Темата на деня NEXO и истинската история за това какво се случва

Vik0

Member
Понеже очевидно има супер яко информационно затъмнение по линия на прокуратурата на Гешев, ето пълната информация за дейността на Нексо, как са мамили хората през колцентровете и т.н., от сайта на Eurojust, очевидно акцията е координарана от тях и Европол, цялото инфо на линка:
Four call centres and 18 places were searched, and over 250 workplaces were identified in Serbia, Bulgaria, Cyprus and Germany. Fourteen persons were arrested in Serbia and one in Germany. Overall, more than 250 persons were interviewed and over 150 computers, various electronic equipment and data back-ups, three cars, two luxury apartments and one million US dollars in cryptocurrencies and 50 000 EUR in cash were seized.
 
Нищо не разбирам аз от статията. Обаждали се на хората и ги карали да инвестират и после те си губели парите. Ехо това се е случвало винаги. Най-логичното като инвестираш в крипто или акции е да си загубиш парите, пише го на сайта на всеки инвестиционен посредник - 90% от хората губят. В това ли ги обвиняват само?
 
Статията на Eurojust има почти нулева стойност в информационен смисъл. Нищо не казват. Само общи приказки.
 
Общо взето едната версия е, че ги обвиняват, че са пирамида, но щом са плащали все още не знам как ще се докаже, а другото е, че имали клиенти дето пращат пари на терористи.
 
Чудя се как не са ги взели тези момчета, кой за депутат, кой за (служебен) министър...
 
Чудя се как не са ги взели тези момчета, кой за депутат, кой за (служебен) министър...
нали днес пуснаха мухата че са спонсорирали ПП
 
всичко е политика... в момента това е ПР акция на прокуратурата и начин да ударят ПП и ДБ преди изборите в точния момент. Нищо не е такова каквото го представят. Говорят за измамени вложители... няма такива , дори борсата продължава да си работи . Много неща ще излязат наяве в течение на времето , просто в момента се води анти ПП и анти ДБ кампания .
 
Всъщност най-вече са го загазили освен за парите, за това, че са извършвали финансови операция без никакви лицензи. Абе класици. Доколкото знам и не е тайна, са били изгонени от САЩ по тази причина, но наглеенето е продължило и накрая се е стигнало до тук. Не съм много запознат със случая, но и не ме интересува, както не ме интересуват пирамидите и други фейк бизнеси.
 
Иха, ама то било купон стил Вълкът от Уолстрийт. :) Баси екшънът, чуек. :)


А тук "играчите" си взимат по едно BMW и забременяват фолкаджийка.
 
  • Haha
Реакции: Sky
Сложиха кака Ружа в малкия си джоб. Дъщерята на мои познати започна в подобен кол център, като ми казаха крипто и че звънят на немци, просто им казах да я приберат, ако трябва и доброзорно. Та напусна момичето веднага, а кол центъра затвори след 3 месеца без да плати почти нищо на никой от останалите...
 
Предизборен ПР на Гешев, за да дискредитира ПП и ДБ. Кредисимо и компания се занимават с shady бизнес модели от години, за което са правени множество репортажи. Скандалният сайт Хелпкарма продължава да работи и да набира пари за луксозните почивки на една от съдрружниците, който сайт е създаден от същите тези хора. Прокуратурата да направи нещо по въпроса? Такъв мащабен бизнес не се прави без попечителството на държавата.
 
cd09b27cc5f11803acef315274a96608.jpeg

d5da5cd538b09de0ef37e82d82a5cee2.jpeg

източник: пик
 
Не се парите в крипто, а липсата на контрол. Вратичките на нормалните скамове са широко отворени царски двери в тази отвратителна сфера.
 
Волт е Криптомир (Настимир), мандатоносителят на Промяната.
 
Както би казал видния политик Криптомир: Праните пари през тероризъм не миришат (на кръв). Няма да се учудя, ако американците поискат партийката му да бъде закрита.
 

Горе