deffnews
Well-Known Member
Другата е по-важнаСкоро, тази тема е единствената, другите потънаха гледам. И дори няма да влизам там повече. Ако ми писна да споря с едни и същи и то не само там.
Другата е по-важнаСкоро, тази тема е единствената, другите потънаха гледам. И дори няма да влизам там повече. Ако ми писна да споря с едни и същи и то не само там.
Ами те не са били паметници или мемоариали, а символи на текущата власт и тва ли трее ти обяснявам? Иначе спомена за грешките си е там - над 1000 спомена даже, както споменах някой са доста големи. Т.е. спомена за грешката го има и там има го и тук, напълно единтичен.Що след войната са ги бутнали, това е история... да напомнят за грешните решения. Ние също губим войната ма си ги държим. Както казах в Германия, Франция и тн. където е имало национал-социализъм има логика да стоят тези паметници. Паметниците отразяват реални исторически събития, на нашите са изписани лъжи.
Еми дай да сменим надписа на "В памет на всички българи и техните бойни другари от червената армия, дали живота си в борба срещу нацистите." и готово.Па да се върнем, че тук никой не се е тепал, нито е имало национал-социализъм, ние сме губещи от тая война нямаме нужда от символи на престъпен режим. Имали закон, има, пише ли че режима е престъпен, пише. Имали решение на Столична община, че това не е паметник, има. Остава само да си спазим законите.
Ко си търся някок да ми дава наклон на онаа раота, щи дам знак, за ся неа нужда.Гласувай за Възраждане и БСП, те не са мътилки от време оно и ще го бранят.
Има не малко място на плаца пред него.пп. Не ми отговори, къде над тепето в Пловдив да вдигнем български паметник?
Много е важна за форума. А съдържанието е направо супер. Тази е малко по-мека, но пак се мисля, че ще потъне и тя.Другата е по-важна
Ами има нещо такова, онази е за бъдещето.Много е важна за форума. А съдържанието е направо супер. Тази е малко по-мека, но пак се мисля, че ще потъне и тя.
Лоша дефиниция. Онази е за идиоти, спорещи с доста каруцарски речници. Включвам и себе си, но както писах, пасувам. Това време ми е ценно.Ами има нещо такова, онази е за бъдещето.
ще видимЛоша дефиниция. Онази е за идиоти, спорещи с доста каруцарски речници. Включвам и себе си, но както писах, пасувам. Това време ми е ценно.
С въпросния монумент е същото, символ на предишната власт, щото нито сме освобождавани от нещо нито е имало национал-социализъм у нас, чиста пропаганда колко е велика съветската армия. Като е в музея па мое да си го гледаме и да си помним разни неща. Както казах, да си спазим законите.Ами те не са били паметници или мемоариали, а символи на текущата власт и тва ли трее ти обяснявам? Иначе спомена за грешките си е там - над 1000 спомена даже, както споменах някой са доста големи. Т.е. спомена за грешката го има и там има го и тук, напълно единтичен.
Пускай предложение до Столична община.Еми дай да сменим надписа на "В памет на всички българи и техните бойни другари от червената армия, дали живота си в борба срещу нацистите." и готово.
Има не малко място на плаца пред него.
Следващата крачка е Шипка, тогава искам да видя аргументите.С въпросния монумент е същото, символ на предишната власт, щото нито сме освобождавани от нещо нито е имало национал-социализъм у нас, чиста пропаганда колко е велика съветската армия. Като е в музея па мое да си го гледаме и да си помним разни неща. Както казах, да си спазим законите.
Пускай предложение до Столична община.
Долния палц е мемориал на загиналите пред руско-турската война, а ако говориш за пространството до него е несериозно.
Човече, защо не спреш малко с този интернет. Съвсем различни неща са. Самата мисъл, че правиш сравнение те прави доста плоско мислещ.Следващата крачка е Шипка, тогава искам да видя аргументите.
За Шипка не знам, но Бузлуджа ще изгориСледващата крачка е Шипка, тогава искам да видя аргументите.
ще си взема пуканки за да гледам как размонтират Бузлуджа за да я преместятЗа Шипка не знам, но Бузлуджа ще изгори
След време като пак руснаците са приятели ще го връщат. Важното е да се въртят едни пари.За Шипка не знам, но Бузлуджа ще изгори
Казвам неща вече тиражирани в медиите. Плоско или паралелепипедно поне мисляЧовече, защо не спреш малко с този интернет. Съвсем различни неща са. Самата мисъл, че правиш сравнение те прави доста плоско мислещ.
Всъщност казваш глупости. Ходил съм на 3ти март там, много хора ходят и никога няма да има статуса на онова недоразумение. Мисля, следователно съществувам. И до тук.Казвам неща вече тиражирани в медиите. Плоско или паралелепипедно поне мисля
Единствената символика за предишната власт, е че е строен от нея. Всичко друго са фантазии. По онова време се вижда каква е възможността на съветската армия, така че пропагандата е само в твоята и на тоя писал уики статията фантазии.С въпросния монумент е същото, символ на предишната власт, щото нито сме освобождавани от нещо нито е имало национал-социализъм у нас, чиста пропаганда колко е велика съветската армия. Като е в музея па мое да си го гледаме и да си помним разни неща. Както казах, да си спазим законите.
По-принцип ми е се таа, дали ше го бъде, лафам си изключително от гледна точка на историята и че нейното затриване нема да я промени. Както черничките дето събаряха паметници по време на БЛМ, да не би да станаа по-бели?Пускай предложение до Столична община.
Тоз мемориал също е интересн според уикито и той е за руската армия, не съм го посещавал.Долния палц е мемориал на загиналите пред руско-турската война, а ако говориш за пространството до него е несериозно.
Напротив, символиката че се извисява най-високо в столицата е ясно за какво е, да знае народа кой е господаря. Нали точно с помощта на тая армия взимат властта, как няма да я възхваляват и да е символ на режима. Не случайно диктаторите строят такива монументи, символи на диктатурата. Просто в случая наще комунета са гъзолизници (приликата с лица от съвремието не е случайна) и не строят паметници на Живков и БКП, а на господарите в Кремъл.Единствената символика за предишната власт, е че е строен от нея. Всичко друго са фантазии. По онова време се вижда каква е възможността на съветската армия, така че пропагандата е само в твоята и на тоя писал уики статията фантазии.
Фонтан е да, ма дори и да се пльосне там пак е в ниското, от долу се вижда единствено Альошата, някакъв паметник на чужда армия нямаща нищо общо с Пловдив, се превръща в символ на вековен град, това е супер жалка история. На такова нещо могат да се радват хора, които нямат себеуважение.Тоз мемориал също е интересн според уикито и той е за руската армия, не съм го посещавал.
Иначе говоря за мясторо дето има един син кръг, предполагам фонтан? Те там мое де пльосне един двойно по-голем паметник на Тервел примерно и да се брандира под Спасителите на Европа тепе.
За тая Шипка ли говорим? Сигурно са и турили петолъчката, щото възхваляват Съветската армия, а не щото да покажат, че режима е над всичко и да си немаме други кумири освен него. На паметника на Ботев на Околчица е същата история. Сигурно трябваше да ги оставим, щото ний не сме от онуй времи, че да казваме ко ше става с паметниците.Следващата крачка е Шипка, тогава искам да видя аргументите.
Едно и също, без покритие.Напротив, символиката че се извисява най-високо в столицата е ясно за какво е, да знае народа кой е господаря. Нали точно с помощта на тая армия взимат властта, как няма да я възхваляват и да е символ на режима. Не случайно диктаторите строят такива монументи, символи на диктатурата. Просто в случая наще комунета са гъзолизници (приликата с лица от съвремието не е случайна) и не строят паметници на Живков и БКП, а на господарите в Кремъл.
Според мапса, мястото изглежда двойно, идеално за основа на нещо доста по-високо, както казах например Тервел и възможност да се комбинират като едно общо място като Спасителите на Европа. Идеи много, ма се мисли в насока да се руши.Фонтан е да, ма дори и да се пльосне там пак е в ниското, от долу се вижда единствено Альошата, някакъв паметник на чужда армия нямаща нищо общо с Пловдив, се превръща в символ на вековен град, това е супер жалка история. На такова нещо могат да се радват хора, което нямат себеуважение.
Кое е без покритие, че взимат властта благодарение на съветската армия, в нарушение на Търновската конституция или че са гъзолизници на Москва?Едно и също, без покритие.
Иначе, кой точно член на закона искаш да се изпълни, че така упорито го настояваш?