Предлагам: Реклама пред 1 милион Фейсбук последователя

V.Andreev

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
61   0   0
Здравейте,

Предлагам реклама в 3 Фейсбук страници с над 1 350 000 последователя общо.
И трите страници са на тематика "Картички" и имат активни последователи.
Страниците имат предимно женска аудитория от България на средна възраст 40 години.
Времето на публикуване е едно и също за трите страници.
Получавате отчет на всеки пост.
Получавате фактура от фирма регистрирана по ЗДДС.

Цената е 50лв с ДДС на линк ( 1 линк в 3-те страници )
Минимална поръчка 6 поста ( 300лв с ДДС )

* Приемам основно плащане по - банка.
* Не предлагам безплатни тест линкове.
* При голямо количество месечни линкове има отстъпка от цената.
* Плащането се извършва преди пускането на линковете!
* Не правя фалшиви кликове, импресии, рийч и други измами с които да засиля поста!
* Не се ангажирам с постигането на определен брой харесвания, коментари, споделяния, последователи, продажби или друга цел различна от споделяне в 3-те изброени страници.

В допълнение ще споделя, че отказвам клиенти в бизнеси с : казина, съдържание за възрастни, пирамиди, негативен пиар и други по - моя преценка. Преди да стигнем до работа е задължително условие да разбера и да одобря рекламодателя.

Прикачвам 3 снимки на аудиторията в 3-те страници.
За повече информация може да ми пишете на лично съобщение.

Поздрави
В.Андреев

Прикачени файлове

• stranica1hora.jpg
    stranica1hora.jpg
    91.6 KB · Преглеждания: 96
  • stranica2hora.jpg
    stranica2hora.jpg
    86.8 KB · Преглеждания: 95
  • stranica3hora.jpg
    stranica3hora.jpg
    88.7 KB · Преглеждания: 94
Последно редактирано:
Привет,

Ще може ли (на лично) информация за средните кликове и рийч на публикация за последните 3 месеца?

Благодаря

Може ли да постнеш най-популярните постове от последните месеци , каква им е статистиката ?

Мога да споделя, че най-популярните постове са когато има празници.
Примерно: Нова година, Бабинден, Йордановден и т.н
Докато картинките по - повод минават 100 000 рийч, като силните правя й доста повече.
При линковете, нещата са по - слаби, но и там силен линк може да стигне 100 000 рийч и да направи няколко хиляди кликвания ( трафик )
Видеоклиповете също правят добър рийч, стига да са интересни за жени на средна възраст 40 години.
Имам клиент, които рекламира при мен само видеоклипове и е доволен ( няколко пъти вече поръчва реклама )

Лично не мисля, че трябва да се гледат само най - силните, а златната среда.
Преди да започна работа, се интересувам какво точно ще се рекламира и дали според мен би имал ефект. Не се ангажирам с постигането на определен брой харесвания, коментари, споделяния, последователи, продажби или друга цел различна от споделяне в 3-те изброени страници.

Пиши ми на лично и ще ти предоставя повече информация.

Преди работа, споделям личното си мнение какъв би бил ефекта. В голяма част не работя с хората, защото няма как да гарантирам едно от следните неща: постигането на определен брой харесвания, коментари, споделяния, последователи, продажби или друга цел различна от споделяне в 3-те изброени страници.

В допълнение ще споделя, че отказвам клиенти в бизнеси с : казина, съдържание за възрастни, пирамиди, негативен пиар и други по - моя преценка. Преди да стигнем до работа е задължително условие да разбера и да одобря рекламодателя.

Продължавам с услугата. Вече много въпроси са изчистени, получавате бърз отговор на всеки както и сериозно адекватно отношение от моя страна за постигането на добри резултати. Различните клиенти ми помогнаха да добия повече опит с което да съм по - полезен на новите.

Писал съм на всички проявили интерес. Ще се повторя, че гаранция за постигането на определен брой харесвания, коментари, споделяния, последователи, продажби или друга цел различна от споделяне в 3-те изброени страници не предлагам.

Най - добър ефект постигат клиенти с услуги или онлайн магазини, който имат видеоклипове за стоката или услугата си!

Получавате бърз отговор на всеки въпрос, както и сериозно адекватно отношение от моя страна за постигането на добри резултати. Различните клиенти ми помогнаха да добия повече опит с което да съм по - полезен на новите.

Страниците имат предимно женска аудитория от България на средна възраст 40 години.

Отчет на всеки пост с активни линкове и снимки на имейл.

При всички случай ще достигнете до нови хора!

Горе