Питайте относно Instagram Тук!

Как да вляза в инстаграм, като помня само потр.си име и тел. ми номер е друг. Кода ми го праща на неактивния номер
Пиши ми на лично, мога да ти съдействам да го оправим :)
 
Някой има ли наблюдения за рязко спаднал рийч/брой на харесвания от около 2-3 седмици. Работя със 3 мои страници. Нищо необичайно не се е случвало. Буквално една сутпин се събудих и лайковете спаднаха драстично. И в трите харесванията спаднаха на 1/3 от нормалните. Ако са били 3000 станаха 1000. Тъкмо бях докарал накакви задоволителни резултати и пак отначало. Поствам по 1 път на ден в избран час, не съм променял и това. Съдържанието си е същото, не съм правил нищо забранено или съмнително. Сега ги докарах нещата до към 60% от оригиналното, ама не ме устройва... Пада ми много engagement rate. Та се чудя само при мен ли е или нещо са пипали по алгоритъма.

Сторитата си вървят със същата проследяемост, както и новите последователи. Просто няма лайкове. Или контента ми нещо случайно е кофти, не знам.


Аз имам същите наблюдения.Успя ли по някакъв начин да решиш проблема?
 
Аз имам същите наблюдения.Успя ли по някакъв начин да решиш проблема?

Не, нещата тръгнаха нагоре от самосебе си малко в следващите дни, и понаближихме оригиналните резултати. Последните няколко обаче пак е “щета”...

Загледах и големи страници в моята ниша - същата история. Не знам какво става. Да не би да има отлив на потребители, знам ли...
 
Здравейте,

Ако все още има активни в темата искам да ви предоставя случващото се с рекламите ми, които пускам последвано от няколко въпроса. Та обикновено редовно правим реклами на постове с цел продажба, тъй като предлагаме дамски и мъжки дрехи. През октомври бяхме спрели за малко. Преди това рекламите долу-горе вървяха. Дойде ноември и след средата на месеца пуснахме отново за около седмица като тази не беше с нищо по-различна от предходните. Резултата беше повече от впечатляващ. Дойде момента, в който рекламата изтече и след този момент всичко приключи... Естествено пускахме отново, но резултата беше ужасяващ. Рийча беше същия, но нито харесвания, нито коментари, нито съобщения... Какво ли не правихме, за да върнем потока от хора, който имаше интерес. Няколко пъти се свързвахме с отдела за отстраняване на проблеми, но те дори и не отговарят... Като цяло преди този период от време на време се случваше така.

Та въпросите са:
1. Някой знае ли какво се случва с платформата?
2. Някакви препоръки как да се справим с проблема?
3. На вас случвало ли ви се е това?

Поздрави,
К.Р.
 
Последно редактирано:
Колеги, някой ползва ли някакъв бот за Инстаграм? Който лайква снимки и следва други потребители? Или след промените вече няма функциониращи такива ботове? Гледам разни в нета с месечни абонаменти, но питам тук, ако някой ползва подобен и е доволен да сподели.
 
Виждам, че отдавна не е писано редовно в темата, а имам доста въпроси, към които нямам сигурен отговор. Единият от въпросите е - Виждам много страници, които нямат собствено съдържание, а репостват на други страници съдържанието - някои с определени редакции ( като музика, текст, филтри и т.н. ), а други направо качват 1 към 1. Това няма ли да е проблем? Разбирам, че е трудно да се каже и е различно във всяка ситуация, но да кажем, че съдържанието, което взимаме е на хора и компании, които са доста известни и контента няма да бъде качен 1 към 1, а с някои редакции. Страниците, които гледам са отдавна и до ден днешен продължават да си качват, дали най-големия проблем, който би могъл да се получи е само блокиране на страницата? В началото бих събрал определен брой последователи, и след това бих измислил някакви варианти за монетизация. Имам определени идеи, но не знам дали няма да е проблем, ако след време започна да правя реклами.
 
Търся да купя инстаграм профил - български с реални последователи, колкото е по-голям толкова по-добре. Изпращайте вашите предложения на лично съобщение.
 
Здравейте на всички!

Не можах да открия подобен казус из темата и ще се радвам много, ако има кой да ми помогне.

Не мога да си вляза в профила в Instagram от вкъщи. Пиша си име, парола и...ГРЕДА! Обяснява ми се, че съм нямала интернет. :D
Aко сменя обаче IP адреса - проблем няма.

Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо?
 
Звучи като блокнато IP за този акаунт. Помисли дали преди няколко дни си влизала през това IP, и дали случайно е различно от сегашното ти. Ако да, значи най-вероятно там би била причината. ISP-тата и на мен ми го играят този номер постоянно, като аз влизам постоянно е някакви защитени среди, и от време на време трябва да влизам от друго място, за да се отблокирам и после да си използвам настоящото IP от домашния интернет. Не съм джиткал инстаграм, и сигурно нямаш white / black листи в сетингсите, за да се отблокнеш.
 
Звучи като блокнато IP за този акаунт. Помисли дали преди няколко дни си влизала през това IP, и дали случайно е различно от сегашното ти. Ако да, значи най-вероятно там би била причината. ISP-тата и на мен ми го играят този номер постоянно, като аз влизам постоянно е някакви защитени среди, и от време на време трябва да влизам от друго място, за да се отблокирам и после да си използвам настоящото IP от домашния интернет. Не съм джиткал инстаграм, и сигурно нямаш white / black листи в сетингсите, за да се отблокнеш.

Благодаря много за отговора! :)

Можеш ли да ми дадеш малко повече инфо за тези листи?
 
Благодаря много за отговора! :)

Можеш ли да ми дадеш малко повече инфо за тези листи?
Не съм сигурен, че в сетингса има. Тези листи се управляват както от админите на машините, така и от файтуол базираните приложения, като те ги създават на база изчисления дали дадени заявки са злонамерени или не - най-вече за блек листите, за уайт - админите казват какво да не се блокира. Но това е в моята практика със съвсем различни платформи, просто тук може да има такава също, за която се съмнявам, че ще имаш достъп.


И да, след определено време допускат отново IP-то, освен ако не решат темпорали да го блокнат. :)
 
Ясно...

Ами оставам си с надеждата, че ще ме ънблокнат! :D Ако ли не, ще търся някакъв съпорт от ботовете им...
 
Ясно...

Ами оставам си с надеждата, че ще ме ънблокнат! :D Ако ли не, ще търся някакъв съпорт от ботовете им...
Да, изчакай малко. Системата най-вероятно ще те пусна преди някой да е видял или върнал обратно тикета ти, ако въобще намериш къде да го пуснеш този тикет. :)
 
Така, аз като Мара подробната да разкажа и развръзката на цялата сага... :D

Ровя си из чичо гугъл и попадам на инфо, че може самото устройство (демек лаптопа ми) да е блокирано и имало хора, които с включване и изключване на самолетния режим са успели да си влязат в профила. С насмешка пробвам и аз и.....О, ЧУДО! Влязох си без проблем. :cool:

Дано е било полезно за някого! :)
 
Здравейте! Аз съм неопитен маркетинг специалист и тепърва прохождам оналйн. Има ли смисъл за бизнес с автосервизи да се прави Инстаграм реклама? Какво е вашето мнение? Благодаря предварително!
 
Здравейте! Направих си инстаграм профил, бизнес, който по-късно свързах и към ФБ страницата си.
Как да си оправя настройките в Инста за да мога да рекламирам, защото ми дава опция да платя 12,99 месец
Откакто са свързани и във ФБ вече ме праща към това плащане на реклама и не ми позволява да си правя моите редовни реклами от преди това, как да върна старата настройка,
Как мога да разкача Инста от Фейсбук страницата си и да нямат връзка, търсих в настройките и не откривам?
ИЗвинявам се за глупавите въпроси, просто наистана нищо не вдявам , съвсем начинаеща...
 
Здравейте,

Имам нужда от съпорт за профила на една приятелка в Инстаграм, ето какво ми написа тя.
Като цяло нищо не работи:
-не виждам постове;
-не виждам сторита;
-като си вляза в собствения профил излизат 0 поста, последвани и последователя (проверих го от профилът на майка ми и всичко си е вътре - виждат се постове, последователи и последвани);
-не мога да търся;
-не ми излизат съобщения;
-не ми се отварят настройките.
Общо взето нищо не работи 😂
Иначе съм им писала 2 имейла, но не вярвам за ги погледнат. Не е свързан със Фейсбук, свързан е с тел. номер. Пробвах от различни устройства, интернет, инкогнито - без резултат. Смених паролата успешно иначе през линка в имейла 😂😂😂 Също е с multifactor authentication и никой друг не е влизал. Иначе дори го набрах и му писах (на моя профил) от няколко други и просто отсреща никой не вдига, не прекъсва връзката, а съобщенията си стоят просто непрочетени.


Всеки съвет по казуса ще е супер полезен.
 

Горе