От: Търся човек, който може да прави клипчета.. на всякаква тематика
Той Симеон винаги има проблем с търсенето на хора от форума и тези теми - високомерно, мадменно и като че ли, хората му дължат нещо. Не става тъй.
Така е, имам проблем с търсенето. Но намеря ли си си работя доста дълго време с тях.
Високомерно и надменно може и така да звучи.. питай хората, които работя с тях дали са доволни и дали примерно си плащам на време.
Не са малко от този форум, с които работя.
Да, и при него не се знае дали избира някого в "конкурсите", които обявява, а и също и не си прави труда да ги приключва. Не мога да кача линк за доказателство, но може да погледнете опцията Find latest started threads в профила му и по-точно третия конкурс на тема: Търся човек да ми направи "Значки(постижения)" на Photoshop (може да намерите и темата чрез търсачката). Това не говори за коректност от негова страна.
Така е, случвало ми се е да не завършвам "конкурс".. и това е било еднократно, ако не ме лъже паметта. И то точно тази тема със значките. За което се извинявам.
Бях получил имейл от теб, прегледах нещата, но забравих да ти пиша. Работя по 20 неща едновременно, пиша си с още толкова хора и мисля за още толкова както и в личен така и в професионален план. Да не говорим, че съм и студент, което допълнително изнервя ситуацията.
Съжалявам за което.
Симеон е точен. Може да не харесвате темите му, може да не харесвате него, ама не тропайте без да сте имали някакви бизнес отношения.
Аз съм работил с него, намирал съм работа и на други хора, които да бачкат за него и впечатленията ми са:
плаща си винаги на 100% (дори понякога и предварително)
знае какво иска
няма изгъзици след като сте се разбрали какво ще се прави
комуникира се супер лесно с него
Благодаря!
Когато попаднеш на няколко човека, на които си платил и не си получил нищо в замяна, ще ги пишеш същите, не ами ще оревеш света. Ти с твойте на всяка манджа мерудия.
Защо не си гледаш живота и сайтовете ми се занимаваш с мен и с другите колеги от форума, които не желаят да слушат мнението ти в раздел "ПАЗАР" ?
Аз си имам сергия, ще си продавам каквото искам на нея и за колкото поискам.
Ти си малко пиниз "На мене ми е добре, щом на Вуте му е зле" Ходи си цъкай там афилиейтите, цъкай си нещата прави пари, харчи ги, наживей се.. 1 път се живее, недей се трупа с нерви и с на хората проблемите.
Живота е прекалено кратък да се нагърбваш с на хората проблемите.
Не искам да се правя нито на адвокат, нито на застъпник.
Преди повече от половин година почнахме съвместно да действаме и винаги е бил точен и от към пари, и от към чисто човешко отношение. Мои хора също са бачкали с него и към тях е бил точен.
Но признайте, че е тъпо да влезе някой с някакъв профил регистриран преди 10 дена с 5 мнения и да почне да плюе по някой с iТrader 37 (100%) и видиш ли да обяснява на всички останали колко не струвал този човек.
Това, че темите му не са първа хубост означава ли, че трябва да го трепем с камъни?
Спирам да пиша по темата, преди да сте ми обяснили как аз съм той или други подобни глупости.
Винаги съм бил коректен спрямо хората с, които работя. Не с малко хора съм работил и не малко сделки съм сключил във форума.
Това, че не съм отговорил на някого не значи нищо. Трудно се отговаря на 20 човека(особенно с 60те секунди за спам на лично)
Върша по 200 неща на ден, и забравям много, както и съм разсеян постоянно.
Приемам грешките и приемам критики, но да ми пишете глупости по мой адрес, как съм търсил хора, и, че хората са ми роби, защо не питате тях.
Тези, с които продължавам да работя от много време, както и те така и аз съм доволен.
Айде стига глупости по темата.
Намерил съм 3 момчета. Работя с тях за сега. Не ми трябват повече хора.
Ако ми потрябват още хора, ще пиша в темата.
Успех с бизнеса на всички и по-малко злоба, повече усмивки!