vasiltsakov
New Member
От: От: Подкрепете Ни В Популяризирането На Predpriemach.com
Е, да. С www отпред се отваря
Коригирах. Благодаря.
Е, да. С www отпред се отваря
Браво само си погледни блога:
Браво само си погледни блога:
Options +FollowSymLinks
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^vasiltsakov.net [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.vasiltsakov.net/$1 [L,R=301]
Е, да. С www отпред се отваряКоригирах. Благодаря.
То добре, но не се прави така. Прави се редирект от едното към другото иначе така е кофти за теб:
Дай ми мейл, на който да го пратя. Имам и други материали. Скоро ще отделя време да кача каквото имам тук, зад се ползват.Ако имаш предвит това лого с човечето давай го
Дай ми мейл, на който да го пратя. Имам и други материали. Скоро ще отделя време да кача каквото имам тук, зад се ползват.Благодаря.
![]()
Благодаря ти много.Готово, добавени новото лого в магазина и банер в сайта за обяви от подписа.
Здравей,Здравейте,регистриран съм от около година но предпочитам да чета и рядко пиша,но форума ми харесва много и бих искал да помогна.Нямам сайт но мога да пусна нещо във фейсбук ако може да помогне
Само не знам какво да шерна .Сайт незнам дали ще направя скоро че съм малко скаран с тия неща предпочитам да продавам в ибей![]()
Мерси за милите думи.Радвам се, че успява да влияе така на хората. Използването на "форума ни" е правилно. Ние всичко го съставляваме. Все пак сме общество. Нали?
Кажи на приятеля ти, ако иска да се свърже с някой от екипа, за да му оправим паролата и акаунта, ако не успява да си го ресетне със сегашните детайли. Щом е от 2008ма тук, сигурно доста е добър в работата, съдейки по тези, които от тогава имат регистрация тук.Доста добри са станали с годините. Това е заради тяхната отдаденост и учене през годините.
Ако можем да помогнем с блогчетата, на линия сме.![]()