Пародията на протест днес

mr_nikolov

Active Member
Хора искам да ви питам какво е мнението ви за тази пародия на протест днес ?
Току що публикувахме статия озаглавена "Колко струва да си купиш протест" . Както и сами можете да видите от видеото преобладават цигани и пенсионери, като единствената разлика може би е, че пенсионерите поне знаят за какво са там а циганите знаят само колко пари ще им дадат. Аз също съм участвал в протести, но протест който да стигне до народното събрание и да не бъде разпръснат а да им се позволи дори да си правят скара и жива музика ... на такова нещо не съм присъствал.
 
От: Пародията на протест днес

Аз чух, че в дъното на днешния протест са били стимули като безплатен транспорт, 10 лв. кеш, безплатни кебапчета и бира. Неща от тоя род.
 
От: Пародията на протест днес

Управляващите много олекнаха след последните събития. Много елементарно поведение...
 
От: Пародията на протест днес

Аз чух, че в дъното на днешния протест са били стимули като безплатен транспорт, 10 лв. кеш, безплатни кебапчета и бира. Неща от тоя род.

Много правилно си чул точно така е било. Всичко това разбира се с любезната подкрепа на парламента и управляващите.
 
От: Пародията на протест днес

То си беше очевидно, че този протест е криво скалъпен от управляващите. Все пак не смятам за нормално за някакви дребни заплатки да обричаш на унищожение природата си, която може да ти докара в пъти по-здравословен и дори по-богат живот.
 
От: Пародията на протест днес

тоя протест ще е извинение на управляващите за публикуването на закона
елементарно и нагло
 
От: Пародията на протест днес

А неее нема такъв смях, фешън манго с плакат. :lol: И викате управляващите са си скалъпили контра протест да си пробутат лобисткия закон? Ако е така много са жалки горките.
 
От: Пародията на протест днес

Ами, че то в БГ си е нормално да си купиш я закон, я наредба, я да платиш, че да не ти обръщат внимание.

Нещо много интересно се наблюдава в България!!!
Законите са създадени за да се защитават интересите на Българското общество. Но щом се появи инвеститор и веднага закона трябва да се промени, че да е удобно държава да прибере паричките да намали дефицита и да увеличи приходите на хазната, а народа да го душа.

Размислите в главата на един БГ политики
1. Народа да го духа ....
2. Сега съм на власт ако не зема от кацата с мед кога да взема... Народа пак да го духа
3. Казах ли, че народа не ме интересува и да го духа.
4. Идват избори .... народа да го духа има пет парти пак ще съм в парламента нали съм на челно място и по право влизам
5. Народа да си продължава да го духа и без това ми е горещо последните дни да духа по силно!

Със закон ще трябва да ме накарат вече да отида да гласувам, ако не ги е срам!!!! Който и да дойде промяна няма, то по добре аз да си ходя :)
 
От: Пародията на протест днес

Хора промяна ще има едва когато си я извоюваме ние. Можете да ми напраскате 1000 червени точки но е така. Мен лично много ме дразниха моите родители защото когато стана убийството в Катуница всички цъкаха и кръстиха ръце, обаче на протестите бяха 70% деца. Така че не сте прави за това специално.
А другото е че точно в момента изгледах репортажа на БТВ по темата .. много им е различна гледната точка. Заради такива медии мирогледа на българина е много изкривен.
 
От: Пародията на протест днес

Ще ви помоля да не споменавате тази телевизия Боклук ТВ. Ако я гледате - запазете го за себе си.

552908_395782930458845_2137940480_n.jpg
 
От: Пародията на протест днес

Ще ви помоля да не споменавате тази телевизия Боклук ТВ. Ако я гледате - запазете го за себе си.

Ако този закон мине, ще има революция. И не - не подкрепям никой , защото нямам време да се запозная с този закон. Но ми стига да знам как се е организирал днешния протест на мангалите и платените и да видя младите хора със сноубордите и ските пред президенството.

Евтаназия за БТВ, която днес показвайки контра-протеста използва кадри на протеста, за да манипулира зрителите, че има голяма численост.
 
От: Пародията на протест днес

аз пък мисля, че и двата протести са организирани от политически партии
протеста против закона от опозицията
"за" закона - има голяма вероятност да е от герб, но много елементарно ми се стува?

и още нещо: Бойко днес каза, че е спрял закона :lol: (и после някои само да каже,че бойко не е кмет на сф, мин-председател, президент, художник, футболист.... )
 
От: Пародията на протест днес

Това е пълна трагедия, а управляващите мисли ли си са въобще, че по този начин ще провокират още повече хората и недай си боже може да стане и нещо лошо и доста тревожно и сериозно!

То, че никой в Боковото правителство няма акъл колкото и на аспиринчето половинката няма, но чак пък такава наглост не съм виждал. :cry:
 
От: Пародията на протест днес

За съжаление още някой е изкарал мизерни левчета от протестите. Би било чудесно, ако собственикът на тези странички прояви малко принципност и не публикува подобни гадости в бъдеще, че действа отблъскващо много хора!

От страничката Окупирай България:

Опитват се да ни манипулират и във Фейсбук!

Доказателства: facebook.com/media/set/?set=a.258839654221853.52203.126892684083218&type=3

Куп страници във Фейсбук, харесани от над 200 000 човека, качват снимки от контрапротеста с призив "Да подкрепим правилния протест". От доста време ми намирисва, че тези групи са за да следят и манипулират общественото мнение. Е, доказаха го... Явно се опитват да объркат хората, които все още не знаят за какво става въпрос, да смесят някак си протестите, да наложат тяхното си мнение. Моля ви, ако и вие сте ПРОТИВ мутризирането и потъпкването и манипулирането на общественото мнение, махнете тези страници от харесани. Става въпрос за - "Не шофирай пил", "Обичам да шофирам", "Статуси" и страниците от рода на.. нека съберем еди си колко човека срещу затварянето на замунда, нека съберем 100 000 българи и т.н.

К. Тодорова.

РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ! До всички, на които им е мъчно, че не са в София - ето задача за вас, която ОРЛЕТАТА биха искали да им помогнете да свършат - РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ СЪС СКОРОСТТА НА ЗВУКА И СВЕТЛИНАТА.

Дотук разкрити платени страници:


1. Да поставим рекорд на Гинес за най-голяма българска група във Фейсбук! - facebook.com/rekordite

2. ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЕДНА ГРУПА!ВЛЕЗТЕ И КАНЕТЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! - facebook.com/vsichki

3. ДА ПОКАЖЕМ ПРЕД СВЕТА, ЧЕ ИМА 500 000 БЪЛГАРИ, КОИТО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ! - facebook.com/obichame.bulgaria

4. Статуси - facebook.com/statuSsi[/url]

5. ДА СЕ СЪБЕРЕМ ПОНЕ 10,000 ЧОВЕКА ПРОТИВ ЗАТВАРЯНЕТО НА "ЗАМУНДА" И "АРЕНА"!!! - facebook.com/online.shop.bulgaria

6. Не карай пил! - facebook.com/ne.karai.pil

7. ОБИЧАМ ДА ШОФИРАМ! - facebook.com/I.like.to.drive

8. АЗ ОБИЧАМ МОЯТА МАЙКА и искам целият Свят да знае това!!!
facebook.com/pages/%D0%90%D0%97-%D0%9E%D0%91%D0%98%D0%A7%D0%90%D0%9C-%D0%9C%D0%9E%D0%AF%D0%A2%D0%90-%D0%9C%D0%90%D0%99%D0%9A%D0%90-%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BC-%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D1%82-%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0/244090688785
 
От: Пародията на протест днес

Особено първите имена за групи са си яко дебилни. Жалко, че има наивници, които да се връзват на псевдопатриотически идеи.
 
От: Пародията на протест днес

Аз обичам моята Майка и искам целият свят да знае това :) Сериозно ли?

Фейсбук много изпростя.
 
От: Пародията на протест днес

Особено първите имена за групи са си яко дебилни. Жалко, че има наивници, които да се връзват на псевдопатриотически идеи.

ти какви групи искаш да правят? аз обичам ядрената физика ?

собствениците на тези групи съвсем не са дебили а просто се възползват от това, че има много тъпи парчета и ги използват

и още нещо: май всички групи са на един и същи човек .. и повечето публикации са на inews.bg и div.bg

и още нещо2: има някаква връзка между inews.bg, div.bg и host.bg
 
От: Пародията на протест днес

Когато се прави група, тя трябва да има смислена цел, която да е полезна за хората, а не просто да събира стадо в кошара за стригане.
 
Ако за закона за горите закона не е лош доколкот разбрах... няма да скапе еколкогията за всичко си има еко оценки и по стария и по новия закон аз не мога да ги разбера екоорганизациите в случая

по стария закон даваш по няколко хиляди лева на декър... сменя се статута... може да бетонираш стабилно до едни 40% (не че някой ще се възползва от максималния капацитет за бетониране ама все пак) от това на което му е сменен статута и си остава за винаги твое... както си го бетонираш така... бетона ще издържи 200 години минимум ...

по новия ги няма изискванията за смяна на статут но земята си остава държавна разрешават ти се за срок от 30 години да я ползваш безвъзмездно срещу изграждане на съоръжения след 30 години пак се прави оценка и това което е изградено, но държавата може да си го прибере и разруши или да ти даде пак земята на концесия този път срещу пари... или да има търг и друг да вземе концесията... като е така формулирано самия интерес на този който стопанисва е да бетонира минимално щото след 30 години може да не е той...

в крайна сметка знам ли не съм експер ама ми звучи по добре
 
От: Пародията на протест днес

Да спомена само за екологичните оценки, че преди началото на повечето мащабни проекти попадащи в Приложение 1 (задължително) и Приложение 2 (по преценка) на Закона за опазване на ОС се прави ОВОС - оценка за въздействие върху околната среда.

Това е най-голямата пародия, която може да съществува в БГ. В рамките на процедурата по ОВОС се изготвя екип от специалисти, които да изготвят докалд за оценка на въздействието. Звучи много хубаво, но сме в БЪЛГАРИЯ нито един доклад за ОВОС до ден днешен не е отхвърлен....

Изграждането на ски писти води до фрагментация на околната среда и изолираност на популациите. Унищожаване на гори, а както става дума във Витоша за вековни сред, които и черна мура.

Проблема с ответния протест е защото сме бедни идва някой и ти казва е тук ще има поминък и си продаваш душата ....

Дивата природа не е моя, не и ваша .... преди години, някой си очертал парче и казал че е негова! ДА АМА НЕ! Земята, горите и природата са на всички нас - хора, животни, растения .... това какво ни се иска на нас ли е най-важното ??????
 

Горе