Здравейте Колеги, Вече повече от месец ползвам хостинг услугите на Hostq и смея да твърдя, че съм впечатлен, както от качеството така и от съпорта който ми отговаря на 5 минута и за решаване на даден проблем досега не са се бавили повече от 15 минути. Съдействаха ми за мигрирането на сайтовете от няколко компании включително и от хостгатор. Това, че са малка компания с нищо не се различават от големите, които са на пазара. Отворих темата понеже и аз както останалите колеги от форума имаме хостинг в "една голяма компания", но от няколко дена и моите сайтове са бъгнати, а най-лошото е че всички сме като в "тъмна индия" и никой от представляващите "голямата компания" не се е показал да даде обяснение по отношение на нашите пари... но на темата, ето какво предлагат от Hostq.com без да изискват кредитна карта или друга платежна информация! План Старт: Най-добрият пакет за старт в Интернет на най-изгодна цена или за по малко от една кутия цигари на месец! Стартов пакет Unlimited Disk Space Unlimited Traffic 1 Hosted Domain(s) Unlimited Subdomains 100 E-mail Accounts 5 MySQL Databases 5 GB VPN Traffic Бонуси .1 Free domain registration (com, net, us, we.bs, eu, de, ru, uk, co.uk, me.uk, org.uk, es, nl, be, space) App Installer Site Builder Site Installer Marketing Tools Daily Backups Website Accelerators Sitemap Generator Дуги Shared SSL IPs WHOIS Privacy ModSecurity Domain Backorders Data Compression No Overselling ZFS Storage w/ SSDs Fast SSD Drives Стартов пакет само за $3.25/mo. Тествай сега безплатно! Поздрави
Обидно е, че използвате случая, да си правите реклама на гърба на компания, точно когато преди броени часове е регистрирала проблем в системата си. Няма да споменавам името й, за да не излезе, че съм някакъв защитник и никому ненужна реклама.. Но е ясно, за кого става въпрос. Представете си, че тук в този форум са бъдещите Ви клиенти - на тях този пост ще им се стори, като изключително непрофесионален подход от Ваша страна, и не биха Ви имали никакво доверие! Всички потребители във форума са достатъчно умни, да се сетят за това нещо. Не си мислете, че пиша, за да Ви правя антиреклама и т.н. Но просто начина, по който се опитвате да спечелите клиенти е неприемлив за една компания. Не съм използвал услугите Ви и не мога да дам личното си мнение за тях, но Ви пожелавам успех!
Имам един VPS там, но картата се линква като платя през пейпала. Ако аз не цъкна на "Cancel plan" в пейпал, вие ще има да си дърпате за цяла година напред...
Да правят събскрайб, но това е вид ауторениул, а по отношение на тестовия период е безплатно и без да се изисква финансово инфо. г-н Димитров, по отношение на големия хостинг, както съм ги хвалил през 10 те години в които ги ползвам и клиенти съм им докарал, така може и да ги хокам. Ползвам хостинг услуги в цял свят и си предплащам за години напред и очаквам същото отношение и към мен, Така ли е?
днес поглеждам плановете и хоп ъпдейт: Free domain registration (com, net, us, we.bs, eu, de, ru, uk, co.uk, me.uk, org.uk, es, nl, be, space) за всички планове + един пакет който аз си вземах PBN SEO hosting-5 A-Classes IPs IP Address 5 Disk Space Unlimited Traffic Unlimited Domain Registration FREE Money Back Guarantee 30-day free trial
Тествах ги и съм доволен. Даже се възползвах от новата им промоция за Semi-dedicated Services от 5 долара за първите 3 месеца.
Какво по хубаво от ниски цени в комбинация с високо качество. Другото здраве. Има тестови 1 месец без да се искат кредитни карти и друго финансово инфо...
А тук може да спечелите безплатен VPS https://www.predpriemach.com/threads/hostq-раздават-10-безплатни-vps-хостинги.71452/unread
Dedicated Service Intel Atom Servers AMD Opteron Servers Intel Xeon Servers Quarterly (10% OFF) Semi-annually (20% OFF) free control panel