От: ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ за Европейския парламент-2014
Мене ми е интересно къде бяха дебатите?Когато има дебати,какво аджеба се дебатира?Какво говорят и какво ще направят?Досега изредилите се партии,какво говориха и какво направиха?КЪДЕ СА ИМ ПРОГРАМИТЕ БЕ ХОРА?КЪДЕ?КЪДЕ?
Много се извинявам ама аз съм 23 години и просто съм изумен от тая цялата история.Тия "хора" нямат елементарно уважение към своите избиратели.Гласувайте ти казват,а на среща няма дори жалък опит за аргумент,защо подяволите трябва да гласувам за тях!Все едни и същи измекяри се въртят и въртят и най-лошото е,че някои от тях са с интелигентност на охлюв, ама разбираш ли си пробутват байганьовския тарикатлик и се мъчат да те лъжат най-нахално.Еми съжалявам ама досега не успяхте ДРАГИ МИ НЕУВАЖЕИМИ МУХОЛОВЦИ!Няма и да успеете!
Сумати години говорим за европейски ценности и други глупости,с които ни заливаха от сутрин до вечер.Ще влезем в ЕС и ще се оправим.То работата ако ставала само с влизането,щеше да става и само с ядене,нали така?Трябва и акъл,но където той е останал се впряга в схемичката как да лапнем нещичко,че много заслабнахме.
Доста съм се чудил как могат да се оправят нещата ама работата е вмирисана отвсякъде.А иначе даже човек без висше,но със съвест и развързани ръце ще оправи нещата бързичко.Не виждам какво друго заслужават освен един кръст.Нямам намерение да обиждам себе си,гласувайки за тези същества.Точка!