Новите цени на еконт?

Ако са гласували такива цени, явно не са имали друг избор, особено знаейки, че прекия им конкурент все още е по-тънък. Да, Спиди не е Екинт, но в един момент, когато едното ти е с около 30% повече, нямаш много опции, освен да се замислиш. Може би и мрежата на Спиди не е толкова голяма все още, но е достатъчно изнасяне на едно голямо количество клиенти и това ще се промени доста рязко, според мен. Не съм запознат като търговец, използващ ги като услуга за пращане на продукти, за момента съм клиент от другата страна. И да, чат пат пращане и получаване на пари. Има ли някъде нещо официално защо е това повишаване. Чета тук, че става дума за
Просто след 3-4 такива случая телефона на човека да си влиза в някакъв черен списък и да не може да се праща стока към този телефон.. За 1 седмица.. имах към 5-6 непотърсени пратки.. което е загуба на 70 лв.. Според мен тука трябва да направим нещо по въпроса..

По-скоро този номер за съответния търговец, който го е вкарал в листа. Но и с другите му данни - мейл, име, адрес. За друг търговец, може да е ОК. Там да си го търси. ;) Според мен, ще е добре при пращането още, да има един лист, в който светят едни такива красавци, и при попълване на информацията за получателя, куриерската фирма да предупреди, че получателя е в листа по "препоръка" от 1 или повече търговци и вече човека сам си решава дали да праща. Ама това вече не е работа на търговската фирма. А и за да го вкарат като защита, ще е нужно още да вдигнат цената на услугата. :)
 
Аз и гледам част от конкуренцията вдигнахме цените за доставка. В моя случай с по 1 лев.
 

Горе