Димитър Беловеждов
Well-Known Member
Ами не знам, аз се съобразявам с колегите, ако те са навити за 16:00 ч. прекрасно, ако не остава уговорката за 18:00 часа.Може да в към 16.00 - предпочитам.часове следобед пред 19.00?
Ами не знам, аз се съобразявам с колегите, ако те са навити за 16:00 ч. прекрасно, ако не остава уговорката за 18:00 часа.Може да в към 16.00 - предпочитам.часове следобед пред 19.00?
вечерния ти час е в 20.00 часа ли?Може да в към 16.00 - предпочитам.часове следобед пред 19.00?
И аз няма да успея за тази дата също. Аз не знам кога е подходящ период в летните отпуски вече.за 8 Юни ако е няма да мога да дойда защото детето ми е на състезания по ХипХоп които са планирани още от зимата, а са супер важни
ти ако дойдеш ще има да се извиняваш на всички, не само на МиткоЮни месец е близо, а за @MegaKaloyan - всеки има право на мнемие и предложение. Бях решила да дойда.за да се извиня на @Димитър Беловеждов.
@Александра ХристоваЮни месец е близо, а за @MegaKaloyan - всеки има право на мнемие и предложение. Бях решила да дойда.за да се извиня на @Димитър Беловеждов.