Помощ за избор на онлайн работа

Zombie1991, здравей и добре да си изкараш времето тук с нас:)
И да блогадаря на DEATH за изчерпателният отговор. Колкото до това да се изкарват по $100 е повече от възможно. Има webmaster-и които правят по толкова на ден.

Ако искаш поразходи се из форума и темите му и виж с какво може инфото да ти влезе в употреба, има много ценни неща с които може да си постигнеш целта за отрицателно време.

Успехи и сполука. :wink:
 
Zombie1991 чети, чети и пак чети. В този форум е събрана най-важната и цента информация, която ти трябва за да успееш и най-хубавото, че е на родния ни език.
Успех.
 
Zombie1991 каза:
Трябва да направя 50 поста във форума им за да ми дадът темплейт (не е проблем...). А след това, ако има нещо неясно ще Ви попитам.
А м/дудругото за GenBucks трябва ли да имам закупен домейн задължително?

Не трябва да правиш никъкви постове за да получиш темплейт. Можеш да си изтеглиш абсолютно всеки темплейт безплатно.
GenBucks ти дават субдомейн сайтати.4yz.org (май тай беше) те са няколко варянта, все пак е желателно да имаш домейн. Изглеждаш по надежно и професионално :p
 
Е да мисля че с GenBucks е добър вариянт но е малко сложно докато започне :) по лесния вариянт е както каза Gotovski с адултфриендфиндер с него спокоино може да искарва по 100$ на месец поне мое лично мнение :)
 
Моят съвет е да си направиш сайт, който е информационен на дадена тема и да го наблъскаш с информация. примерно 100-200 страници. Да му намериш колко може повече линкове и да му сложиш адсенс и афилиейт линкове. Ще отнеме 6-7 месеца но няма начин по-малко за стартираш сайт ако искаш безплатен трафик. Ако си подбереш добре нишата ще вадиш по $400-500 със сигурност.
 
vitohol каза:
Ако си подбереш добре нишата ще вадиш по $400-500 със сигурност.

Да, наистина е най добре да се специялизираш вопределен пазар, разсеяните сайтове не са за предпочитане освен ако не говориме за шопинг сайтове, ама посетителя предпочита напрактика да пазарува от разбирача в дадената област - псециализираният сайт по въпроса.
 
абсолютно съм съгласен с vitohol и Blinky само да добавя че НЕ е задължително още отначало сайта да ти е 100 - 200 страници. Правиш 10-15 стрници и го каваш, впоследствие постепенно си добавяш и останалите :)
 
Бате там ID-то ти е /?YourID - ако ще линкваш към сайтовете там имай го напредвид винаги за да не направиш продажба на някой друг.

А ако искаш да си даунлоднеш тамплейт да знаеш че там си е обяснено как та си смениш confer страниците за да си сложиш твойто ID.
 
Първо, ти не ги продаваш ГБ ги продава, само трябва да докарваш таргетирани посетители на саита си или на някои от сайтовете на Генбъкс :)

Може да започнеш с тази книжка а след това да попрочетеш и специализираните секции на форума
 
Еми докато разглеждаш акаунта си - успоредно с това може и да прочиташ и форума тук за някакво инфо за начина на реклама към които искаш да се ориентираш.

Ако си имаш сайт само лионка ти ще свърши работа върхи сайта ти (ама да е с ID-то ти). Имат си и форум за членовете си - там със сигурност ще видиш някой от въпросите които си задаваш.
 

Горе