Питайте експерта - тема за напреднали

Бас ловя че гледа я мурсалски чай, я маточина за масло по 3000 Евро килото. Няма да сее кукуруз и тикви я!
В лютеницата е истината.
(Банко, можеш да изтриеш и това. ;) )
 
Аз като помагам не го натяквам на никого, ако не си забелязал. Добре, като имам време ще извадя такъв списък, но сега имам друга работа. Не си център на вселената.
Добре де, подкрепи си приказките с доказателства.
 
Въпреки че тук съм помагал, но това е трудно да се забележи, защото където публикувам, става една огромна дискусия и темата се разваля - пускал съм теми за това как се прави сайт за начинаещите - оспамиха ги.
Я покажи една тема, в която си написал нещо смислено? В тази тема специално имаше шанс. С малко ровене можеше да отговориш на някои елементарни въпроси, което съответно щеше да те образова.

Ама ти на троловете искаш по 100$ на час. Е трудно е да си признаеш, че дори не разбираш въпросите, камо ли да знаеш отговорите.

@Torbalan Trolski[/USER] , много си добър зад клавиатурата, дай 1 сайт, който направи, моля? Сигурен съм, че такъв няма. Хайде, нека видим, щом не изпускаш възможността да ме тагнеш където и да е.
1. Основният ми бизнес е производство и продажба на декстоп софтуер и последващ съпорт. Освен това мога да програмиран на повече езици и фреймуъркове, от колкото ти си чувал.
2. Макар и да се занимавам със сайтове за мен това е по-скоро като хоби през свободното ми време (което обаче ми носи и парички).
3. Нямам навика да размахвам сайтове, било то мои или на клиенти. Но бъди спокоен, на светлинни години пред теб съм и в тази област. Най-малкото поради простата причина, че разбирам как работят нещата.
4. През годините съм бил контрибутор в някои опън сорс проекти, имам плъгини в репото на WP с доста инсталации и 5 звездни ревюта.

Така че, аматьорските ти напъни може само да ме забавляват.

Иначе @Blinky може да ти даде мнение, колко време ми отне да интегрирам API, което не бях виждал преди това :D
 
Бях си казал, че няма да си губя времето с това недоразумение, обаче ... Много си нагъл бре Ивайло, какъв линк искаш, като ти за толкова време не показа дори 1 проект. Казах ти, айде като си големия бизнесмен, кажи как се казва фирмата ти? Ти нямаш такава, за какво говорим изобщо
 
Линк, торбалане, линк...
. Идиотчо, в циганската махала не знам какво разбирате под SEO, но определено не е вярно това, което плещиш. Покри се като ти поисках портфолиото на тебе, на Женския пазар ли прави оптимизация?
Абе какви линкове, защо избяга като пути от темата, където ми искаше портфолио, дай да видим твоето сега?
https://www.predpriemach.com/threads/web-2-0-ПРОФИЛИ-50-отстъпка-pr9.69610/#post-823302


Престани да молиш хората за портфолио, след като ти нищо не си правил, после защо сме ти се присмивали. Бил експерт по всичко, програмирал на wordpress - чшш ти правил ли си един плъгин през живота си на wp или тема? SEO оптимизатор си бил, изкарвал си 2000 лева на месец от single client - чш, био производител пък сега, че покрай тях европрограми, безвъзмездно финансиране.

ТИ СИ БОЛЕН, ПСИХИЧНО БОЛЕН, И ИМАШ СТРАХОТЕН КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ, И НИКОГА НЕ БИ СИ ПРИЗНАЛ, ЧЕ СЕ УЧИШ, ЗАЩОТО СИ КОМПЛЕКСАР.
 
Последно редактирано:
Какво портфолио, какви линкове, той не е добре явно или не си помни лъжите, преди година още преди да си смени ника, пуска тема в която търси оферта за изработка на фирмен сайт. В темата ясно си личи, че той само е чувал за WP. А сега пише, как от години се занимавал с това! Шизофреник ли си или просто долнопробен лъжец - незнам! Знам само, че няма смисъл повече да пиша, както и съветвам останалите - оставете го да се издъни сам, все ще се намери някой да му се върже на глупостите, а след това е ясно какво ще стане.
 
Може ли референции? Най-вече от най-големите специалисти в областта WordPress програмирането (каквото и да означава това).
Не може като най-големите специалисти в областта на копирайтинга да ме признават, а някои тук, които хал хабер си нямат от това да коментират яростно какъв неграмотник съм. Същото е и за WordPress
Разбираме, че си безумно зает, но хората чакат ...
Днес дали ще имаш време?
 
Може ли референции? Най-вече от най-големите специалисти в областта WordPress програмирането (каквото и да означава това).

Разбираме, че си безумно зает, но хората чакат ...
Определено съм безумно зает, излизам от среща и след 2 минути пак съм в среща. Нека си чака и да се радва, че му удължиха ваканцията и няма какво да прави сега.
 
Който е милионер не разказва на всеки, че е милионер :D Това е черта на бедните да се хвалят. Дори по-вероятно е който е милионер да кара кола за 10 бона, вече ако си мултимилионер да - караш за 100. Имам познат ама мулти мулти милионер дето бизнеса му е всеизвестен в бг и има поне 500 милиона в активи и само 3 коли по 100 бона, което е 0.05% от състоянието му. По тая сметка - тоз кроса е бах го в гъзара щом има кола за 100 :D:D
 
Определено съм безумно зает, излизам от среща и след 2 минути пак съм в среща.
Ми така кажи бе човече. Извикаха ме с родителите при директорката, а после и в районното с нашите трябва да ходя, че е%§х мамата на една кола, както си хвърляхме снежни топки със съучениците :D

Ще ти влезем в положението, да не сме някакви тролове и хейтъри.
 

Горе