Украйна - Русия какво ви е мнението

крумов, избягалия в UK русофил да ми пише за вселени :D
Що не отиде в руско бе, виж какво казва нандибанди - там е рай и икономически и политически.

Ама какво да кажеш на човек който вярва на подобни глупости
Когато стана ракетен инженер или ядрен физик паля за Русия. Тук съм работник, те в Русия такива си имат. И явно не си живял в UK за да се сблъскаш с истинския комунистически авторитаризъм. Това дето го водите в БГ за соц не може да стъпи на малкия пръст на ситуацията в Англия. Всичко е жалка фасада. Дават на хората кинти за да задовляват животинските си нужди и инстинкти и до там. Свободата дето все блеете за нея не съществува. Ама сори забравих, че по новините и филмите дават само истината за перфектния West World и лошата Русия.

Руския газ тук е доста евтин странна работа, в БГ нещо и тока и горивата ви весело скочиха покрай душевните полюции на амераканците пак странна работа.

Колкото и да не ти се вярва Дънди Прешъс чукат България вече повече от 10 години. Били са ми клиенти навремото и бяхаме доста близки с тогавапната им главна счетоводителка на мината в Чеполеч.

Не всички е крипто измами. България е надупена от момента в които стана член на ЕС и ще се оправи едва след като махне от този заробващ пакт.
 
Последно редактирано:
Украинският народ сам реши, че иска да е част от ЕС и НАТО,
Украинският народ не може да решава такива неща, поради съществуването на договор между Русия и сащ от 77-ма-78-маг., по силата на който, всяка от двете страни се съгласява да не разполага войски на границите на другата. Докато граничи с Русия, Украйна може само да го духа и ще го, защото са жалки отрепки, които си мислят, че на някой наистина му пука за тях. Украйна няма да влезе в НАТО и това го знае всяко дете. Целта в момента е да се провокира Русия да нападне Украйна - за това е цялата врява.

А относно решенията - Крим избра на референдум да остане част от РФ. Референдумът е нещо, което сащ не са правили, когато са нападали и окупирали суверенни държави.

Я си представете следната ситуация - Флорида иска да се цепи от сащ и Русия разполага войските си в Куба?? Точно това става в момента, като Украйна е просто смешна примамка.

42210196_363864810883418_408402156639485952_n.jpg
 
Вижте как дръпнахме като увеличихме гледането на американски филми последните 33 години.

Водеща европейска сила в културно, военно и най-вече икономическо отношение!
 
Когато стана ракетен инженер или ядрен физик паля за Русия. Тук съм работник, те в Русия такива си имат. И явно не си живял в UK за да се сблъскаш с истинския комунистически авторатаризъм. Това дето го водите в БГ за соц не може да стъпи на малкия пръст на ситуацията в Англия. Всичко е жалка фасада. Дават на хората кинти за да задовляват животинските си нужди и инстинкти и до там. Свободата дето все блеете за нея не съществува. Ама сори забравих, че по новините и филмите дават само истината за перфектния West World и лошата Русия.

Руския газ тук е доста евтин странна работа, в БГ нещо и тока и горивата ви весело скочиха покрай душевните полюции на амераканците пак странна работа.

Колкото и да не ти се вярва Дънди Прешъс чукат България вече повече от 10 години. Били са ми клиенти навремото и бяхаме доста близки с тогавапната им главна счетоводителка на мината в Чеполеч.

Не всички е крипто измами. България е надупена от момента в които стана член на ЕС и ще се оправи едва след като махне от този заробващ пакт.

Блинки е ограничил лайковете само до един :) иначе щях да сложа 3-4.. :D

Не им обяснявай изобщо! Това са чеда на медийната пропаганда, те са израсли с това.. :cry: Няма факт на света дето да им промени мирогледа ;) Лошото е, че кат станат разни кофти галимации, тия първи ще напълнят гащите.. :D
Интернет читанки :p
 
Русия ще приобщи Украйна към своите територии рано или късно. И нито САЩ, нито някой друг може да ги спре.
Ще ми се България да се махне от всички. И от НАТО, и от Европейския съюз. И ми се иска пак да станем братушки с Русия не само на думи, а и на дела. Защо не си купихме самолети от там?! Защото имаме политици-чекиджии. Ако ни нападнат, например Турция, все ми е на акъла, че НАТО ще ни помогне. Пак братушките ще ни помогнат. Та не мога да разбера защо сме поели някаква коренно различна посока. Посоката или трябва да е Русия, или неутралитет. Не САЩ, защото щатите само ни цакат. Вчера четох, че ще вложат едни милиарди за лаборатория тук и ще тестват военните ни. В канала Цанов Напред и Нагоре има по темата, ако някой се интересува.
Аз като един средностатистически гражданин не съм видял нищо добро откакто влязохме в Европейския съюз. Напротив - всичко поскъпна, а ние от последна дупка на кавала, вече не сме даже на кавала.
 
Хайнов поредната жерта на фейк нюза
Щели да правят лаборатория за експерименти с войници :):):):)
 
Хайнов поредната жерта на фейк нюза
Щели да правят лаборатория за експерименти с войници :):):):)
Знаеш ли какво е фейк нюз? Да се изцепиш, че руснаците са хакнали изборите в сащ или че руски актьори съставляват конвоя на свободата в Канада.

Фейк нюз е и твърдението, че Русия ще напада украйна. Това можеше да се случи още по времето на Тръмп, който нямаше да си мръдне пръста за тая гняс-украинците. Днес сащ имат нужда от конфронтация с Русия и бълват фейк нюз както само те могат. Комунистическата пропагнада репи да яде в сравнение с щатската и ЕС-ската в момента.
 
Покрай ковид темата имаше наченки на рзумна мисъл ама след тая тема...
Как може хем да си русофил и "антиваксър"?
 
Хайнов поредната жерта на фейк нюза
Щели да правят лаборатория за експерименти с войници :):):):)
Не ве, ше чакаме БТВ или весник "Труд"/"Демокрация" да го потвърдят, щот иначе бешлимаааму - може да е некоя руска пропаганда!? :eek:
 
Чакай ся, след двата римайндини локума на предната страница, и аз един локум.. Дълго е, който не му се чете - да скролва.:)

Да си дойда аз на мойта - за конвергенцията, общите интереси м/у враждуващите.
От проамерикански, украино-патриотичен и ала-бала - "Украинская правда", тавариши, лейди енд жентлеменс:)
---

ВТОРНИК, 15 ФЕВРУАРИ 2022 Г., 20:32 Ч.

Уебсайтовете на банки и министерства бяха засегнати от безпрецедентни кибератаки

Хакери атакуваха редица сайтове в Украйна - две банки, сайтовете на Министерството на отбраната и на Въоръжените сили.

Източник : събеседници на "Украинска истина" в правителството и правоохранителните органи

Подробности : Вече е добре известно за атаката срещу Privatbank и Oschadbank, както и в Министерството на отбраната и уебсайта на въоръжените сили.

Отбелязва се, че атаката е различна от скорошната, сега има мощна DDOS атака.

Междувременно потребителите съобщават, че някои нямат интернет банкиране, други могат да влизат, но не могат да извършват транзакции.

Органите на реда уточниха, че кибератаката е мощна – започнала е в 15:00 часа.

Отбелязва се също, че това е много мощна атака - такава никога не се е случвала.

Upd. От Министерството на отбраната потвърдиха за хакерската атака на сайта.

Privatbank и Oschadbank обявиха, че са възобновили работата си, но очакват DDOS атаките да се възобновят.

Държавната служба за специални съобщения и защита на информацията потвърди информация за мощна DDOS атака срещу редица информационни ресурси в Украйна.

Агенцията регистрира смущения в работата на Privatbank и Oschadbank, както и в сайтовете на Министерството на отбраната и Въоръжените сили.

В момента работната група предприема всички необходими мерки за противодействие и локализиране на кибератаката.

Припомняме , че Джейк Съливан, съветник по националната сигурност на президента на САЩ, заяви, че Русия може да започне бойни действия срещу Украйна всеки ден и че атаката може да приеме различни форми.

В нощта на 14 януари хакери хакнаха няколко правителствени уебсайта, включително Министерството на образованието, Министерството на външните работи, портала "Action" и др., и публикуваха съобщението си на три езика - украински, руски и полски.

Правителствени експерти твърдят , че хакерската атака срещу украински правителствени уебсайтове в нощта на 14 януари е извършена от Русия.
--
Потвърждения: -----
А какво следва след такива кибератаки - и от едната, и от другата страна на (полувъображаемата) барикада? Как да се предпази "икономиката, обществото, гражданите" от следващи кибератаки? А такаа - всичко под наблюдение и контрол 24/7/365. Амаа..те май първо "няма да успеят" и нещо може да се бъгнат системите. (А може и грам кибератаки да няма, но усилия за превенция.) Та, май-май, ще се наложи революционализация малко. Едни суперзащитени цифрови валутки? Една вери гууд, а от другата страна - и очен харашо дигитализацийка. И тъй натам..

От колко време се мели и се мели и се мели, че ще има кибератаки, след които ще има яката перестройка? WEF, като един малък пример сред всички останали, от колко време подгряват тенжурата със киберсигурността? Линкове към офиц. източници иска ли някой? Има на корем:)

И така нататък. Сега почва филма, още сме в началото.
-

Междувременно, каква изненада: Естонското разузнаване обяви нови дати за атаката на Русия срещу Украйна. Сега било "Естонската служба за външно разузнаване публикува на сайта си оценка, че Русия ще бъде готова да започне пълномащабна военна операция срещу Украйна през втората половина на февруари."
Точи се:)
 
И тука малко по основното, демек: възстановяването от кризите
BIS boss
-
-

Подготвяйте са, пълнете буркани и дюшеци със CDBC, че докат' са обърнеш и - ей го на:)
 
Не ве, ше чакаме БТВ или весник "Труд"/"Демокрация" да го потвърдят, щот иначе бешлимаааму - може да е некоя руска пропаганда!? :eek:
Не е зле от време на време да се чете и нещо разумно:
 
Как може хем да си русофил и "антиваксър"?
И двата термина са тотално сбъркани. Аз лично не съм нито русофил, нито антиваксър. Номера е да виждаш коя е правилната позиция и да я заемеш в конкретната ситуация. На овцете оставяме да се самоопределят като някакви и да следват сляпо някаква измислена доктрина.

А и не виждам конфликт между двата термина, които си посочил. Би било нелогично да си против ковид ваксините, а да подкрепяш държавата, която ги произвежда и супер агресивно ги налага на целия свят.
 
Покрай ковид темата имаше наченки на рзумна мисъл ама след тая тема...
Как може хем да си русофил и "антиваксър"?
Я ти каже по-добре защо троловете в различни теми пишете едни и същи глупости? Нямате ли там някакъв курс кое как се прави за да не се издавате?
 
Винаги съм се изумявал как може да си псуваш и нареждаш родината и да възхваляваш чужда държава, независимо дали ще е Русия, САЩ, Германия или друга. Дали ще си фен на САЩ (запада) или фен на Русия няма никаква разлика и в двата случая си жалък. Все едно да си обиждаш семейството и да възхваляваш това на богатия комшия. В същото време хората в тези страни дори не знаят къде е България и не ни броят за живи. Едните ни имат за крадливи гастербайтери, а другите за 16 колония. Не знам защо е това желание да си втълпяваме, как големия брат ни обичка и с него ще ни е най-добре (или било най-добре). Явно комплекса за малоценност е доста силен.
 
Аз пък никога не съм разбирала кухия патриотизъм. България изпълнява ролята на слугинаж в почти цялата си история. С какво да се гордееш днес? Със завоеванията на определени царе от преди хиляди години, които държавата ни е проиграла на зарове, заради нелепи политики? А, мерси! Неуместно е някак...

И заемането на позиция в спора Русия - САЩ не е задължително да се възприема като възхваляване. Когато играят Реал и Барса е някак смешно да викаш за Марек.
 
Винаги съм се изумявал как може да си псуваш и нареждаш родината и да възхваляваш чужда държава, независимо дали ще е Русия, САЩ, Германия или друга. Дали ще си фен на САЩ (запада) или фен на Русия няма никаква разлика и в двата случая си жалък. Все едно да си обиждаш семейството и да възхваляваш това на богатия комшия. В същото време хората в тези страни дори не знаят къде е България и не ни броят за живи. Едните ни имат за крадливи гастербайтери, а другите за 16 колония. Не знам защо е това желание да си втълпяваме, как големия брат ни обичка и с него ще ни е най-добре (или било най-добре). Явно комплекса за малоценност е доста силен.

Изобщо не става въпрос за това. Става въпрос, че трябва да имаш позиция, когато интереса, твоя личен и този на убитата ни нация, по някакъв начин е засегнат, и от там евентуални бъдещи/настоящи пропуснати ползи..
Са, заради ЧУЖД интерес, ние трябва да патим/плащаме. Какво ни грее нас, че щатите са умрели от яд, че не могат да откраднат руския пазар в Европа.. Цялата работа е заради европейския пазар. От цифра време щатите точат лиги да снабдяват Европа с газ, и най-малкото - да контролират този пазар. Ние къде сме в тази ТЯХНА игра?? Май май само лапаме бабача покрай това :) Да не говорим кат ни отрезаха евтиния газ.. и още една торба тояги изядохме..
А Русия, къв ни е проблема там.. Аз не виждам нито една, ама грам нито една причина да им се зъбиме! Нищо лошо не сме видели.. Само можем да сме на далавера - купуват ни прескъпите итонг боклуци по морето, харчат, пазаруват.. Еми тоз най-важен за нас отрасъл, те го хранят поне на 30%. Ами пазара, който имахме едно време??? щатите осигуряват ли ни поне 1-2% от подобен такъв?!! Къв ни е проблема, кво се ровим само в минало и политики...
Ако се налага да избирам - ясно е какъв ще ми е избора, и не заради мироглед/възпитание/политика, а чисто заради моя и общият ни интерес изобщо.
За това трябва да има позиция, най-лесното е да пасивен и да лапаш кюфтета ;)
 
1645028177306.png
Това е положението в темата, с русофил не може да се спори или води разговор.
Те ти обясняват колко си тъп и почват с фейка който за тях е истина.
 
Нито е патриотизъм, нито позиция, става въпрос за себеуважение, защото като нареждаш страната си всъщност нареждаш себе си. Аз тука обоснована позиция не виждам, а спор на кой му е по-голям - на западния голям брат или на източния.
 

Горе