Търся партньори

От: Търся партньори

Защо се занимавате с човек, който очевидно има сериозен ментален проблем?
 
От: Търся партньори

Аз все още тая надежда, че всичко това е една грандиозна ебавка.
 
От: Търся партньори

Бате, искам и аз така да си имам табчета, ще заеба аз тая преста, за нищо не става, няма като троите табчета...
 
От: Търся партньори

ШОК multy.pro придоби WordPress и presscustomizr!!

Хахахаха :lol:

Или по-точно WordPress придоби multy.pro. Кой знае колко милиона са му дали...Сигорно сега си щрака с пръсти на някой остров и за това не е писал в темата отдавна.

Да не забравяме, че multy.pro вече предлага и следните услуги:

"Вътрешно SEO"
Facebook страница
Google Analytics
Преинсталация на Windows
Антивирусна защита
Игри

Какъв богат спектър от услуги. Изумен съм!
 
От: Търся партньори

хахах, тоя не си е подновил домейна и някой го е гепил май?
 
От: Търся партньори

:shock:
Чакай, бе - той нали правеше по - добър магазин от Open Cart, има си редовни клиенти човека, търсят го всеки ден по 100 хиляди души, това ще е голям срив в бизнеса му.
 
От: Търся партньори

Аз съм му фен и следях проекта, но нещо ме разочарова това иначе надъхано момче! Пускам сълза!
Някой вътрешен с повече инфо?!
 
Вътрешно SEO

Вътрешното ( OnPage ) SEO е услуга, от която можете да се възползвате не само за Вашия сайт (, блог, магазин, … ), но и за конкретна страница от него. Поради промяната на алгоритмите за търсене и съответно предлагане на съдържание в Интернет от водещите търсачки ( Google, Bing, Yahoo, Яндекс ), вече не е необходимо да оптимизирате абсолютно целия си сайт наведнъж. Достатъчно е да направите и една единствена страница, така че да се хареса на паяците, за да я показват на търсещите подобна информация.
Това в никакъв случай не значи, че цялостната оптимизация не е необходима.
Това означава, че можете да започнете да оптимизирате сайта си страница по страница като започнете от най-важните за Вас – тези от които изкарвате най-много пари.
Оптимизацията на страница се предлага на цена от 5 до 10лв./ бр.
в цената не е включен анализа!
Какво се включва в тази услуга?
Първо се обикаля съдържанието и се поставят strong тагове на ключовите думи и фрази в текста на страницата Ви.
След това се поставят линкове към релевантно съдържание в сайта Ви или извън него като се внимава кой линк се отваря в същия прозорец и кой да се отвои в нов, така че да не Ви бягат от сайта.
Следваща стъпка е добрата оптимизация на изображенията в страницата Ви. На всяко изображение се поставя заглавие и alt таг. Ако е полезно и особенно ако е необходимо се преоразмерява изобажението до оптималния му размер, като това се доплаща допълнително по 1лв./ изображение.
Съставят се мета заглавието и мета описанието на страницата, така че при излизането им в търсачките ( SERP ) да се подобри шанса да се кликне точно на тази Ваша страница.
Това е изключително важно и е едно от най-силните техники за оптимизация.
Следващото важно условие за да се оптимизира Вашето съдържание е да се задържи посетителя на страницата възможно най-дълго. Това става като съставим изключително полезно и интересно съдържание, което включва услугата „Копирайтинг„,
освен ако Вие вече не сте създали достатъчно впечатляващо съдържание.
Друг важен момент във вътрешната, OnPage, оптимизация е да се накара потребителя да комуникира със сайта Ви. Дали това ще стане чрез социален бутон, дали ще го направим чрез последване на линк, или въвеждане на форма е без голямо значение. Важното е посетителя да направи нещо в страницата Ви.
Важно при този род услуги е мониторинга
Прочетете повече за мониторинг на Вашия сайт
http://multy.pro/услуги/вътрешно-seo/
 
От: Вътрешно SEO

Преди си мислих, че просто е заслепен от амбициите си, но вече съм на 100% сигурен, че му хлопа дъската. Сега сигурно е замислил да прави "Най-добрата SEO агенция в света!"
Да помогна и аз със оптимизацията малко. :lol:

Забелязвам някакъв тренд (за 3ти път днес го виждам това) да се болдва само част от дадена дума. Пример от текста по-горе: Оптимизацията на страница. Това някаква нова SEO гига тактика ли е? Май съм изостанал с последния писък на модата в сферата на SEO...
 
От: От: Вътрешно SEO

Преди си мислих, че просто е заслепен от амбициите си, но вече съм на 100% сигурен, че му хлопа дъската. Сега сигурно е замислил да прави "Най-добрата SEO агенция в света!"
Да помогна и аз със оптимизацията малко. :lol:

Забелязвам някакъв тренд (за 3ти път днес го виждам това) да се болдва само част от дадена дума. Пример от текста по-горе: Оптимизацията на страница Това някаква нова SEO гига тактика ли е? Май съм изостанал с последния писък на модата в сферата на SEO...

НиЩО не раЗбирАш ти от Сърч ЕнджИн оптимизиРане! :lol:
 
Последно редактирано:

Горе