Успешно СЕО на нов поект?

Да, това ще е . Като спреш със статият тайтъл на линка, почваш да си слагаш друг за друг вид keyword. Това е така, идеята е че всеки намира начини за оптимизация, друг би сменил title-а, трети би аднал контент...

Виждал съм webmaster, който всеки път при събмитване на сайта си в директории изпозлваше различен текст линк (и аз се бутам по директории за това споменавам:)) - идеята му явно е да види чрез събмита и въртенето на ключовите му думи, като еднопосеочен линк към него - с от тях ще излезе пръв в топ 10 или 20.

Хитро, нали и като злезе за него. Този текст линк минава на заден план, докато се съсредоточава върху дръгите и така докато не излезе за всички. НЯкой пробва ли това, аз почнах от към 2 месеца да го прилагам. :roll:
 
Не е лошо като стратегия :wink:
Аз лично предпочитам да заложа на два тектови линка и само тях да изполвам при submit. Така има много по-голям шанс за тези keywords бързо да стигна не само топ 10, а топ 3. Тоест ударен backlinking :)
Ако искам да ме намират с други думи ги слагам за друга страница (субдомейн най-добре) и там прилагам същата тактика. За мен работи.
 
хехе, много добра тема е тръгнала. :)

Искам да питам относно домейните - аз съм на .biz домейн и всичко хостнато под него се радва на бързо индексиране и разнообразни посещения от цял свят. Според вас .biz домейна оказва ли някакво положително влияние в това отношение?
 
От: Успешно СЕО на нов поект?

полезна тема ! Смятам, че ако хората обикалят подобни сайтове преди да започнат даден проект нещата ще вървят доста по-добре
...
 

Горе