Купувам: Търсим инвестиция от 2000 до 6500 лв. (съдружие)

Да ти кажа вече взе да ми се поизчерпва търпението. В крайна сметка май ще е пак както е обикновено. Ще си направя всичко сам.
 
Част от последните ми чабяти, и домашен хляб, който е един от най-вкусните хлябове, които съм опитвал.

300421.jpg
 
https://www.coindesk.com/price/ethereum Да си изкарал парите досега няколко пъти, от началото на темата, че и навярно след това да не си искал да се занимаваш с тестени изделия. А той price-a си се увеличава всяка седмица, честно казано такива суми, които търсиш , и то точно в тоя бул маркет, където най-големия идиот да си в криптото, единственото, за което може да те нахранят покрай криптото е, че си на печалба само с 250%, вместо с нормалните 1000+ от последните месеци. Казвам ти го, защото освен мен, една камара други хора, които нищо не разбират, си удвояват парите за седмица, две, и ей такова време е, че всичко върви нагоре, буквално.
 
вероятно ще ти се наложи емиграция към по-голям град скоро, ако продължаваш да протакаш..

което може да се окаже не лоша идея.
 
Последно редактирано:
Според мен зависи на какви хора бих попаднал. Ако те перефразирам - трябва да се уцели момента. Аз съм нещо по средата да обмислям по сто пъти или да се хвърлям презглава. Ако имаш предвид, че е по-добре да ходя да работя за някой в по-голям град ... еми и това е вариант, те са ме и викали де. Пак за кухня, но по друго направление. Аз в момента работя, това което правя и ви пускам една малка част го правя в свободното време.

Иначе, този домашен хляб първоначално го измисли партньора, аз просто го поизмених и промених някои техники. А по същество - с две печки, на които едновременно не могат да се опекат повече от три хляба (ако се търси колкото може повече качество) грубо сметнато при плътна работа по 6 часа дневно (ако е ден за ден, т.е. без заготовки) може да се правят около 25 хляба. Могат да се правят и по пет хляба едновременно и става около 35 хляба поради някои особенности. Говоря за техниката с която разполагаме в момента.

С една прилична мулти-фурна (и приличен хладилник) може да се утрои. Себестойността на 1 от тези хлябове е около 35 ст. (без труда).

А тези чабати съм ги правил с брашно тип 500 за 90 ст./кг. цена на дребно. То между другото чабатат е доста евтина като себестойност.
 
Честит Великден на всички

et.jpg
 
Имаш много ляб (и чабати) да изядеш само докато стигнеш нивото на домакините у моя род, камо ли да се буташ при професионалистите.
 
Ми не е лошо, че взе вече да говориш за цялата си рода и да ме сравняваш с тях, следващия път може пък да е с някое цяло село. и т.н. А онова в чинията със салата е четирилиста детелина, но тя си е за мен и за моята рода.
 
Каквай тъз лютеница май месец дето си я сервирал?

Къдей зелената салата, зеленото чесънче, къде са ти КОЗУНАЦИТЕ?

Дотук само избрани айтъми от менюто на крайпътна пивница дето храна се сервира м/у другото и се приготвя от мустаката лелка със стаж изчерпващ се в рамките на "грижа за 1-2 внучета, които не са кръстени на нея".
 
Ноук, няма за се заяждам с теб иначе бих написал Неук, козунака е там, може би заради снимката не можеш да го видиш. Чябата няма.
 
Това кафявото зад чашата ли е козунакът?

Намери си друго хоби и бъди благодарен че жена ти въобще те пуска в кухнята да мажеш.
 
Това кафявото зад чашата ли е козунакът?

Намери си друго хоби и бъди благодарен че жена ти въобще те пуска в кухнята да мажеш.
Не е точно козунак, руло е.
 
Даже не знам защо лъмбърджак се заяжда с мен. По-скоро можем да намерим общ език, ама той нещо се засяга на тема готварство. А онзи другия капиталиста ... ами той ми е ясен отдавана.
 
Даже не знам защо лъмбърджак се заяжда с мен. По-скоро можем да намерим общ език, ама той нещо се засяга на тема готварство. А онзи другия капиталиста ... ами той ми е ясен отдавана.
Никой не се заяжда с теб, а всички ти се смеят или направо ти се присмиват. Ако не се сещаш защо, много лошо! :)
 
Завистта е лош съветник. Избива насам - натам.
 
Много не ми се говори, но изглежда като прикрити комплекси.
 
Щях да предложа да отидеш в мастършеф, да земеш илядарките и да удариш всички тук у земята!! Ама до като си го представях, видях горе снимките на хляба и тая ми идея веднага се изпари, защото ако те мернат с това прегоряло лебче, ще заминеш още в нулевия кръг.
Не си ли чувал, че загорели тестени изделия трябва да се изхвърлят моментално на боклука? Загорелите теста са токсични брат..
Ето ти първия съвет, към готвач - от неготвач (въпреки че ако ти сготвя едни пълнени чушки, ще ти се разтреперят краката, като на първата ти чи..я), ИЗХВЪРЛЯЙ загорелият хляб, не трови семейството си.
 

Горе