@Krumov понеже си тъп ( нищо лично - ама 3 пъти съм ти го обяснявал, и ти за четвърти път се правиш на ударен, защото миналите 3 пъти просто не отговаряш като ти обясним как работи и те накараме да се аргументираш - или забравяш, или си мислиш, че като питаш същото нещо след месец - никой не помни как се покриваш като мишка )
та , ще ти го обясня пак - flightradar само работи с API-то. Всеки самолет поне в цивилизованите държави, е длъжен да има транспондер - не знам кое ти се вижда толкова странно и невероятно? В бг стават задължителни след бай тошовото време, за да може други държави да знаят кой какъв е и какво прави. Флайт радара само чете данните - ама добро утро де.
Може пък да имаш някакви аргументи да си докажеш тезата защо е фейк - ако ти се струва 'невероятно', и следователно това е причината - твой проблем - Намираш нещо за грешно, само защото не разбираш как може да бъде вярно.
Иначе нямаш ядове - срещу 1000лв, ще отида близо до летището, ще включа един рисийвър и ще гледаме дали полетите са коректни спрямо транспондерите от интернет, даже ще ти запиша и комуникациите от кулата - нищо не е кодирано така или иначе - е може и сам да отидеш да провериш, ама ще се дебункнеш сам.
пс - даже няма нужда да даваш пари или да се мъчиш сам, може да слушаш онлайн комуникациите с кулата и да видим какви 'грешки' и конспирации ще намериш.
www.liveatc.net
Ще ти помогна дори - е, може и аз да съм в грешка, да не виждам аргументите ти, но :
Because you found something difficult to understand, or are unaware of how it works, you made out like it's probably not true.
www.yourlogicalfallacyis.com
personal incredulity
Because you found something difficult to understand, or are unaware of how it works, you made out like it's probably not true.