Подарявам уеб сайт с pr 3

Fozzy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
123   0   0
Здравейте!

- Сайта е http://startown.eu
- Домейна е в суперхостинг и изтича на 20.01.2011г.
- PR: 3
- БЕЗ хостинг.
- Трафик: 10 - 30 дневно, предимно от социални мрежи.
- Дава се на тръстед мембъри (разбирайте положителен трейдър и репутация, както и поне 200 мнения).

Това е. Най-бързият печели.

От: Подарявам уеб сайт с pr 3

благодаря :) щом е пр3 си заслужава да се поднови и поразвие :) ще приема подаръка :)

дай го на другия:) на мен не ми е толкова необходим... той ши почерпи един линк ;)

Ехеее, хиени :D В момента си пиша с djeims, той ми писа в и 23 и фактически беше първият изявил желание.

Защо го подаряваш?Мене пък много ми хареса.

фозка моите уважения но гледам в темата няма djeims - явно е хиената

Какво, ако искаш да ти снимам контрол панела си?

Belov, нямам нито времето, нито желанието да го развивам. Изтича на 20, така че по-добре да го дам на някой, на който може да свърши работа. Ако го бях пуснал за продажба, макс 10лв да му бях взел и то с много, много, много упоритост и нахалство. Няма смисъл.

П.С.: Човек и да подарява нещо, пак конспирация надушвате. Малко по-оптимистично ;]

Не нищо подобно,ако съм те обидил с нещо съжалявам.Просто исках да кажа,че сайт е много хубав и няма смисъл да го подаряваш.

Но сега те разбирам след като нямаш време и желание.

Поздрави! :)

Какво, ако искаш да ти снимам контрол панела си?

Belov, нямам нито времето, нито желанието да го развивам. Изтича на 20, така че по-добре да го дам на някой, на който може да свърши работа. Ако го бях пуснал за продажба, макс 10лв да му бях взел и то с много, много, много упоритост и нахалство. Няма смисъл.

П.С.: Човек и да подарява нещо, пак конспирация надушвате. Малко по-оптимистично ;]
лошо има ли?
2+2=5 ?
явно много хиени на клона :)
айде по оптимистично и ти :)

Ама все пак се учудих, ако го бях пуснал за 2лв, 1 седмица трябваше да обяснявам, да давам скрийнове и т.н., а безплатно, след 3 минути беше изчезнал. За мен е полезен урока момчета, който както намери за добре да го прилага в маркетинг триковете си :)

Ама все пак се учудих, ако го бях пуснал за 2лв, 1 седмица трябваше да обяснявам, да давам скрийнове и т.н., а безплатно, след 3 минути беше изчезнал. За мен е полезен урока момчета, който както намери за добре да го прилага в маркетинг триковете си :)

аз както обикновенно пак не съм разбрал

Последно редактирано:

Фози, не се пали :) Даваш го на този, който според теб го заслужава. Какво си тръгнал да се обясняваш? Не стига, че подаряваш нещо, ами и да даваш обяснение, защо го правиш някак не ми се връзва. Фък дъ хейтърс :Д (Ей сега ако не получа, червена за правопис, трябва да си срежа част от мъдото)

Горното беше в кръга на шегата. Сега сериозно - хора вие наистина ли? Ако не бяха станали 2 страници нямаше и да отворя темата, само защото теми тип "подарявам" не ме интересуват, ама вие сте прекалили бе. Не стига, че ви се дава нещо даром, а и защо се дава, ама защо този ще го получи, ама кой бил първи, ама що по моя часовник е различно.
Вземете се в ръце малко! Започнахте да обръщате форума на бардак, което на мен не ми е хич приятно.

П.П.

[video=youtube;JOFftYIkBGs]http://www.youtube.com/watch?v=JOFftYIkBGs[/video]

Горе