От: Нов билборд на международен път Е 79 очаква Вашата реклама
Обадете се на GSM 0889 444 550 и ще Ви пратя мейла.
тази тема започва да става все по забавна - в сайт за онлайн бизнес, където всеки продава реклама на банери и линкове да продаваш реклама на билборд може да се приеме за екстравагантно ама да искаш да ти се обадят по телефона за да ти пратят
i-mail вече минава границите на приличието
...свържете с мен на посочения i-mail
Галя, за да продавате реклама по този начин първо това не е най-подходящото място, второ обърнете внимание на някои действително важни неща за билбордовете (поне ако някой се закачи да има какво да чете)
- какъв е точният размер на билборда, то хубаво е пиза ама стандартен 4х3 ли е
- осветен ли е. от тая снимка виждам малко V образен винкел на некъв кър. Какъв е този път? Ясно, че е от Монтана за Видин ама през Ружинци, Брусарци или "панорамния" през Белоградчик?
- какъв брой виждания на ден се очакват (не е зле да не е "ами около 100-200 ама може и 300-400, че и 500-600")
- кой ще го монтира - нали не очаквате да се чекна по железариите за да си вържа рекламата
- кой ще го изготви въобще - повечето фирми, които се занимават с външна реклама предлагат пакетна услуга
- само един ли е? ако е само един защо не търсите локален рекламодател - никой търсещ реклама в национален мащаб няма да си избира билбордите един по един
да не говорим, че да влезете в един форум и в първия пост да напишете нещо такова е все едно довечера, докато си дремете пред телевизора аз да влетя у вас и да извикам "ай хоим за гъби" - нищо лошо не съм казал, не че не ядете гъби ама някак си ни в клин, ни в ръкав?