УШЕВ ДЕН Е-Честит празник на всички Копои и Доносници или Какво мотивира Милиционера

Какво мотивира Човека да стане Милиционер

  • Потомствен Милиционер, няма как

    Votes: 5 71.4%
  • От Социален дом, няма избор

    Votes: 1 14.3%
  • От Спортно училище, за друго не става

    Votes: 3 42.9%
  • Вербуван на сексуална основа-Няма мърдане

    Votes: 2 28.6%
  • Вербуван за Пари-Глада е по силен от тока

    Votes: 2 28.6%
  • Друго-Пояснете в темата

    Votes: 1 14.3%

  • Общо гласове
    7

niks

New Member
По повод Милиционерския празник пускам Анкета на тема: Какво мотивира един Човек (на пръв поглед) да стане Милиционер*(Гавазин) на Незаконна власт в Незаконна Мафиотска "държава" ?

Знам че във форума не липсват Пачаври (Доносници) от ДанС, Гей-БОБ и прочие животински коптори, призовавам ги да вземат участие в анкетата наравно с ХОРАТА макар и анонимно или с фалшив никнейм.

Не се срамувайте, както е казал народа: "Срамна работа няма":-o



* Да не се бърка Милиционер с Полицай. В Задунайска губерния Полицаи няма от 1944 година когато всички достойни пазители на реда и държавата от Славяно-Комунисти-Терористи бяха избити или уволнени.
 
Последно редактирано:
От: УШЕВ ДЕН Е-Честит празник на всички Копои и Доносници или Какво мотивира Милицион

Не слагай всички хора от системата под общ знаменател, защото е повърхностно и глупаво.
 
От: УШЕВ ДЕН Е-Честит празник на всички Копои и Доносници или Какво мотивира Милицион

Вярно е че има и достойни ХОРА в системата за репресии но те са главно заблудени и не се задържат дълго, за това съм пуснал и опция други именно за такива коментари като твоя.

За неориентираните предлагам преди да дадат отговор на анкетата първо да прочетат мнението по темата на :

Един бивш полицай, настоящ адвокат и бъдещ емигрант

==================================

- Тук е първото препятствие наложено от ДС олигархията пред интелигентните и мислещи хора, за да не влязат в редиците на МВР. Ако си мислите че критерият за постъпване на служба е мотивираност и психична годност, то горчиво се лъжете.

Критерият е ПОСЛУШАНИЕ, РОБСКА ДУШЕВНОСТ И НИСЪК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ. Същият критерий се използва и когато се наемат хора незавършили Симеоновската школа. Ето защо кадрите се търсят сред бивши спористи: гюлетласкачи ,борци, щангисти и други признати светли умове.

- Сега разбирате ли защо се прави всичко възможно, за да не се изпълни едно от основните изисквания на Европа, а именно разследващи полицаи да бъдат само юристи ?(обясняват ви , че няма желаещи юристи, а е факт , че България има най-много юридически факултети и безработни юристи на глава от населението в СВЕТА )

След така проведената "кадрова политика" МВР се състои от 10 % корумпирани "началници" 80 % дебили и 10 % хора имащи нужда от работа, които са били достатъчно умни, за да успеят да убедят назначаващата комисия, че са достатъчно тъпи, за да станат полицаи.

Целта на мероприятието е да се наемат най-послушните и сляпо изпълняващи заповедите хора.

Причините са две: 1 тези "кадри" като им кажеш "бий жените и децата по главата и хич да не ти пука" те слушат и изпълняват и даже се забавляват. 2 такива "кадри" сляпо изпълняват нарежданията на принадлежащите към ДС олигархията полицейски началници и то без да претендират за парче от баницата.

Правят го или от тъпота или за да запазят мизерната заплатка, която храни децата им.

==================================
 
От: УШЕВ ДЕН Е-Честит празник на всички Копои и Доносници или Какво мотивира Милицион

Даааам, леля ми е Адвокат на свободна практика.Опита се преди време когато беше по млада за пост в службата.Я дознател , я следовател, я секретар ....няма , не е за вярване какви хора се назначиха.Но и по добре, след време се осъзнава че всяко зло е за добро.И да Никс ! Всичко което си написал е 101% Истина и вярност !!!

Бивш металист/рокаджия , бивш педе**ст и бившо ченге няма!
ACAB
 
От: УШЕВ ДЕН Е-Честит празник на всички Копои и Доносници или Какво мотивира Милицион

Има и точни полицаи - помагали са ми неведнъж при нужда. Обобщаването е една от логическите заблуди.
 
От: УШЕВ ДЕН Е-Честит празник на всички Копои и Доносници или Какво мотивира Милицион

Тук говорим за милиционерите. Не за полицатите. Полицаите са съвестни хора защитаващи обществения ред. Милиционерите са странни същества. Толкова са странни, че и те не знаят точно какво и защо са.

Във връзка с анкетата:
Посочих "Друго" и сега трябва да поясня. Повечето милиционери са имали мечти преди време. Някои от тях са искали да станат артисти, космонавти, археолози, учени и т.н., но поради недостатъчен умствен багаж и/или лош късмет, просто не са преуспяли в начинанията си. И след като са установили, че не им се получават мечтите, стават милиционери за да рушат чуждите, т.е. живот с комплекси и завист/злоба спрямо всички успяващи.
 

Горе