Предложение за среща на форума 2025

Искате ли да присъствате на среща в София?

• Да

Votes: 10 58.8%
  • Не

Votes: 7 41.2%

• Общо гласове
    17
Може да в към 16.00 - предпочитам.часове следобед пред 19.00?
Ами не знам, аз се съобразявам с колегите, ако те са навити за 16:00 ч. прекрасно, ако не остава уговорката за 18:00 часа.

за 8 Юни ако е няма да мога да дойда защото детето ми е на състезания по ХипХоп които са планирани още от зимата, а са супер важни
И аз няма да успея за тази дата също. Аз не знам кога е подходящ период в летните отпуски вече.

Дайте да направим така... по-долу да се изброят всички, които ще дойдат и кои дни и часове са им удобни.

По този начин ще добием представа, за коя дата и кой ден да планираме срещата. Ако има разминавания, ще ги уточним.

На този етап 10 човека са гласували, че ще дойдат, но никой от тях не пише.

То, вярно че има време до юни месец, но трябва да се създаде организация.

Юни месец е близо, а за @MegaKaloyan - всеки има право на мнемие и предложение. Бях решила да дойда.за да се извиня на @Димитър Беловеждов.
@Александра Христова

Не бе Саше, няма за какво да ми се извиняваш. Забравил съм всичко. Не се притеснявай, ако искаш ела.

Дните минават, а няма яснота, ще се състои ли срещата, на коя дата, в кой час и така нататък. Гледам, че има 10 човека, които изявяват желание, но те не шишат в темата. Моля да уточним точната бройка и да се изброят всички, които ще дойдат или въобще няма да има среща.

Последно редактирано:
Дните минават, а няма яснота, ще се състои ли срещата, на коя дата, в кой час и така нататък. Гледам, че има 10 човека, които изявяват желание, но те не шишат в темата. Моля да уточним точната бройка и да се изброят всички, които ще дойдат или въобще няма да има среща.
Що ги бързаш? 10 човека са нормална компания, нема нужда от специални организации, даже не знам що ти искат и капаро..

Слагай дата, час и който дойде. И сам да си, пръскаш против комари и пиеш една студена бира. Времето ще го предполага :D

Горе