От: Сайт за видео уроци
Ъъъъъ, моля?!? По-тъпо и безсмислено нещо не бях чувал откакто сестра ми беше на 5. Дълго се чудих дали да пиша този коментар, но се реших, долу ще обясня на какво се дължаха "дългите" ми 10 секунди мислене.
Значи какво, чакал си мнение? Рецензия? Аз мислех, че искаш да продадеш сайта и ти отправих точна и ясна оферта. Не съм ти обяснявал колко си тъп, или колко не става сайта ти. Но щом се оказва, че търсиш мнение, ей сега ще ти го дам много подробно и ясно:
Домейн:
С една дума, не струва. Не съдържа ключова дума, освен "you", което не знам какъв психопат трябва да си, за да тръгнеш да го оптимизираш. Труден е за помнене от потребителите, труден е за писане. Неблагозвучен е. Инфо е. Не се връзва с тематиката. Още?
Хостинг:
Не спомена какъв е. Фрийхостия, някой безплатен уърдпрески... едва ли нещо по-различно.
Дизайн:
Какво си моднал??? Изтрил си копирайта във футъра и си сложил лого, което аз, дето не съм включвал Фотошоп мога да го надраскам за 5 минути? Има и още: свежо бутона не излиза хубаво, брояч преди </head> (нормален ли си?), всеки един пост е с различен размер/цвят/шрифт, което супер яко ме товари и т.н.
Кънтент:
Дори и клиповете да са уникални. Кънтента е копиран. Не ми се търси откъде, но като видя колко по-малко правописни грешки има, отколкото ти правиш и ми става ясно. Клиповете са ужасно мудни, тромави и не стават за туториал, трябва постоянно да се превъртат. Да не говорим за фоновата музика, пуснах първия и си взех едно лигенче до мен, ей така за всеки случай.
Посещения:
Ухуууу, яките 20 посещения дневно, идващи от СПАМ теми, а? Много як таргетиран трафик, за милиони от адсенс.
SEO:
Онпейдж, офпейдж, от кое да започна? Опа, то и двете ги няма. Яката липса на мета дескрипшън и кийуърдс (това ли са ти сео плъгините ве, мушмурок). Поне имаш десетина линка от свежо и други форуми, които си спамнал, като тези линкове ще ме изстрелят на първо място, по която си реша думичка, нали?
Такаааа, да продължавам ли?
Относно твоето отношение към мен, както сам каза не ме знаеш кой съм, така че просто нямаш правото да ме обиждаш и наричаш "циганин", "гений и разбирач" (със сарказъм), хейтър и т.н. Прочети ми мненията още веднъж и виж аз кога съм те обидил, въпреки че виждам какво лапе си.
Още нещо, 10000 пъти питах какъв съм според теб по постовете ми и отговор не получих. Зададох ти и други въпроси и е най-малкото етично да отговориш когато те питат нещо.
За науката, много глупост изръси, братче. Значи виж сега, да те светна:
1. Имаш блог, респективно пишеш кънтент в него.
2. Програмист си.
3. Дизайнер си.
От 1, 2 и 3 (на които ти се правиш) => че трябва поне правописа да владееш. А за мен, позволявам ти да прочетеш всичките ми хиляда двеста и кусур поста и да видиш дали някъде съм се правил на химик, физик, БИЛИГОЛИГ (епа не се сдържах) и т.н.
Сега, както обещах ще кажа защо написах този така дълъг коментар:
1. От една седмица всяка вечер поливам края на семестъра и днес просто реших да оставя черния дроб да си почине за утре (едничък си ми е). Телевизия не ми се гледа. За сесия абсурд да уча, през деня 2 часа съм чел някакви бози и ми писна. Следователно няма какво да правя и си търся такива приятни темички за събеседване като тази тук. Защо в предприемача ли? Просто тук е единственото място, където активно пиша.
2. И все пак нямаше да ти обяснявам половин час колко ти е тъп сайта и как трябва да ми платиш, за да го взема, но ти ми изръси тази червена точка и реших да ти го дам целия (коментар). Само, че за репа трябва да те разочаровам, от теб го отчита като сиво и грам не ми влияе. Сега не се плаши, копеле, аз няма да ти връщам защото не съм хейтър, пък и ми е жал, скоро светна в зелено, сега пак да те пращам в трета глуха... малко гадно.
ktomov, радвам се на подкрепата ти. Хубаво е когато ти го каже някой умен член на форума (не като мен тъп и ограничен).
fena01, чакам отговори на въпросите си.
Хайде със здраве.