Нов билборд на международен път Е 79 очаква Вашата реклама

Рейтинг - 0%
0   0   0
Билбордът е тип Пиза. Намира се на 15 км след Монтана, посока Видин. Цените са без посредник, по договаряне. GSM 0889 444 550.

Прикачени файлове

• Photo-0003.jpg
    Photo-0003.jpg
    82.3 KB · Преглеждания: 82
От: Нов билборд на международен път Е 79 очаква Вашата реклама

Ша ми е скъпо да го взема сам така, че държа на 33 процента ротация на денонощие, колко импресии гарантираш?

На пътното платили ли сте си за билборда ?

Билбордът е узаконен по всички изисквания, с всички видове разрешителни и платени такси.

Както писах и по-горе, цените са по договаряне. Ако имате интерес се свържете с мен на посочения i-mail , ще ви изпратя оферта. Може да се чуем, за да кажете какво точно Ви устройва.

Къде сте посочили мейл ?

Обадете се на GSM 0889 444 550 и ще Ви пратя мейла.

Обадете се на GSM 0889 444 550 и ще Ви пратя мейла.

тази тема започва да става все по забавна - в сайт за онлайн бизнес, където всеки продава реклама на банери и линкове да продаваш реклама на билборд може да се приеме за екстравагантно ама да искаш да ти се обадят по телефона за да ти пратят i-mail вече минава границите на приличието

...свържете с мен на посочения i-mail

Галя, за да продавате реклама по този начин първо това не е най-подходящото място, второ обърнете внимание на някои действително важни неща за билбордовете (поне ако някой се закачи да има какво да чете)
- какъв е точният размер на билборда, то хубаво е пиза ама стандартен 4х3 ли е
- осветен ли е. от тая снимка виждам малко V образен винкел на некъв кър. Какъв е този път? Ясно, че е от Монтана за Видин ама през Ружинци, Брусарци или "панорамния" през Белоградчик?
- какъв брой виждания на ден се очакват (не е зле да не е "ами около 100-200 ама може и 300-400, че и 500-600")
- кой ще го монтира - нали не очаквате да се чекна по железариите за да си вържа рекламата
- кой ще го изготви въобще - повечето фирми, които се занимават с външна реклама предлагат пакетна услуга
- само един ли е? ако е само един защо не търсите локален рекламодател - никой търсещ реклама в национален мащаб няма да си избира билбордите един по един

да не говорим, че да влезете в един форум и в първия пост да напишете нещо такова е все едно довечера, докато си дремете пред телевизора аз да влетя у вас и да извикам "ай хоим за гъби" - нищо лошо не съм казал, не че не ядете гъби ама някак си ни в клин, ни в ръкав?

По колко клика прави дневно ? Хаха не се сдържах.

Здравей Галя, радвам се че посещаваш този форум и ни предлагаш такава оферта за първи път (поне за билборд не съм виждал тука). Малко ме съмнява някои от този форум да се изръси за билборд и да рекламира своят онлайн бизнес, защото реално си е пълна набутвация, или ако ще се използва такъв тип реклама трябва да се използва мащабно и агресивно както правят gepime.com примерно, с един билборд нищо няма да се постигне.

Аз ти препоръчвам да си пуснеш офертата в форум като Investor.bg в които преобладават хора с офлайн бизнес. :)

А така - изяжте я! :evil:
Ма представяте ли си - предлага ми билборд тука мола ви са?! Смятай... :shock:
Абе каааакви хора сти вииий бе - билбордове ше ми предлагате.... :mad: Ц ц ц ц ц ц ц... Тююююююююю...

УуууууУУууууу!
:evil:

От: От: Нов билборд на международен път Е 79 очаква Вашата реклама

А така - изяжте я! :evil:
Ма представяте ли си - предлага ми билборд тука мола ви са?! Смятай... :shock:
Абе каааакви хора сти вииий бе - билбордове ше ми предлагате.... :mad: Ц ц ц ц ц ц ц... Тююююююююю...

УуууууУУууууу!
:evil:
Ами така е, билборда е конкуренция на интернет рекламата :)

Е що да не е за такава обява тук , може да е дошло времето форума да се сложи на билборд :)

Последно редактирано:

Постоянстовото му е майката.Като оспами о6те 1к форуми и ще си намери наемател рано или късно(независимо от типа форум).А пък хилядите коменти след спама са й през.........:)

Е що да не е за такава обява тук , може да е дошло времето форума да се сложи на билборд :)
Хаха, и аз мисля, че му е време на това - да се качим на билборд с голям слоган - Правете пари от интернет, без PTC сайтове. Баси, колко катастрофи ще има по тоя път. Как така да се изкрват пари без да се клика насам натам :)

Не съм противник на този тип реклама, но за мен това е ....как да кажа......., леко изхвърляне и големи фирми си го позволяват, като изключим gepime.com, там 100% има нещо бартерно. Обикновено съм виждал: банки, големи търговски вериги, някой друг продукт. Обаче винаги съм се интересувал от цените. Но методиката е еднаква, трафик му е майката. :)

аз отдавна се чудех да пусна една темичка подобна,че имам 7м. височина и 4м. ширина , стена на оживено кръстовище и гарантирани мин 50 к импресии (може и кликове :) ) би докарала на рекламата за ден,но хубаво че не съм пуснал че и аз щях да го отнеса като мацката :)

Според мен тези билбордове не струват повече от 200лв на месец ,което си е нормално като цена.За една фирма която предлага продукт или ако иска просто да се покаже като име,мисля си е добре.

пс:онзи ден се пуснах по магистралката и виждам един билборд на м-тел (лаптопче + wireless ) и аверчето вика- "Спри да чукнем на туй топче да видим тиксото как се движи,нещо интересно дали има в Предприемач :) хахахаха ) казвам Ви честно много се смяхме ...

Явно е че все пак се забелязват тея реклами и вероятно има ефект :)

аз искам да обърнем внимание на местоположенито. няма мантинела, няма коли, няма нищо живо на около. какво по-точно се продава, че не разбрах.

и само за протокола, мацка, трябва да направиш обява убиец, за да продадеш тук на тези хора. като ти гледам поста. и как така да ти звънем, за да ни дадеш и-мейл. все си мислех, че мейла е по дистанцирано средство за комуникация от телефона, ама явно не е така. успешна продажба тук. ;)

Горе