Среща в Пловдив !?

От: Среща в Пловдив !?

21 звучи перфектно !!!
 
От: Среща в Пловдив !?

Oк.

Кои сме засега за събота

Аз
Тrendi
Кокал
alabam4eto

Другите потвърждавате ли!?
 
От: Среща в Пловдив !?

Аз също съм от този район, но в последно време много ми идва слънцето (леко болнав съм) и избягвам отдалечаването от вкъщи.
Пожелавам приятно прекарване на всички присъстващи на срещата.
 
От: Среща в Пловдив !?

Какво става пловдивчани :) някой да ми даде на ЛС номера да може да ви разпозная кои сте :)
 
От: Среща в Пловдив !?

То и аз никой не съм виждал. Как ще се познаем?
 
От: Среща в Пловдив !?

Eми разбрахме се с повечето в 21:00 пред Корали. С някои си сменихме телефоните. Други ако има да пишат , докато е време:)
 
Последно редактирано:
От: Среща в Пловдив !?

Инициаторите за Корал - Защо ви нямаше снощи на срещата, бе :D :) Иначе мина много интересно. Сформираме се стабилна "бригада" от трима (почти мускетари) :D от първоочакваните 6 души, но предполагам повечето от Вас не са успли да дойдат:) Другия път ... Беше интересно да се запозная с Ванката (Кокал) и Alabam4eto ( Горан ). Доста интересни идеи и предложения обсъдихме. Надяваме се другия път да сме повече!
 
От: Среща в Пловдив !?

Аз мога да кажа само, че срещата беше полезна. Обсъдени бяха идеи виждания за развитието, обсъдени стратегии за оптимизиране и монитизиране на сайтове, а лично аз намерих и лични изгоди за възможни финансови постъпления....

Извод ходиш на срещи с колеги печелиш и пари ... е от това какво по-хубаво.

П.П. Въпреки, че сме бяхме само три срещата ни може да се води национална - Русе, Пазарджик и Пловдив ;)
 
От: Среща в Пловдив !?

и аз мога да кажа само хубави работи. От сега нататък съм абониран за такива мероприятия.
Мисля че с колегите, които се видяхме, можем много да си помагаме и да обменяме опит, само че следващия път ще си намеря шофьор та да мога да се оптимизирам. Определено много ми хареса, а и нямаш никакви притеснения от анонимни плагиати в нета, тъй че спокойно можем да се отпуснем в една приятелско-професионална атмосфера
 
Сигурен съм, че е така. Винаги е така. Аз когато се видя даже само с един потребител от форума минава супер добре и е полезно и за двамата. А съберем ли се повече - лудница. Дайте повече коментари и мнения. Интересно ми е как е минало и подробности, ако има такива. Снимки имате ли или нещо сувенирно от срещата? :)

Много е важно на такива срещи да има алкохол. Поне до този извод съм стигал няколко пъти. :)
 
От: Среща в Пловдив !?

Еми и аз и Иван бяхме с коли, а за снимки - не направихме, Blinky... Ще гледаме другия път да щракнем, ако не забравим. :) Общо взето времето мина доста бързо, като говорихме главно кой с какво се занимава, сайтовете ни на какви платформи са, а и как може да се монетизират най-добре. Какви ниши са печеливши и актуални в момента беше също една от темите.. Другото беше малко за СЕО-то (Няколко стратегии и коментари) и за affiliate-а... Абе готино мина, определено. Всеки казваше по нещо за работата на другия - мнения, негови виждания, препоръки. За неща, които ми бяха непонятни понаучих повечеко... И така:) Надявам се скоро пак да се съберем. Дори в момента имам страшна идея за един проект, които ще споделя с Ванката и Горан... Сътрудничеството е хубаво нещо : )
 
Последно редактирано:
От: Среща в Пловдив !?

Още повече, че сега след като мине лятото мислим да го направим като традиция ... поне веднъж на 2-3 седмици да се събираме. На подобни срещи идват хубави идеи и партньорства съвета ми е на следващите срещи да се престрашат и други хора да дойдат ще се уверят, че е полезно .... никога не е излишно да познаваш поне още един човек.

Окрупняването е майката на бъдещето :)
 
От: Среща в Пловдив !?

Може и да стане, обаче ако срещата е в по-ранен час, защото не на всеки му е удобно късно вечер.
 
От: Среща в Пловдив !?

Аз също съм ЗА обаче просто този път ми се преплетоха малко плановете. Макар че щях да дойда независимо късния час, подкрепям идеята за по-ранни срещи :)
 
От: Среща в Пловдив !?

Еми ще ъпдейтваме темата и след 2-3 седмици отново ще се организираме! :)
 
От: Среща в Пловдив !?

тоя път предлагайте място с Wi-fi че без нет сме за никъде :)
 
Последно редактирано:

Горе