Струва ли си сайта

didkap84

Member
Чудя се струва ли си сайта ми обиави1 .ком . За момента е на 6-та позиция в гугъл по ,,безплатни обяви'' но не мога да се боря по потребители с зор. бг или зеле .бг пък камо ли с големите. къде бъркам или сайта не става :shock:
 
От: Струва ли си сайта

Извинявай, че ще ти го кажа, но сайта ти е ужасен. Мога да ти изброя и причините:
1. Зареждането е трагично. Компресирай си поне малко CSS и JS. Това е елементарен сайт от към дизайн. Използвай някой фреймуърк и разкарай тия безсмислени и тежки скриптове.
2. Дизайна - леле майко! Никакво центриране в хедъра, никаква наредба в панела за търсене. Като цяло дизайна е от преди 15 години. Не е респонзив, а ширината е за 15 инчови CRT-монитори.
Има ли смисъл да отварям дума за представянето на самите обяви:
op1jep.jpg

Ами цветовете... кой ги избра тия цветове.
При отваряне на конкретна обява големите сини букви се застъпват от хедъра. В хедъра пък се появява някакъв странен сърч ли е, какво е??
3. Футъра е драма в 8 части. Особено с тия "ПРИЯТЕЛИ".
... По добре да спра до тук.
Сори за откровената ми критика, ама това чудо втори път не бих го посетил. Създава усещане за битак, за нещо насипано, колкто да върви търговийката. Не поражда никакво доверие, не създава усещане за стабилност и не предразполага да пусна каквато и да била обява.
 
От: Струва ли си сайта

В допълнение към коментара на madseason + тези кирилски урл-та (и с главни букви) в търсачките излизат нечетими. Домейн на латиница имаш, защо разваляш вътрешните линкове? Имаш аналитикс, за какво ти е тиксото да ти бави сайта?
 
От: Струва ли си сайта

Брат, продавай сайта и сменяй бизнеса....скандално зле е и не може да се оправи, трябва да се започне отначало.
 
От: Струва ли си сайта

... излизането му е добро. Кирилицата също е добре (изключвам главните букви).
Обаче от към дизайн е зле.
Според мен сайта си струва. Най-малко заради позицията, която заема.
Но ако искате да се държите там и да напредвате трябва някой да ви направи мониторинг на сайта и да промените 50 - 100 неща, като се започне от логото! 8)
 
Последно редактирано:
От: Струва ли си сайта

зора за зеле ли ти са конкуренцията те не са много по-добри от теб,

Проучи ги виж им слабите места, тъй и тъй ще сменяш дизайна или платформата, стана ясно от горните постове...

И когато го градиш на ново изправи и техните грешки. Виж какво нямат те и при теб да го има само и каквото имат пак да го има само че по бързо в интуитивен и адаптивен дизайн. Наблегни на юзабилитито. Да е лесно с големи клавиши и максимално опростено. Да има чавка като избера Бургас да я кликна и другия път като вляза да виждам само обявите от Бургас.

Сайта за малки обяви се посещава толкова повече колкото повече обяви има в него, никой не пише вече в търсачката на Г "безплатни обяви" / е не никои собствениците на подобни сайтове пишат и някой SEO шамани" всичко директно набира комбинацията от 3 букви / като последната е Х/

Тъка че насочи силите си в оптимизацията на категориите обяви а също мисли и за офлайн реклама, в тази ниша битката се води на друго ниво
 

Горе