещо конкретно, но май трябва да се наблегне на пазара. Ще е добре тук да стане най-големият пазар за дигитални услуги и продукти. ;) Според мен това е важна за форума посока. ;)
 
Също така е изнесен и Пазара горе в топ менюто. Ще гледаме и други подобрения да вкараме скоро. Оставаме отворени за предложения. Идеята е да го направим по-използваем и удобен.

П.П: Без хейт функционалности като шарене в червено за глупав въпрос. :)
Бе разбрахме че си от блм, що се напъваш постоянно да го показваш?
Нищо че с тая либерстка политика пада качеството, важното е всеки сбъркан да може безпроблемно да си пише глупостите. Вижда се най добре в даването на съвети
 
Ще го поогледаме и ще видим какво точно е нужно. Да. Яркото синичко ще гледам да го "убия" като яркост.

Дай някой скриншот да видим какво е като правила. Според мен стайлинга на Дарк подовете варира и основните принципи са няколко, като основен е да не дразни очите нощем, както и минаването на погледа да е бързо. По малко на да "греят" и така.
 
Да, дискорд е доста благ откъм дарк дизайн:
platforms.png
 
@Sky , всъщност съм от София. :) Не обичам политиката, тя за друг типаж хора.

Не ми е много яко някой да бъде нашарен, защото е питал нещо, което за някоя е толкова "тъп" въпрос, което беше масова практика едно време. Става хейт среда още преди човека да се запознае с това къде е попаднал. Мерси, но не мерси.

Ако иска някой да хейти хората и да им обяснява колко да тъпи, има фейсбук. Там като вляза в някоя група е пълно с такива всезнайковци. Лаенето там един срещу друг е национален спорт и явно някъде някой раздава награди щом е толкова практикувано. :)
 
Изглежда сте бутнали леко синьото.
На прима виста, някакви минимални подобрения могат да се направят по бутоните "Нови постове" и "Публикувай" на главната страница. При мен бледнеят. И друго - бутонът "Прикачи файлове" под полето за отговор по дадена тема не му се личи цялата рамка.
Аз ли съм нещо не в ред или не съм виждал бутон "прикачи файлове в отговор на тема, има да сложиш линк, но за файлове не помня да е имало, може би преди време имаше.
 
CSS:
.p-pageWrapper,
.bestanswered-container,
.p-header {
    background: #202225;
}
.p-pageWrapper, .bestanswered-container {
    border-color: #353434;
}
.p-nav {
    background: #1c1c1c;
}
a {
    color: #bababa;
}
.block--messages .message, .block--messages .block-row {
    color: #aaaaaa;
    background: #1c1c1c;
}
.bbCodeBlock {
    border-left: 3px solid #585858;
}
.reactionsBar {
    background: transparent;
}


и така нататък, дарк мод не значи всичко да е #000...
 
трябва малко реклама на форума.. може да се почне с ютубе.. може и да се дадат реклами на БТВ и НОВА хахахах
Те там влиза форума, за жалост последните репортажи бяха с някакъв доста черен PR, не само за форума, но и за интернет като цяло. Пълна скръб са телевизиите. Залупените им репортери, които не правят разлика между монитор и компютър, да тръгнали на обедняват на простолюдието колко кофти е в нета. Горе долу това е общата картинка.

За популяризиране на форум - само и единствено Интернет, в частност медийни сайтове, ит Ивенти, социални групи от ит-та, блогове, някой инфлуенсър да похвали местенцето.

Абе всеки тук със сайт, които малко се приближи или би могло да е Интересно на аудиторията му може да драсне някое друго редче. Това ще е достатъчно.
 
П.П: Без хейт функционалности като шарене в червено за глупав въпрос. :)
Е как без репи? :hankey::hankey::hankey:
 
Да ская изпитваше някаква особена удовлетвореност да скача на репите.. нз от къде идваше това, ама беше постоянно на бутона, ден и нощ :D:D:D
Пусни ги, аз ще му играя на въпреки, че пусна някой още акк ако треве и гаранция ще има баланс :)
 
Няма нужда ден и нощ. Доста хора се кефят на Дарк мода на браузъра си и така си карат постоянно с него. ;)

Ако на някой му попадне аддон за репи, който да е за xenforo 2+, да свирка. Макар, че няма кой знае какъв смисъл, ако 2-3ма ще шарят наред. :)
 
Е не мое да нема. Незнам дали е същото ама тва за 3сек търсене

Три проблема с този

Last update: Apr 1, 2020 - направо е като зарязан

Compatible XF Versions2.1 ние сме на 2.2

Не виждам как да се интегрира с итрейда така че има някакво релно наказание само заменя бутон с рекациите да Put Reputation или Delete reputation

Все едно да е като на версия 1 като имаше само LIke (вместо рекации) да го прекръстиш на Put reputation
 
Ще се намери :) И не трябва да е вързан с итрейда, трябва да е просто забавление за някои :) Да се праскат репи за новите, за нехаресваните изказвания, за идеята, за спорта.. както си беше, а и ще е по-шарено :D
Пък и като се замисля, имаше до някъде и възпитателно въздействие.. за по-лабавите ;)
 
Брат. Дори няма и читав адон за целта. Поне не видях такъв. ;) А ти и @Sky ще сте от първите и най-ползвящите го, знам си го. А вие не щадите. :)
Аз лично съм шарил само изявени олигофрени или разни тарикатчета.

Просто репите бяха естествената саморегулация на форумната екоситема
 
@Blinky, при тъмната тема трудно се вижда по-светлият нюанс на текущата страница. Може и по-светъл.
Виж файлът 21692
Всъщност не е ли това идеята? Да не вади очите? Ще сложа друго, ако трябва. ;) Но гледам да няма ярки цветове. А някои линкове са доста избледнени.
 

Горе