Сюрприз от Grabo

От: Сюрприз от Grabo

Аз изкарах добра сума от тях, но се оказа напоследък, че са малко некоректни. Влязал съм през мой сайт, пазарувам и не ми отчита комисионни. Писах им, но ми пращат някакъв общ отговор и никакви обеснения.
За мен са ненадежни и предполагам не отчитат и други продажби. Отделно разбрах горе долу какви са техните комисионни по договорите и определено не ми плащат 50% на тяхната печалба. Вече ограничавам поетапно банерите към тях и в най скоро време ще си прекратя договора.
 
От: Сюрприз от Grabo

Проблемът е, че някъв вижда 5 продажби за 0 лв. и почва да се шашка и се почва едно писане и разясняване. Как мога да имам 5 продажби за 0 лева. ;)

Ми хората са го обяснили - принтираш си купон и с тоя купон ползваш 10-20% отстъпка в няква пицария или нещо такова.

Т.е. потребителя нищо не плаща, просто си принтира купона. Има доста подобни оферти с цена 0 - регистрираш се за голямата награда екскурзия, примерно, или лаптоп - системите отчитат продажби, ама няма печалба.

Проблемът се реша много лесно - няма продажби - няма въпроси. ;)

Просто се слага един IF

If (печалба == 0) then продажби = 0;


И тогава няма печалба, няма продажби, няма въпроси, няма разнасяне по форумите.
 
От: Сюрприз от Grabo

Няма продажби, няма въпроси, ама има трафик, нали? Че дай и аз да си сложа един банер в твоя сайт и да си пибирам трафик. Няма да ти плащам нищо, защото нищо няма да продавам :lol:
 
От: Сюрприз от Grabo

Вече абсолютно се уверих, че Грабо не изплащат 50% от печалбата си, както е записано в Общите им условия. Абсолютни лъжци и невероятно некоректни. Нямам думи просто.!
 
От: Сюрприз от Grabo

Здравейте колеги,
внимателно изчетох всички мнения по тази тема защото и аз ползвам афилиейт програмата на Грабо (а и не само). За сега наблюденията са ми, че функционира и има приходи, макар и не толкова, колкото ми се иска. Според мен отговаря на трафика, който мога да подсигуря.
Темата с безплатните ваучери е наистина интересна защото такива вече има във всички сайтове за КП. Разбрах доводите и на тези, които не ги искат в банерната си система и на тези, които държат да ги имат. Това, което обаче намирам за много важно, а като че ли не беше съвсем избистрено какъв е модела, който бихте предложили? Това мисля, че трябва да се каже, за да могат и Грабо, а и други сайтове, които искат да се съобразят с това да го направят. Дайте моля ви конкретни предложения, които да обсъдим, пък току виж сме постигнали ефект. Нека има конкретни предложения относно кукитата, а и всичко останало, с което смятате, че работата по афилиейт програмите ще се подобри.
 
Последно редактирано:

Горе