Сезона на дините, или къде смятате да отидете на море?

Re: От: Сезона на дините, или къде смятате да отидете на море?

Съжалявам хората, който не живеят или нямат роднини край морето. Не мога да си представя да ходя на море само за по седмица в тея жеги. Но след като почна работа най-вероятно това ще е неизбежно и затова сега си наваксвам. :D

това е защото не си живял до планина :) на всеки 100 метра височина температурата на сух въздух пада с един градус ... на мокър въздух го приемат че пада с 0,5 градуса по коефицент приемат че за всеки за всеки 100 метра пада с 0,65 градуса ама аз не съм съгласен с тази усреднена сметка... онзиден при 41,5 на 202 метра по гпса в равното само 20 киломерта по нататък на 522 метра беше 35,5 ама това до склона на планина и то си се спуска хладен въздух по склона затова такава по голяма разлика от формулата... предполагам нагоре където свършва асфалта (близо до билото) за мързеливите туристи на около 1700 метра е било комфортните 25 - 27 на сянка макс като залагам за по близо до 25 някой ден ще си направя експеримент да го засеча точно :)
 
От: Re: От: Сезона на дините, или къде смятате да отидете на море?

Ако направите една среща и там на форума, ще ви призная. И вече ще са задължителни снимките, ще го преместим в секция - Да не се индексира. ;)

Всичко ще бъде с рекламна цел. Давам пример:




Кажете какъв бюджет може да отделите. :lol:
 
Re: От: Re: От: Сезона на дините, или къде смятате да отидете на море?

Всичко ще бъде с рекламна цел. Давам пример:




Кажете какъв бюджет може да отделите. :lol:
Ще отделим някакъв, и то като гледам няма да е малък. Ако се уреди, ще сме на линия. :)
 

Горе