Помощ за Блог

inviSible каза:
Ако реша да сменя тиксо с някой друк коунтер предложете някой??? А сега как да рекламирам блога ??? и да питам PR как се добавя

1. Пробвай със s-t-a-t-s.com/ аз лично не съм го ползвал, но казват че е добър.

2. Купи си реклама в AdSense, а ако нямаш пари разменяй линкове с други блогове и сайтове от твоята ниша.

3. PRa се изчислява един път на около 3 месеца. Той зависи от линковете
които други саитове са сложили към твоя блог.
 
inviSible каза:
Ми някой друк брояч има ли??
Има милиони броячи :) Зависи кой ти харесва. Аз специално използвам tyxo, но много рядко го гледам защото съм си сложил плъгин брояч в блога :)
 
Tsanko каза:
inviSible каза:
Ми някой друк брояч има ли??
Има милиони броячи :) Зависи кой ти харесва. Аз специално използвам tyxo, но много рядко го гледам защото съм си сложил плъгин брояч в блога :)
Е да ама ти си с WP а аз сам на BlogSpot за това :) btw дали някои ще се навие да сменяме линкове на блоговете :)
 
Последен въпрос - използва се блайндинг за adsense , когато реклата е близо до текста , но в blogger.com няма как да е в текста , а само в sidebar-а отстрани - как е по-добре - пак ли блайндинг или някакъв цвят който ще се набива първи ?
 
Пък мисля че правим и доста интересни и полезни теми :) надявам се и на други хора да им е полезно
 
Добре , сложил съм си plugin-а за Wordpress да слага Adsense във всеки пост , забранено ли е от Adsense и във всеки пост ли мога да го правя , нали има някакво ограничение за броя на рекламите на страница ... help
 
Станимир каза:
Добре , сложил съм си plugin-а за Wordpress да слага Adsense във всеки пост , забранено ли е от Adsense и във всеки пост ли мога да го правя , нали има някакво ограничение за броя на рекламите на страница ... help

Някъде бях чел за този плъгин и мисля че беше позволен. Така че няма от какео да се претесняваш 8)
 
И аз си мисля че няма проблеми - въпроса е да са от тези с по две ад сенс реклами. Но не мисля тези рекламки ще се съобразяват с контента на блога - по-скоро с тематиката на целият блог.

Но със сигурност ще изглежда добре след рилейтед пост да има и сходни рекламки - това гарантира кликване върху тях, както и качествато на тези кликове. Щом е минал през целият пост - 100% си е добре таргетиран по дадената тема.

А и знам че това си стана практика за блоговете вече, да има AdSence в контента. за качеството най-вече си мисля. А и за да не се изгуби посетителя без да е прочел нещо. :) Хитро , но работи добре си мисля. :wink:
 
Реших да си сложа adsense над първия пост в блога , и избрах 60 x 468 , излязоха си 2 блогчета - супер - но при едно рефрешване станаха 3 - като 3тото е прерязано на половина :shock: реших да смаля ширината , но следващата е 234 и излиза само 1 обява и така остава грозно празно място . Та , има ли някакво решение , да ми излизат само 2 обяви или по някакъв начин да центрирам обявата , като е само една :?
 
Аз да възродя тази темичка като помоля за съвет. Инсталирах си вчера Wordpress и тъкмо потривах ръчички как ще го разуча и разцъкам, когато видях че не ми разпознава кирилица.

Пробвах всякакви хватки които намерих из нета, обаче не.
Дано да можете да ми кажете как става, но ще трябда да обясните малко като на идиот :lol: защото съм виждала wordpress за 1 час и не знам нищо за него.

За информация - имам си домейн и хостинг. Ще ползвам този
http://themes.wordpress.net/testrun/ темплейт

А, да, освен сайта на wordpress къде препоръчвате да се чете за да се разучават функциите?
 
Зьдрасти, незнам как така WP не разпознава български, никога не съм го пробвал но май не съм виждал блогове на тази блог платформа на Бг, докато на blogger - си може и има много такива. Но ей сега го пробвах и видях, че става. На мен ми го разпознава - на бг си е.

Тамплейта, който си го харесала е много готин, аз съшо ползвам този скин, много е готин. Малко съветчета ако може:): Еми направи си линковете статични ( да е страница/подстраница/статия а не: страница/подстраница?статия=ид11 ). Второ - сложи си хедър за да си го направиш уникален блога - там се слага лесно - при blogger е много по трудно и нещо не се центрова като хората.

Успехи с блога.
 
въпрос

Абе да питам и аз. Направих си блогче сWP и горе долу ми е ясна работата, само не мога да разбера от къде да сменя текста на на глвните менюта :oops:
Ако някой може да помогне?
 
Еми аз съм го разглеждал, но не мисля че има такава опция, просто ако искаш друг текст формат, сменяш темата. Не знам за алтернатива. освен с някой плъгин, но и него незнам. Порови се из нета, може да откриеш нещо, комбинирай думичките които описват проблема ти и си мисля че ще стигнеш до някъде. Но ако някой има отговор да поства...ще се радвам и аз да се осведомя. :)
 

Горе