Пазаруване от aliexpress

От: Пазаруване от aliexpress

А с HongKong Post Air Mail или China Post ходят ли на митница, или минават без проблеми?
 
От: Пазаруване от aliexpress

Това не е ли точно обикновената им поща? Т.е. минават, стига да ги хванат от тук. И все пак китайците доста занижават шанса да хванат тяхна поръчна на митница, защото пишат по-ниска цена и минава метър. Но не е сигурно. И все пак, ако го спрат - отиваш плащаш си ДДС върху реалната цена на пратката и ти я дават... :wink:
 
Пазарувал съм от там, но вече ги смених с други които предлагат плащане с PayPal
 
Пазарувал съм от там, но вече ги смених с други които предлагат плащане с PayPal
Имал си проблем с плащане? Или с недоставен продукт? Или с описание на продукт? За годините пазаруване имам три диспута и три възстановени суми, като според курса на долара дори имам и върната по-голяма сума от заплатената от мен...
 
Пазарувам от сайта и никога не съм имал проблеми. Когато стоката се забави или не е като описаната, след отваряне на диспут винаги са ми възтановявали парите. Спазвам едно просто правило, обаче. Винаги поръчвам от търговец с над 98.8% рейтинг.
 
Много зависи на какво попаднеш. Имал съм добри сделки там, но понякога дори не съм получавал нищо или пък съм получавал счупени и неработещи неща. Някой път става връщане на парите с диспут, но не всеки. Зависи от доказателствата. Примерно като е счупено нещо се спори кога се е счупило, дали ти не си го счупил и т.н. Ако пък е нещо, което трудно може да се докаже като дефект с кратко видео или снимка- направо забравяш. Разбира се има и точни търговци. Въпрос на шанс е.
 
Някой ще провери ли дали може да се логне в сайта им чрез Мозила. Версията ми е последна и е актуална, но след въвеждане на данните дава един лууп и толкоз, т.е. не съм се логнал реално и нямам достъп до акаунта си там. С Хром го нямам този проблем и с мобилнотно им приложение също нямам проблеми.
 
Здравейте!
А китайците издават ли фактура ако плащате от фирмена сметка с дебитна карта?Предполагам трябва да си говориш с продавача и да си искаш предварително но вършат ли работа фактурите им?
 

Горе