Тема от envato

Wellco

Active Member
Здравейте,

Ще помоля някой да ми помогне със сваляне на една envato elements тема. Тъй като icard ми блокираха сметка поради това, че ми е изтекъл документа за самоличност и датата за получаване на новия документ е 15 октомври до тогава няма да мога да правя плащания с картата си. И поради тази причина не мога да подновя абонамента си в envato elements. Моля който има абонамент да ми направи услуга да ми изпрати тази тема.

Темата е :

Braga - Fashion Theme for WooCommerce WordPress​

Благодаря предварително!
 
Имам тази ако я искаш
 
Жеста е неоспорим, но темата честно погледнато не струва.

А какъв е случая с тия еванто галимации..? Правиш някакъв абонамент и после си сваляш и използваш каквото искаш, така ли? Значи ли това, че ако имаш нещата от някъде, се води че можеш да ги използваш, по презумцията, че щом ги имаш, значи си имал някакъв абонамент? ;)
 
Тази е свалял човека. Мое да е всякаква, но все пак желанието да я сподели, си му прави чест. Но аз още се чудя тия еванто кви са им галимациите. И изобщо се чудя на тия уж "платени" теми ква е смисловката за използването им, като знаем, че мое винаги да едитнеме квото и да е в тях. Сми, какво различава "легалната тема" от гепсаната ? Блинки, ти имаш ли някаква идея, щото темите, които съм използвал уж "платени" до една съм можел и да ги използвал ако ги имам фрии от някъде :) Къде е разковничето в крайна сметка :)
 
Да, имам няколко любими, които не са точно за шопове, както се иска в задачата, но ето ги:

- Lava - Luxury Hotel WordPress Theme
- Gym - Fitness WordPress
- Lawyer & Attorney - WordPress

Но най-любима ми е Enfold - Responsive Multi-Purpose Theme. С нея на практика мога да направи почти всичко. ;) Много е хубави, не ти трябват някакви мега плъгини, и билдъри, и ако си на ти с фронт енда, значи ще можеш всичко на правиш с нея. ;)
 
Ясно, енфолда е една от най-купуваните, инт дезайн туу, ама ако използваш билдер си капиш от секъде..ама аз дриго питах бре, каква е разликата межу платена и не-платена, защото реално като тръгнеш да я "използваш" (ако имаш легал файловте) няма грам рестрикция, що е туй с права и що е гепсано :) ;)
 
Платената тема има всичко, което е нужно, безплатната е в много отношения по-орязана, не толкова изпипана, и определено за да догодиш някакви неща ти е нужно доста работа по нея или доста нагласяне на плъгини. Каквато е разликата между платените услуги и безплатните. Едните никога не получаваш на време и като хората. :) Иначе ще си го кажа направо, ако си добър девелопър, не само цъкач, реално и една обикновена тема може да направиш бомба сайт. Но въпрос на умения и време. ;) Но определено няма да имаш грижи, с една дефолнта да си направиш по твой си модел, като работиш с дъщерна, за да може при ъпдейт на темата да не те зануляват, и си ти. ;)
 
Да това ясно, но ако имаме "платените" файлове, каква всъщност е разликата ;) Точно това се чудех, най-малкото защото съм имал възможност да използвам "легалните" файлове, а реално нищо не съм платил :) Не че ако имах "нелегалните" файлове, не мога да ги "легализирам" един вид, сми - да изчистя евентуалните кодове от файловете така че използването им да стане легално.
Бе малко мътна е тая работа специално с врътпрес темите, по ми се струва, че цялата работа не е толкова от комерсилизъм конретно до използването на "легал", а колкото наистина да се използва точно това - врътпреса.. Дали не захождат повече с идеята дев да се ограничат само до връта.. странна ми е цялата тая работа с врътпрес използваемостта, която принципно е неоспорима, даже големия бот така дерзае..чак съмнително ми става :)
 
Разликата е често в съпорта, който имаш, ако нещо не ти е ок с темата. Случва се, рядко, но когато всичко е платено, никакви проблеми да си контактнеш автора и да си поискаш помощ за решаването на някой проблем, свързан с темата. Второ: Някои теми имат кодве, които се вграждат в темата,и се получават само при поръчка. С тях темата се активира модула за проверки на ъпдейти и респективно позволява да се ъпдейтва с един клик. Според мен, ако някой е решил да прави нещо смислено и да не е някаква еднодневка, определено 100 лева няма да го съборят. Всичко друго за мен е скъсана история. И пак да спомена, ако има някой добър девелопър, на практика може да ти къстамне всеки дефолтен шаблон. ;)
 
Правиш си абонамент и имаш достъп до всичко на сайта, неограничен, за колкото си проекта искаш, когато си искаш.

Аз лично съм на годишен абонамент при тях, като преди пробвах месечния да сваля всичко каквото ми трябва наведнъж, но с годишния е рахат като ти потрябва нещо. Купувал съм също и теми от платеният им маркет - идеята е, че като свалиш нещо легално, или платиш за него, получаваш ъпдейти през и-мейл, когато има ъпдейт. + Имаш достъп до съпорт, в случай че нещо не става - ползвал съм го веднъж, но за сериозен проект е хубаво да си е активиран постоянно.

Всеки се шири според възможностите си. За по-сериозните ми проекти си ползвам платени теми, защото са по-хубави и има доста поголям избор, както каза някой - 100лв. обикновнео не са проблем в такива ситуации. Но ако правя някой сайт без много вложения откъм време и ресурси, си дърпам безплатна тема, защото не ми се занимава 3 часа да търся коя платена е най-добрата за моята ситуация. Темите виниаги можеш да ги смениш в бъдеще, ако нещо от страничните проекти потръгне.

Единственият и то немалък минус на Envato Elements е, че има shadow lock на това колко можеш реално да сваляш от сайта на ден. Ако минеш лимита можеш да продължаваш да си сваляш до безкрай, но те кара да правиш от онези каптчи с хълмовете и автомобилите, което е супер дразнещо.

А иначе ако качваш неща там е, далаверата е, че половината пари от събскрипшъни се разделят между хората, от които си свалял за дадения месец. Ако свалиш едно нещо, някой получава 5 долара, ако свалиш 500 неща, 500 човекап олучават по 1 цент. И т.н.
 
Последно редактирано:
всичко за WP в елемнтса е абсолютен боклук, съпорт няма.
Там всичко минава, няма ги тия код ревюта и изисквания....
Абсолютно винаги се налага да поправям нещо
envato.png
 
Благодаря, много добро ревю всъщност :) Може да пробвам.

Скай тия кодове си ги режеме винаги, то ясно ;) ама аз се чудех дали има друга някаква преебвация..сми нещо ако те хванат, че си им "нулнал", дали взимат мерки, или са го оставоли "кой как може" :)
 
Почти всички теми могат да се намерят "нулнати". Но не знаеш какво е наблъскано в тях.
Затова аз предложих моята. Преди време я използвах. Сега я предлагам ако някой иска да я пробва - след това нищо не пречи и да си в купи за да получава актуализации.
 
Благодаря, много добро ревю всъщност :) Може да пробвам.

Скай тия кодове си ги режеме винаги, то ясно ;) ама аз се чудех дали има друга някаква преебвация..сми нещо ако те хванат, че си им "нулнал", дали взимат мерки, или са го оставоли "кой как може" :)
нищо не съм барал, това е кода на темата.
 
Почти всички теми могат да се намерят "нулнати". Но не знаеш какво е наблъскано в тях.
Затова аз предложих моята. Преди време я използвах. Сега я предлагам ако някой иска да я пробва - след това нищо не пречи и да си в купи за да получава актуализации.
Недей така, че утре от 300 левови компаньонки ще мине народа на 20 левови със съмнителен пол от бул. Х. Ботев.

Темата е хубаво, наистина. И аз бих се възползвал да я разджиткам. Изглежда доста про.
 
Недей така, че утре от 300 левови компаньонки ще мине народа на 20 левови със съмнителен пол от бул. Х. Ботев.

Темата е хубаво, наистина. И аз бих се възползвал да я разджиткам. Изглежда доста про.
изпратих ти я.
 

Горе