Някои си направи първата продажба с Генбъкс :)

a

на тоя батенца кво му се случи като се разлигавиж вкараш 30 човека у скайп се мои хора и му се еба клюна. :D
 
27-06-2007 - new product Sizeomax Penis growth pills. Templates and banners available now. Аиде почваите го 8) :wink:

П.С. Неможах да намеря темата за ЗИП и затова от тук им препоръчвам да промоутвам този продукт :roll:
 
14-07-2007 - Hoodia, nolonger shipped to Australia or New Zealand

Жалко, по принцип Австралийците са платежоспособни :(
 
coolice каза:
случва се бате ти на саита за хоодиа можеш да поставиш едно банерче за lyse xl

Добра е идеята, хората почнаха да бягат от хоодиа като дявол от тамян. (обобщено мнение от форуми)
 
Имам 5 сайта :) и общ проект с приятели за hoodia, lyse xl, proactol и yerba slim(до 2-3 дена ще е готов) и по нататук мислим да добавим и нещо от joebucks.
 
vitohol каза:
Как ще бягат от hoodia, като това е един от продуктите които наистина деиства. Не знам в кой форум си го прочел но не вярвам някои да предпочете laseX или нещо подобно пред хоодиа.

Никой не е казал, че ще предпочетат други хапчета, сега са на мода TNT диети. В момента май единствените вървежни хапчета са Proactol.
 
Rossko каза:
регнах се ама за сега само кликове, никви продажби!
Успех на Всички! :D
А от къде черпиш трафик? И какво представлява Sales-Copy-то ти. В някои (може би в повечето ) случай тези две неща са много важни. И ако някое от тях не е добре създадено, ще трябва да се поработи върху него. Иначе кликовете са добър старт за всеки онлайн бизнес - това означава че идват посетители в "магазинчето" ти. А от това следва че и потенциялни клиенти има сред тях, това е сигурно. :wink:
 
Rossko каза:
регнах се ама за сега само кликове, никви продажби!
Успех на Всички! :D
Както каза Blinky, текстът е може би най-важната част от афилиейт сайт. С една метафора той е твоят продавач. Писал съм по темата, не е лошо да видиш статията "Успешно промотиране на продукт". Иначе трафикът, който най-много се конвертира в продажби, е този от търсачките, защото той е най-таргетиран (целенасочен). Затова един от първите съвети за интернет маркетьорите е да прилагат SEO.
 
Не знам защо, ама от както се записах в тази програма всичко, което правя свързано с нея ми се струва адски странно. Все едно за пръв път чувам за SEO :)

Ще си позвлоя да задам няколко тъпи въпроса, на които, предоплагам че имам отговорите, обаче - а, де! :)

Значи реших, че докато навлеза в СЕО-то на този вид сайтове, ще взема един безплатен домейн от Генбъкс и ще промотирам некви хапчета за цици.
След като получих домейна, попромених ключовите думи, описания, едно-друго. Смених изцяло текста в сайта, като най-забавно ми беше да пиша цитатите на доволните клиентки. Първи тъп въпрос: Нали имам право да променям тези неща? :) Да не вземат да кажат сега, че съм си измислял, пък то не е кореткно (за което са прави де, ама сега...)

Боговете. Обикновено правя блогове в няколко сайта и в тях пиша нещо свързано с проекта над който работя. Винаги е имало успех, обаче винаги съм знаел какво да пиша.
Сега ако трябва да разказвам това което знам за цици, то със сигурност няма нищо общо с хапчета на натурална основа... Разбирате ме :) Втори тъп въпрос: Какво да пиша в тия блогове? Може ли някой да даде линкче към такъв, че да взема малко inspiration. Няма да се крадем, ако това ви притеснява :)

Така де, не ме разбирайте погрешно, работя в IT средата от няколко години в т.ч. и SEO, обаче тия Генбъкс нещо ме объркват.

Мерси предварително

Поздрави :)
 
Нали имам право да променям тези неща?
ю

Да, естествено. Много добре даже ще направиш. Промениай и си хвани добри ключови думички, така ще можеш да продаваш от трафик добит от търсачки. Имам съвет, който прилагам в последно време: да си подбереш ключови думи, които са не само таргетирани, но и с висока конверсия, нещо от сорта на order "product" online, buy "product"...и т.н. Това е добра стартегия, като се има предвид че може да не са с много търсения, и демек не е с голям компетишън, но от друга страна са яко таргетирани.

Какво да пиша в тия блогове? Може ли някой да даде линкче към такъв, че да взема малко inspiration. Няма да се крадем, ако това ви притеснява Smile

Еми линкчето е тук: Над 6 000 Безплатни Articles - Преразказвайте Ги!. Може да си избереш някой артикъл и да си го преразкажеш, ако те мързи плати си за да ти напишат.

А щом работиш в тази среда, защо не промотиращ webmaster products. Виж в Проверени Афилиейт Програми - Trusted Affiliate Programs Там някой програми предлагат и такива продукти. Но това си мисля че можеш да го правиш успоредно с проекта, който си започнал.

Успехи ти пожелавам и ако има нещо - ние сме насреща. :)
 
Мерси, момчета, това с ключовите думи е хитро, ще изчакам да го листнат в търсачките и ще си поиграя :)
Ми то се е видяло, от утре почвам да преразказвам за това колко съм доволен от новите си билкови цици ... зае*и :)
 

Горе