Тогава нямаш друг избор, освен обаждане до PP (Ireland) > Help Center as a Guest > +35314369111 (между 10:00 – 18:30ч. от понеделник до петък) и им каже да оправят телефона (може да те питат за адрес, имена, последни 4 цифри на добавяната карта и др. с цел идентификация, че се обажда original owner). За общи въпроси, както и номера, които са БЕЗПЛАТНИ за избиране през Skype (но НЕ обслужват BG PP accs): UK +448003587911 (между 10:00 – 00:00ч. от понеделник до петък; събота между 10:00 – 23:00ч.; неделя между 11:00 – 23:00ч.) и US +18882211161 (между 14:00 – 08:00ч. от понеделник до петък; събота и неделя между 16:00 – 06:00ч.).
Може да се пробваш и към UK-ския номер директно през Skype, идентификация, след което ще видят, че те не обслужват BG PP accs и да им кажеш да те прехвърлят към Ireland-ския department (обслужващ BG PP accs). Така ще се спести директно обаждане към +353 номера, но пък и 30 мин. остават до края на работното време (на IE).
Колеги, онзи ден видях темата и си виках "пффф как така ще ти хакнат акаунта, моята парола е 16 букви и цифри няма шанс да се получи нещо такова с мен" . Уви... на 20 декември към 18:30 са влезнали в акаунта ми, добавили са нова карта и са махнали моята, след това са изтеглили целия баланс в акаунта ми/за щастие не беше голям/ Така като гледам след нова година трябва да подобря сигурността на акаунтите ми. Сега се надявам да мога да направя нещо, че да ми върнат парите.
Да, искам да репортна транзакцията и ми казва, че е невалидна?! Падаам с тези глупости.. пуснах репорт на друг имейл, казаха, че ще се свържат с мен до 24часа. Аз също не съм отварял никви имайли от Paypal, даже нямам никакви и винаги си отварям пайпала от нов таб и т.н.
- не дръжте големи суми в пейпала си;
- не дръжте големи суми в картата (по възможност дебитна) вързана към пейпала ви;
- проверявайте всеки ден транзакциите от пейпала си, за да може да реагирате, ако се случи нещо подобно. Ако е картова транзакция, имате известен период, в който банката може да я анулира.
Хепи, 100% същата патова ситуация. На имейла още тне са ми отговорили, между другото. Да им имам 24-те часа... Звънни им утре и ако ти затворят, както на мен- не знам...
Вече ако някой спомене за фишинг мейл ще му цъкам червено на момента,честно. За такива балами ли ни имате... Аз да не съм от гората. Има 2 начина. Или са ми заразили комптъра и от там са ми взели паролата или пейпал са замесени в това. И много ми мирише на нещо от тяхна страна след всичките ми неуспешни опити да се свържа с тях. Ама и това ми се струва нереално щото парите ми вътре няма да ги направят богати... По-скоро ще загубят от това..
Малко вероятно е да съм цъкнал на подобен линк, но в живота всичко е възможно странното е, че повечето от тука сме уж малко по-напреднали потребители.. имаме сайтове и повечето сме запознати на какъв принцип работят фишинг сайтовете и всички да сме кликнали на подобен линк в мейла е ебаси съвпадението :Д
На мен всичко ми е ясно, хакнали са акаунта ми, добре. Но защо не мога да репортна последната транзакция към новата карта? Предишните транзакции няма проблем да ги репортна ама последната ми пише, че е Невалидна?! То дори не ми е за парите вътре, ама е много тъпа цялата работа. Още чакам отговор от тях.
Може също да ползвате приложението на Symantec VIP Access за Windows, Mac и Android. То генерира кодовете за да не чакате SMS. Ако искате също може да си вземете от PayPal токен за $30 има и водо-устойчив за ключовете.