Последно редактирано:
Изработвам още и по поръчка (до 2 часа), а за редакция на предлаганите в момента + 10лв.
Всичките теми се изработват по желаната от вас CMS и всичките могат да бъдат Resposive.
Цена: €10 Приемам плащания по: Банков път, Захранване в РайфайзенБанк, Western Union
Виж файлът 6471 Виж файлът 6472 Виж файлът 6473 Виж файлът 6474 Виж файлът 6475 Виж файлът 6476
За директна връзка 0894/736-260
Тамън щях да ви изкарам около 10 темички който съм си играл с часове да направя, но ви е пак ме обиждате.
Кретен обесни ми какво очакваш за 10 евро. Така обширно ми го обясни.
Които ми харесват си ги дърпам и ги пооправям да изглеждат красиво. Добавят се няколко функции.
Иначе Темите които подготвям в момента са изпипани и уникални само трябва да им направя скрееншотове.
А Кретен знам ти чалъмите. знаеш само да тропаш и да злорадстваш така, че моля те като си нямаш хал хабер от нищо просто не пиши.
Тамън щях да ви изкарам около 10 темички който съм си играл с часове да направя, но ви е пак ме обиждате.
Кретен обесни ми какво очакваш за 10 евро. Така обширно ми го обясни.
Които ми харесват си ги дърпам и ги пооправям да изглеждат красиво. Добавят се няколко функции.
Иначе Темите които подготвям в момента са изпипани и уникални само трябва да им направя скрееншотове.
А Кретен знам ти чалъмите. знаеш само да тропаш и да злорадстваш така, че моля те като си нямаш хал хабер от нищо просто не пиши.
тука са на далавера :lol:
Пак ли червенко ми приготви???Е тва е идея :lol:
язък, че му дадох една червена ряпа и за теб не остана
Пак ли червенко ми приготви???
:lol: За наши хора само яркозелен магданоз. :wink: