Сайт за видео уроци

fena01

Active Member
Рейтинг - 100%
16   0   0
Здравейте,тъй като си взех нов домейн и хостинг реших да продам старите.Сайта е youn00b.info домейна има около половин година още.Има 5-6 авторски урока другите са от vbox.Дизайна е свеж,има още няколко възможности като цветова гама.Всичко е преведено,има СЕО плугини и тн.Домейна е добре индексиран в гоогле на 1ва(от свежо)страница и 2ра(самоя сайт)страница по "Видео уроци на български".
Цента на блога е 6$,но при сериозен копувач може да се преговаря.
Плащането може да бъде извършено през епай/пайпъл.

НОВА ЦЕНА

Последно редактирано:
От: Сайт за видео уроци

:D :D не .Дори мисля,че са малко и затова мисля да спра сайта от продажба и да си го направя сателит :D.Просто виждам,че никой няма интерес да го копува и ще го запазя за себе си.Иначе ако някой е много навит да го копува за 15 го давам ;)

Ти май не знаеш какво искаш, а?
В 1:29 пускаш темата с една цена.
В 1:42 пускаш коментар с нова цена.
В 3:39 пускаш коментар с нова по-ниска цена.
В 4:21 човек се прави майтап с теб.
В 4:27 вече си решил да не продаваш сайта.

КПД?! (Не го бъркайте с коефициент на полезно действие)

Ами честно да ти кажа,сутринта бях решил да го продавам,и ставах все по-нтърпелив да го напрвя.Но след това си дадох сметка,че сайта има минимални разходи,и ако пусна ads евентоално ще мога да си покривам разходите,а и ще си имам сателит.Вярно е,че доста си променям мнението,но днес времето навън е кофти и немога да излзам,и вкъщи направо превклучвам.

Е дейба, аз мислех евентОално да го кОпувам, ама ако на 6 долара ми беше смъкнал 7. Направо щях да ти дам пейпал да ми пуснеш 1 доларче и сайта. Жалко!

Такива хора като тебе стават добри търговци.

ПС:Ти да неси циганин?

Като менЕ ли? Какво за менЕ? Какво е това ПС, съкращение на писуар? Какво неси циганин? Чудовището от Лох Нес има ромски корени ли? Честно не разбирам какво казваш.

хах ;д
Мислех,че ще измислиш нещо по-добро,даваш вид на потребител който може да измисли нещо по-добро от това да се прави на луд,ами грешал съм ;д.
Имха предвид тебе когато казах циганин,дали ти нямаш цигански корени,а не Неси от Лох Нес ;D

хах ;д
Мислех,че ще измислиш нещо по-добро,даваш вид на потребител който може да измисли нещо по-добро от това да се прави на луд,ами грешал съм ;д.
Имха предвид тебе когато казах циганин,дали ти нямаш цигански корени,а не Неси от Лох Нес ;D

Ами не, просто не искам да те псувам и да ти разбия представите за света, които си събирал за всичките 14 години, откакто си се пръкнал от тумбака на майка ти. Пък ако искаш приеми, че съм тъп и ограничен и не мога да измисля нещо по-добро. Твоя воля.

Ами представите ми когато бях на 14,и тези който имам сега са доста различни.За псуване неможе да става и дума,псуват се в форумите с точки,а не тук.Нете познавам нете знам какъв си ,но всеки може да си направи изводите сам от постовете ти.А това,че си циганин беше просто базик,както ти се базикаш с темата ми.И честно казано имаш репотация в форума,а пък спамиш?

Ами представите ми когато бях на 14,и тези който имам сега са доста различни.

Това не говори добре за теб. Според това, което чета не даваш вид на по-възрастен.

За псуване неможе да става и дума,псуват се в форумите с точки,а не тук.

Добре, нека го наречем обиждане.

Нете познавам нете знам какъв си ,

Не ти и трябва.

но всеки може да си направи изводите сам от постовете ти.

И те са?

А това,че си циганин беше просто базик,както ти се базикаш с темата ми.

Аз не се бъзикам с темата ти, направих предложение...

И честно казано имаш репотация в форума,а пък спамиш?

... което предложение е напълно сериозно така, че спам не виждам.

П.С.: Имаш 23 грешки в предния си пост (този, който съм цитирал). Мисля, че трябва да се замислиш защото според правописа, не аз давам вид на ромче.

П.С.2: Да, днес наистина умирам от тъпня.

Ами да правописа ми е лош,и какво?Всеки си има своите недостатаци.И да спамиш и то ужасно много,все 1 ти да пуснеш тема и аз да ти се подигравам,а друг е въпроса,че ти питаш/казваш нещо сериозно.А за изводите,както казах вече може да си ги направи всеки 1 от потребителите.

Добре де, аз не мога да си направя изводите, кажи ми. Колкото до правописа, не смятам, че нещо, което може да се научи е недостатък. Ако си малоумен, с дефицит на внимание или нещо подобно, то да, недостатък е, но не вярвам някой от потребителите в този форум да има подобни проблеми въпреки видно заниженото напоследък ниво. (Ебахти и дългото изречение стана за един ограничен и очевидно тъп индивид като мен.)

Ще си позволя да изкоментирам цялата тема:
1. Предлагаш система (безплатна) с дизайн (безплатен) и качени 5 урока от теб - добре.
2. Не знаеш каква цена и търсиш.
3. Преди 3 или 4 дни мернах тема в която искаш помощ за въпросния сайт, следователно, всеки който реално иска да закупи продукта ти, не знае какво да очаква, защото ти самия не знаеш какви мармалади си правил.
Недостатъците на офертата:
1. Домейн от годеди с последната промоция ~ $1.70
2. Инсталация на Wordpress + Темплейт ~ 10 минути труд.
3. Добавяне на публикациите от вбокс ~ 10 минути труд.

Не ме разбирай неправилно, аз за час работа взимам ~ 25-35 лв, ама ти изпъкваш освен с липсата на познания на българския език, така и с невежеството си при работа с Wordpress, така и с некачествен домейн. Към какво да се целим? Брандиране на сайт включващ две нули? Да оптимизираме you?
Съвета ми към теб е да хванеш да се зачетеш във форума, вместо да го отваряш само за да видиш дали някой е отговорил на темата ти в която търсиш помощ, понеже моето впечатление е, че правиш само това.
Fozzy е напълно прав с изказванията си и напълно го подкрепям, за което получава една голяма ряпа от мен. По някой път острата критика и жегващия език/тон, трябва да те амбицират да си оправиш грешките, вместо да тръгваш да се обясняваш като ощипана девойка.

П.П. Поправи си подписа, защото в момента както си го въвел води към 404, заради домейн.инфо/-Видео

Мх,супер това мнение чках.Това трябваше да направи и "геният" дето ми спори,а не да се подиграва.Казваш темплейта е безплатен,но от към дизайн съм правил корекций.
Казваш добавил съм побликаците от вбокс,ами не е така,защото клиповете съм ги правил аз,и съм ги качвал в youtube което честно казано нестава за 10 мин.Темата която си видял преди време,беше за езика в wordpress и небеше за мен а за 1 познат,но това няма значение сега.Дам чета из форума,но както гледам напоседък темите са оспамени от "разбирачи" като фоззи който търсят с кой да се заядат.
Мерси за пса,ще си го оправя,небях видял.
фоззи-казваш,че неграмотността небило недостатък,ами ти перфектен ли си във всичко?математика,литаратура,физаика,химия,билиогия,астрономия и всички предмети който се учат във училище?Ами сигорен съм,че не.Ще те помоля в следващите ми теми ако няма да кжеш нещо по темата,по-добре си запази детското мнение за теб.
Поздрави.

ПС:Ктомов предполагам,че правиш по доста парички,както каза по 25-30 лв за 30 мин,но когато си бил в началото,когато си бил на мойте години,такива суми са ти били по-сложна задача,както са и на мне сега,но това е само препдоложение.

Мерси пак за рецензията ;)

Ъъъъъ, моля?!? По-тъпо и безсмислено нещо не бях чувал откакто сестра ми беше на 5. Дълго се чудих дали да пиша този коментар, но се реших, долу ще обясня на какво се дължаха "дългите" ми 10 секунди мислене.

Значи какво, чакал си мнение? Рецензия? Аз мислех, че искаш да продадеш сайта и ти отправих точна и ясна оферта. Не съм ти обяснявал колко си тъп, или колко не става сайта ти. Но щом се оказва, че търсиш мнение, ей сега ще ти го дам много подробно и ясно:

Домейн:
С една дума, не струва. Не съдържа ключова дума, освен "you", което не знам какъв психопат трябва да си, за да тръгнеш да го оптимизираш. Труден е за помнене от потребителите, труден е за писане. Неблагозвучен е. Инфо е. Не се връзва с тематиката. Още?

Хостинг:
Не спомена какъв е. Фрийхостия, някой безплатен уърдпрески... едва ли нещо по-различно.

Дизайн:
Какво си моднал??? Изтрил си копирайта във футъра и си сложил лого, което аз, дето не съм включвал Фотошоп мога да го надраскам за 5 минути? Има и още: свежо бутона не излиза хубаво, брояч преди </head> (нормален ли си?), всеки един пост е с различен размер/цвят/шрифт, което супер яко ме товари и т.н.

Кънтент:
Дори и клиповете да са уникални. Кънтента е копиран. Не ми се търси откъде, но като видя колко по-малко правописни грешки има, отколкото ти правиш и ми става ясно. Клиповете са ужасно мудни, тромави и не стават за туториал, трябва постоянно да се превъртат. Да не говорим за фоновата музика, пуснах първия и си взех едно лигенче до мен, ей така за всеки случай.

Посещения:
Ухуууу, яките 20 посещения дневно, идващи от СПАМ теми, а? Много як таргетиран трафик, за милиони от адсенс.

SEO:
Онпейдж, офпейдж, от кое да започна? Опа, то и двете ги няма. Яката липса на мета дескрипшън и кийуърдс (това ли са ти сео плъгините ве, мушмурок). Поне имаш десетина линка от свежо и други форуми, които си спамнал, като тези линкове ще ме изстрелят на първо място, по която си реша думичка, нали?

Такаааа, да продължавам ли?

Относно твоето отношение към мен, както сам каза не ме знаеш кой съм, така че просто нямаш правото да ме обиждаш и наричаш "циганин", "гений и разбирач" (със сарказъм), хейтър и т.н. Прочети ми мненията още веднъж и виж аз кога съм те обидил, въпреки че виждам какво лапе си.

Още нещо, 10000 пъти питах какъв съм според теб по постовете ми и отговор не получих. Зададох ти и други въпроси и е най-малкото етично да отговориш когато те питат нещо.

За науката, много глупост изръси, братче. Значи виж сега, да те светна:

1. Имаш блог, респективно пишеш кънтент в него.
2. Програмист си.
3. Дизайнер си.

От 1, 2 и 3 (на които ти се правиш) => че трябва поне правописа да владееш. А за мен, позволявам ти да прочетеш всичките ми хиляда двеста и кусур поста и да видиш дали някъде съм се правил на химик, физик, БИЛИГОЛИГ (епа не се сдържах) и т.н.

Сега, както обещах ще кажа защо написах този така дълъг коментар:
1. От една седмица всяка вечер поливам края на семестъра и днес просто реших да оставя черния дроб да си почине за утре (едничък си ми е). Телевизия не ми се гледа. За сесия абсурд да уча, през деня 2 часа съм чел някакви бози и ми писна. Следователно няма какво да правя и си търся такива приятни темички за събеседване като тази тук. Защо в предприемача ли? Просто тук е единственото място, където активно пиша.
2. И все пак нямаше да ти обяснявам половин час колко ти е тъп сайта и как трябва да ми платиш, за да го взема, но ти ми изръси тази червена точка и реших да ти го дам целия (коментар). Само, че за репа трябва да те разочаровам, от теб го отчита като сиво и грам не ми влияе. Сега не се плаши, копеле, аз няма да ти връщам защото не съм хейтър, пък и ми е жал, скоро светна в зелено, сега пак да те пращам в трета глуха... малко гадно.

ktomov, радвам се на подкрепата ти. Хубаво е когато ти го каже някой умен член на форума (не като мен тъп и ограничен). :)

fena01, чакам отговори на въпросите си.

Хайде със здраве.

Виже сега пич,виждам че си голям разбирач,разибраш от хостинг домейн кънтент и какво ли още не,виждам,че си професионалист във всичко,а пък темата ти за кодиране на дизини стой празна??Как стана това перфектен пък няма клиенти.Е сигорно лекото ти затишие се дължи в това,че се наливаш със алкохол,но личният ти живот(ако имаш такъв)неме засяга изобщо.Сега казваш обидил съм те,ами както казах по-рано ти се маитапиш с темата ми аз се маитапя с теб,но явно неможеш да го схванеш.Казваш,че поста ти е бил сеиозен,ами кой нормален човек ще ти приема офертата на сериозно???Казваш,че съм говорил глупости за науките,незнам дали негреша (аз съм ученик ти стодент-предполага се,че знаеш повече) ни химята и физиката се учат както и българският език,не толкова засилено,но се изочават(предполагам ги знаеш перфектно,както по-горе казаните неща).Казваш,че червената точка не е основателна,но представи си аз бях изрисл подобна простотия във твоя тема,веднага щеше и ти да направиш същото(да неговорим,че и ти ми даде червена точка ,незнам си защо.).Казваш,че неси ме обиждал,предполагам,че във гениялната ти глава,думи като "копеле" и "колко си тъп" незвучат обидно.Да по-стар си във форума,да имаш повече постове,да имаш подкрепата на повечето тук(както се видя),но това нети дава никакво право да ме обиждаш и да се гавриш със темите ми.

Казваш,че търсиш тема където да спамиш,е хубаво предприемач ти е лубимя форум,но не е нужно да спамиш тук.
ПС:Ако искаш,ще ти дам 1-2 форума в който преди пишех активно,там се караи със който намериш.
ПС2:Неразбрах на кой въпроси несъм ти отговорил?

Последно редактирано:

Горе