Пречукаха протестиращите! Родната полиция ни бие!

От: Пречукаха протестиращите! Родната полиция ни бие!

coolice, какво ги пускаш тези клипчета не мога да разбера, след като и в двата случая няма нападение над полицията, което да предизвика ответна реакция. Поне прочети описанието на втория клип. Там е написано част от решението на съда, което разрешава на полицията да удря протестиращи, ако има само риск от насилие. При англичаните е дори по-зле отколкото при нас, пък ти го даваш като обратен пример. :lol:
The police may only take such preventive action as a last resort catering for situations about to descend into violence.

Това, което ни прави полицейска държава не е ответната реакция срещу провокатори по време на митинги, а това че Цветанов разпорежда да разпердушинят една къща заради две кутии цигари без бандерол, Я.К. лови електронни библиотеки по софийските покриви, антитерористи редовно нахлуват погрешка в домове на невинни хора, а същевременно престъпните босове са на свобода (с изключение на враговете на Б.Б.), контрабандата процъфтява, а известни наркотрафиканти ги стрелят пред съда.
 
Значи кавам груба рисунка кое къде е било горе долу и се надаявам да ме разберете

със зелено са гражданите който искат да се придвижат към паметника левски със червено са полицайте на платното който искат да им попречат да се придвижат към памтника левски (защо? - като на паметника има шествие на атака, а пред параламента протестират природо защитници ... какво всъшност пазят тези полицай? по средата на нищото и с два протеста зад гърба да пазеха парламена или нещо друго важно съмнително то всякъде изглежда... кой им нареди да пазят там? .... все интересни въпроси

Ако целта беше да се пази протеста (полицаите да служат и защитават) както и да се пази имуществото на гражданите живеещи в района трябваше да са разположени по сините линни... защо са на червената? така евентуални провокатори в тълпата (черната точка) могат лесно да бъда отстранени... или можеби който нареди полицайте да са на червената линия е платил на провокаторите да се предизвика слблъсък и с цел да бъдат сплашени гражданите за да не ходят на повече протести - съвсем сериозно си го мисля това... и си мисля че реакцията беше пресилена.... и понеже живеем в демократична държава си запазвам правото да се съмнявам че това е провокация на ГЕРБ за сплашване на хората ако ме приберат за тези думи само ще потвърдят съмненията ми ...

Screenshot from 2013-02-20 06:20:37.jpg
 
От: Пречукаха протестиращите! Родната полиция ни бие!

Coolice - пазеха цецка цачева и президента, тогава те бяха пред паметника...

А пък имало провокатори - ами ще има разбира се, кога не е имало, защо обръщате целия протест и се опитвате да изопачите нещата. Това вече не е най-важното. Ще се политизира протеста естествено, защото е против властта. Народа обезумява бе, аз казах ли ви още преди няколко месеца, че тоя народ ще се вдигне зимата и ще става лошо. Казах ли ви?


Тея провокатори защо ги има? Ами много лесно - всички вмомента са се актуализирали, които Бойко ги мачкаше 3 години - БИВШИТЕ МУ ПРИЯТЕЛИ ОТ МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ - Алексей Петров, нагли, магли, килъри, милъри, и всякакви други тъмни субекти - как да не са му ядосани? Пак БОЙКО Е ВИНОВЕН, ама вие не можете да го разберете!!!

Вчера нарочно звъннах на един човек, който има тук до нас апартамент ( от софия е попринцип ) и бизнес в София и ми каза, че е ОТДЕЛИЛ 20 000 лева за протеста - цеха му е спрял работа и работниците им плаща за да протестират, защото каза, че тоя БОКЛУК УНИВЕРСАЛЕН трябва вече да си ходи, че ще ставало много страшно, че съсипал всичко. Евала му правя!!! - И тоя ли човек е провокатор? АМИ ПРОВОКАТОР Е - ИСКА ГЕРБ ДА СИ ХОДИ - ЕЙ ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯ. И каза, че ще се протестира докато тоя боклук не падне от власт. Ей това е дума!
 
Последно редактирано:
От: Пречукаха протестиращите! Родната полиция ни бие!

Такива келешчета винаги ще има. Търсят си място за изява, получават някакъв тип "Софийски оргазъм" да създават безредие.
Никога не съм бил "против" биенето и пребиването на такива типажи. Те винаги са били и ще си останат утайката на обществото.
При условие, че протестите не засягат полицията като структура - действието на полицията е оправдано. Щото утре ще плъзнат и да обират протестиращите из калабалъците.

ПП: извинявам се за понятието "Софийски оргазъм", ама в моите очи почти всички Софианци и псевдоСофиянци си мислят че за в центъра на БГ, а другото - провинция.
Знам че тука има доста интелигентни хора които не отговарят на описанието ми, но явно прослойката с която съм имал възможност да контактувам ми е оставила такова впечатление.
 

Горе