Сериозен проблем с adsense

elflame

Well-Known Member
Тая сутрин влизам да проверя данните от адсенс и ми изписва Няма налични данни за деня никога не се е случвало до сега така и съм в паника няма писма от тях да има нещо рекламите излизат на сайтовете и незнам какво става някакви съвети?
 
И при мен е така.
 
Това малко ме успокоява дано да е някакъв техен проблем, че направо умирам в момента
 
Случвало ли ти се е преди така на мен за 6 месеца за първи път. Не знам даже къде да търся инфо и как да го напиша. Първоначално викам да не е хакеска атака и да не показва баннерите но банерите са на лице, не е бан понеже няма причина а и няма никакви писма от тях.
 
Просто не ми се беше случвало, до колкото разбрах от чуждите форуми е нещо с часовите им зони ала бала може днеска цял ден да не показва нищо, а от утре да се оправи. Доста стряскащо си беше рано сутринта за мен, но явно е рядко случващо се явление за adsense
 
Нещо като профилактика ли има или? Дават ли информация от официалния сайт? Не съм адсенсър, но следя усилено това, защото си е пак тип правене на пари, нали?

Кажете като има някакво движение. Мерси предварително. ;)
 
А на някой случвало ли му се е да показва салдото с отрицателен знак?
Преди месец така се случи при мен и за 3-4 дни го оправиха :D
Така, че и те правят грешки
 
Ползвам адсенс от няколко месеца и тъкмо почнах да правя доволни пари, и какво гледам - no data available. Със сигурност ще го оправят, но дали кликовете и импресиите генериране през това време ще се отчетат?
 
Да, виждал съм и отрицателно салдо. Ще отчетат някакви кликове със сигурност. Но всички знаем, че лъжат яко, каквото отпуснат това е общо взето.
 
Тъкмо щях да пускам и аз тема.... викам блокираха ли ме, какво става.... банери има показвания 0, пари 0.... Егааати :D
 

Горе